blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.2%
  3. to chłop na schwał

18.0%
  4. balansuję się

15.5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.2%
  6. dopiero teraz ?

28.8%
Multiple votes are allowed.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

No dokładnie, cała łąka magazynów podreperowała by zwierzaki, ale nie dość, że kolejne płatne to jeszcze można tylko 5 tych samych na jednej łące postawić :sleepy: a tak to zapasy szybko się kurczą a uzupełnić ciężko, bo nie ma za bardzo kiedy. Leśną sobie zawsze zostawiam na zagrody, jak tylko da się eventówkę na dwóch polach wysiać, ale i to często się nie da, bo tony badyla chcą.

agucha31 likes this.
  2. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Trochę czasu i różnych sadzonek powpadało to podpytam, nowe drzewa XXL z Baha /drzewipesta, sapote itd./ trafił ktoś z TS-ów ?

Bo u mnie sporo zabytków wystawiłem z paska i lipa, a dawniej nowe XXL ze starych rosły.

Bry po pachy.

agucha31, -norbijas- and Marrylan like this.
  3. Marrylan

Powitać Doktorka :p Przy niedawnych ts-ach co w piątek były wystawiłam co w pasku było i trochę tych nowych kupionych razem hurtem i ni jednego z tych nie było a w sumie cała łąka się tego uzbierała. Myślę,że jeszcze nie dodali tych drzewek do ts. Bo zawsze było po jakimś czasie, że wyskakiwały ze staroci. ;)

hmmm Doktorku gdzieś się zagrzebał? Trzeba Cię wyciągać? :p Mogę złapać za rękę czy inne włosy :p;)

agucha31 likes this.
  4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wieczorem ci powiem....;)
    Benia zawsze przy pierwszym tsie po wprowadzeniu juz byly;)

agucha31 and Marrylan like this.
  5. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Coś czuję , że zapomnieli dodać, dobrze że pamiętają o wyprzach, dzięki temu takie dyrdymały przechodzą niezauważone.

Dokładnie, zawsze były …….

Wyciągnij Benia z reala, dawaj jakieś najnowsze tabsy, mogą być bez homologacji.

6. Marrylan

Raz chyba kojarzę jakieś opóźnienie, ale głowy nie dam. U mnie po najnowszych ts nie wyleciało, ale jestem ciekawa czy u Ciebie wyskoczy ;)

Mówisz i masz, mi nie trzeba dwa razy powtarzać ;)

tabsy tak profilaktycznie już: jedne na rano, drugie w południe i na wieczór trzecie.​

homologacja jest po chińsku ale podejrzewam, że 3 fazy co najmniej są ;)

agucha31 and -norbijas- like this.
  7. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

agucha31 and Marrylan like this.
  8. -norbijas-

agucha31 likes this.
  9. magdalena

magdalena Weteran forum

W nocy sprawdzę, ale pewnie naprawili błąd z nowościami XXL.

Ciachnąć PD i TPD.
    Skoro ilość florenów może być na minusie to wszystko możliwe … .

10. -norbijas-

w sumie tak powinno byc,,,byl bug..wiec rzeczy zdobyte dzieki niemu powinny byc odpisane..tylko,ze w niemieckim juz cos kreca....
    Es wird hier an einer Lösung gearbeitet, allerdings können wir noch nicht sagen zu wann diese fertig sein wird und wie genau diese aussehen wird.
    tlumaczenie...
    i w tym przypadku znajdziemy rozwiazanie,jednoczesnie nie potrafimy powiedziec kiedy to nastapi i jaka przyjmie formule...

agucha31 and magdalena like this.
  11. Rock

Rock Koneser forum

Póki co nowości zero i raczej się ich nie spodziewałam. Z tego co pamiętam parę lat temu BP wprowadziło coś w rodzaju okresu karencji na nowości w TS-ach i raczej się tego trzymają. Miało być nie mniej niż 3 tygodnie od wprowadzenie, z tym, że kluczowe jest to "nie mniej niż", pod które i 3 ale miesiące pasują. Jak się dogrzebie w archiwum do jakiś źródeł tego zagadnienia to wrzucę linka, na razie mam taki >>KLIK<<, ale wydaje mi się, że pytania na ten temat (których sporo się przewinęło) i to chyba nawet zadawane przez samego Dochtora, były jeszcze wcześniej :)

Last edited: Apr 11, 2019
  12. -norbijas-

jestes facetem??? a bylem pewny ,ze kobieta....xD

Miśkowo, agucha31 and Rock like this.
  13. Marrylan

agucha31, magdalena and -norbijas- like this.
  14. Rock

Rock Koneser forum

No popatrz, też byłam pewna, a tu raptem jakiś męski pierwiastek doszedł do głosu xD To pewnie dlatego, że zawsze wolałam się bawić samochodami niż lalkami xD:cry:xD

Poprawione :)

15. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

O jak ładnie tam wygląda :)

Marrylan likes this.
  16. magdalena

magdalena Weteran forum

Mam propozycję.
    Niech nam podbiją 20 poziomów do góry na farmie i 50 poziomów na baha.
    Za floreny ujemne podziękujemy, nie chcemy.

17. -norbijas-

ja jak straznica....;)xD
    moge swoje poziomy sprzedac...1000 florkow za jeden..pakiety po 10 lvli z 9000....:pxD

agucha31, magdalena and marmlada like this.
  18. Marrylan

xD:D ja co prawda bawiłam się lalkami za dziecięcia, ale za to potem po latach młody mnie molestował samochodzikami xD Ciociu zrób parking i cały dywan zaparkowany, a jak nie daj co ktoś ruszył i zaburzył porzadek to wycie gorsze niż syrena alarmowa xD:cry:xD Poszczególne marki i modele do dziś znam na pamięć xD

Kicia już sięgnął gwiazd :D My jeszcze ciut poczekamy :p;) Może nam pomocny pazurek czasami poda :)

19. magdalena

magdalena Weteran forum

I po co Ci floreny.
    I tak je stracisz na głupoty, dyrdymały.
    A mieć taki 250 lewel, co powinieneś do niego dojść za 150 lat to już coś :p

20. -norbijas-

nakupie mucholapek czy innych nowych cudakow i w 2 m-ce bede znowu tam gdzie teraz jestem....taki wanka wstanka...:pxD