blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

ja to bym teraz w piwnicy chętnie posiedziała, poszłam przedtem po przecier i taki chłodek, że się wychodzić nie chciało :inlove: Jak by mi tam net podpięli to bym się przeniosła na chwilę 8):p;)

muszę to upolować, czytałam już chwilę temu opis i teraz czuję, ze to moje klimaty ;)

po jednym dniu by już było pewnie narzekanie ;) Najlepiej by było oddać tam troszkę słońca a zabrać do nas trochę zimna :)

Nie da się ukryć, że jest coraz gorzej i nie ma widoków na lepszą przyszłość :cry:

2. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Koszmar to ja już mam w biurze. Zabytkowa elewacja = brak klimatyzacji. Do tego najwyższe piętro i brak jakiejkolwiek izolacji termicznej...
    A po wyjściu nic lepiej :(
    Fotka szczelona dziś popołudniu:

3. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ja to nawet na te prognozy nie patrze
    Net przenośny, materac i można siedzieć, leżeć kto co woli :)
    oo no dobra myśl, tak pół na pół to byłoby ok :)
    Współczuję :(

Marrylan and krasnoludek10 like this.
  4. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

O w morde,przeciez to piekarnik:cry:
    Jak ty funkcjonujeszo_O

5. Marrylan

:oops::oops: Zgredzio znam to doskonale i współczuję :oops: Jak pracowałam w grocie solnej to tam było jedno okno, które się nie otwierało, recepcja i grota były na pierwszym piętrze, to okno od zachodu więc jak słońce przeszło za blok to już dawało aż do wieczora :cry::cry: żaluzja nic nie dawała, było jakieś też koło 40 stopni :cry: Klimatyzator był tylko już w samej grocie, więc jak był seans to nie można było drzwi otwierać. Tylko czekałyśmy z utęsknieniem w takie upały żeby nie było klientów i można było otworzyć drzwi do groty :sleepy::oops:

no właśnie chyba ruter z mieszkania przeciągnę, jakiś hamaczek zamontuję i ie tam na trochę przeniosę

[​IMG] :D;)

6. agucha31

A jak super, aż zazdroszczę :)

Marrylan and krasnoludek10 like this.
  7. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

W biurze to już osiągnąłem ten etap, kiedy nawet wentylatorek z laptopa wieje chłodem. Zewnętrzny monitor, zewnętrzna kalwiatura i myszka. Komputer stoi z boku i dmucha :D

8. Marrylan

Bry :)

Światowy Dzień Żonglerki

o to poświętuję :p

https://img16.dmty.pl//uploads/201906/1560058489_WLCss0.mp4 ;)
    Zamontuję drugi, wpadaj :D dla kici się znajdzie jakaś lodówka :);) czy hamaczek :)

[​IMG] :D
    :D o widzisz, nawet komputer poratuje człowieka w upał :D Kurcze a miałam taką podstawkę do lapka chłodzącą z wiatraczkiem, to mi narzekali, że za głośno chodzi -.- I teraz jest bez wiatraczka :cry:

9. agucha31

Bry
    o no chętnie, kicia pewnie też chętny :)

krasnoludek10 and Marrylan like this.
  10. Marrylan

no to leżymy

lodówka jest, wiatraczki też dodatkowe na wszelki wypadek :D Jakieś puszki do żonglerki też się znajdą. :D wyjdziemy jak się ochłodzi :p;)

11. agucha31

Oj to teraz ja sie nie ruszam, no jeszcze tylko by ktos sie przydał do podania zimnych napojów :)

12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry.U mnie dziś w miarę normalna pogoda,to mogę polewać :D [​IMG]

13. agucha31

Ok, no ale między polewaniem, leżakujesz z nami :)

14. gosiagosia60

Słońce znowu wyłazi,to chętnie :p

15. agucha31

U mnie to jakby wogole ona sie nie chowało, w nocy masakra bo duchota i od switu juz coraz to gorzej :cry::oops:

16. Marrylan

:D:D :inlove: Gosia z nieba nam spadłaś :D Bo już mnie ręce od żonglerki napojami rozbolały, trzeba w końcu polać i roznieść :);)

no wiadomo :D piwnica pojemna hamaczków się trochę zmieści :)

u mnie dziś słońce przymulone lekko za chmurką, ale i tak duchota niemożebna :sleepy: nosa z piwniczki nie wychylamy :D

17. agucha31

A jak miejsca zabraknie to sie pomyśli o wybici ścianki do sąsiadów ;)xD
    U mnie, ni chmurki, tylko słońce praży :cry:

18. gosiagosia60

A klimatyzator jeszcze nie dojechał?Ja mam taki:[​IMG] trochę mały ale zawsze coś.Tylko z lodem i wodą latam do niego co 2.5 godziny...

19. Marrylan

:D:D:D o to, to, ściany cienkie nie będzie problemu, a blok ma z 8 klatek to miejsca będzie hohohoho :music::music::music::D

Gosia telepatia :D właśnie dojechał i już szwagier zamontował :inlove::inlove::inlove::inlove: o dokładnie taki

:inlove::inlove: z wodą też trzeba będzie latać ale zawsze to chłodu trochę :D

20. gosiagosia60

No chłodu i przede wszystkim nawilża powietrze...Przyjemności w chłodku :)

krasnoludek10, Marrylan and agucha31 like this.