blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.2%
  3. to chłop na schwał

18.0%
  4. balansuję się

15.5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.2%
  6. dopiero teraz ?

28.8%
Multiple votes are allowed.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zetka, obawiam się, że mogłoby to łamać Regulamin, więc bardzo proszę o powstrzymanie się.

blazers, gadek and Kasialka like this.
  2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Zaczynam mocno podejrzewać,że działanie tego ..młodego człowieka jest celowe i sporo w tym wszystkim zwykłej złośliwości. Nie wiem czy warto narażać się z jego powodu i ściągać na siebie gniew Olimpu..

3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

No właśnie. Musisz nam pomóc byśmy miały co lajkować :p Reszta jakoś pójdzie. ;)
    A potem się tytułem podzielicie sprawiedliwie. Ty dni parzyste, Ewa nieparzyste, albo Ty z literką R w nazwie a Ewa pozostałe. Jakoś się dogadacie ;)
    Ja póki co jestem księciem (znaczy księżniczką) do Cysorza daleka droga :D

4. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Cięzko będzie, ale w razie czego się poświęcę dla ogółu...

Ja nie podejrzewam, jestem tego pewna.
    Do tej pory mam na kompie jego wpisy, jak się cieszył, że któraś z nas bana dostała lub za chwilę dostanie.

Miałam nadzieję, że jak inni młodzi chłopcy z czasem zaczął dojrzewać... ale to były tylko złudne nadzieje...

5. Sookie

Dążę do "Żywej legendy"xD:cry:xD:cry:
    A to chyba znaczy,że będę musiała policzyć do pierdyliona

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja jestem chodząca :D

7. Zła_Kobieta

Dwa w jednym :D

8. gosiagosia60

Znaczy-jestem i żyję ;) Ciekawe czy jest wieczny odpoczynek :p (jak zemrę)

9. Sookie

Ja tam nie wiem ale o wyroczniach to słychać było gdzieś w okolicy czasów mitów greckich,teraz jakoś nie..

10. gosiagosia60

Ale ja,to legenda(nie wiem,czy się nie obrazić :D ),nie wyrocznia-Wyrocznia,to w większości postów chyba Czerwona jest ;)

11. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Ja podobno jestem wszystkowiedząca... :eek:
    Nie wiedziałam... :p

Oczywiście, że jestem wyrocznią... dowód mam :)
    wyr.png

Ale czy w wątku Zgaduli? Nic nie powiem, nawet na torturach.

12. gosiagosia60

No...pisałam wyżej :D

13. azikowo

azikowo Fanatyk forum

Ewa :D dzięki Ci o dobra kobieto, bo spać bym nie mogła i wątrobao_O by mnie bolała całą noc xD:cry:już karę sobie obmyślałam,żeby nie było te konkurencje olimpijskie dziewczyn dla mnie idealna konkurencja rzut talerzem:cry:

14. Zła_Kobieta

Oj, to bardzo stara już jestem.
    Mam nadzieję, że się nie rozsypię.
    w sumie sama nie wiem, dlaczego zostałam wyrocznia...

15. azikowo

azikowo Fanatyk forum

złej baletnicy..........................
    są siłownie pod chmurką, można iść pobiegać, stać Cię na kręgle i a nie chodzisz to kup karnet na siłownie, a jak nie to na dywanie w pokoju poćwicz, idź na boisko, pograj w kosza, można samemu, możliwości jest cała masa i mówi Ci to pani dla Ciebie w mocno zaawansowanym wieku, dla której nie przeszkód, aby z takich form skorzystać

Doczytałam o psie, cóż powiem wstyd,że chłopak nastolatek psu nie ma siły kroku dotrzymać, tylko siostra o_O

ja fanatyk forum, czyli chyba uzależniony o_O jak myślicie na odwyk trza iść już czy starczy np za pół roku?

Last edited: Aug 9, 2016
  16. Sookie

xD Tytuł zobowiązuje ...

17. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Ewa ja tez jestem tego pewna.Złośliwie i z ogromna premedytacja to robi i z tego czerpie życiową energie.
    Nawet nie wiecie jaka mam po dzisiejszym dniu ogromna nadzieje,ze sytuacja na forum się zmieni i wreszcie poczuje ulgę.Mnie już zaczynało z nerwów dusić.Ja to pisze zupełnie serio:(

18. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Tak się zastanawiam, co napisać odnośnie zaistniałej sytuacji. Różne rzeczy mi się cisną na klawiaturę, ale za każdym razem przed kliknięciem "Dodaj odpowiedź" wszystko usuwam i piszę od nowa co innego. Dlatego chyba tylko wstawię ślad jelenia...

19. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Ja zupełnie serio dzisiaj poczułam, że mi ciśnienie podskakuje jak w powiadomieniach zobaczyłam "krasnoludek10 zacytował twój post" (chyba już można pisać imiennie, bo i tak wszystko jasne)

I szczerze mówiąc dawniej jakoś szczęśliwie się plątałam po forum tam gdzie go nie było, więc nie miałam okazji się temu zjawisku bliżej przyglądnąć, teraz jak zaczęłam się z nim zderzać naiwnie myślałam, że to jest na prawdę człowieczek o bardzo małym rozumku (co w sumie wywoływać mogło nawet jakiś rodzaj współczucia). I że na prawdę nie zdaje sobie sprawy z tego jak bardzo nieodpowiednie są jego zachowania.
    Ale teraz jak załapałam ile to "dziecko" ma lat i zastanowiłam się nad tym co piszecie... Echh 17-latek nie może być aż tak mało inteligentny i domyślny.

usunąłem nieodpowiedni fragment
    Zgredek

Last edited by moderator: Aug 9, 2016
  20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

ma siłę, ma - tylko pies za szybki, jakby jakimś gońcem ekstraklasy był8) A tak poza tym, to cały sierpień ja z nim ciągle wychodzę, czyli około 100 razy8) A tak to zazwyczaj 2 razy dziennie...

usunąłem nieodpowiedni fragment
    Zgredek

Last edited by moderator: Aug 9, 2016