blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

tak,dostałam 242 punkty pustego gniazda i juz wybrałam nagrody,zostaly 2 pkt :(

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

:cry:xD to jeszcze powinno dalej iść pokornie prosimy przyjmijcie proszę pokaźną premię pieniężną 8):p:music:

przeliczyło...całe 12 dostałam:pxD8);)

Chris chłopak jak złoto :D szanse ma naprawdę spore, będzie dobrze :)

Pnącze mentorskie zakupiłam i odpaliłam, musiałam ostatniego itema dokupić. Ale i tak nie jest źle.

3. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

u mnie punktów jest całe 1 , więc nie poszaleje , sklep nie dla mnie :oops:

agucha31, -mala159- and Marrylan like this.
  4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Ja podobnie jak Benia dostałam całe 12. W sklepie za dużo za to nie kupię
    Bry:)

5. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Fiu,fiu..........fuj,fuj;)

hlnrys and Marrylan like this.
  6. Marrylan

powinni choć dać te 5 żeby coś na pamiątkę było.:sleepy:

Agata no nie poszalejemy, możemy sobie kupić co najwyżej 2 wejściówki, albo 2 skrzynki z przysmakami :oops::p no ale Marcela brałam i punkty się rozeszły.

xD:cry:xD karma... znaczy wróbel wraca :pxD;)

agucha31 and MaDzo like this.
  7. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

A Rysio zdziwiony bo nie wie o co chodzi:p

agucha31 and Marrylan like this.
  8. Agata00755

Ja też Marcela brałam i SP, chodź muszę powiedzieć, że jak raz na 3 miesiące Marcela wzięłam to było dobrze. Ostatnimi czasy ciężko było z grającymi kurczakami, przed zamknięciem miałam 1 trochę grającego. Wbił poziom, potem zaczynał mu termometr spadać, potem znowu jakiś poziom wbił. Ciężko tak uzbierać na cokolwiek

9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Tu mnie masz.
    Remis?

10. Agata00755

Normalnie w tej szkole mam taki wybór, że aż do teraz nie wiem na co się zdecydowaćxD:cry:xD:cry:

Rząd mentorski odpalony (komplet itemów za darmo dostałam)

11. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

To do następnego...[​IMG]
    ;)

agucha31, Marrylan and hlnrys like this.
  12. hlnrys

Piszę tutaj, bo tam zamknięte.
    Nie liczyłbym na OO, tym bardziej rekompensatę.
    Przed 13:00 u Włochów pojawiło się takie OO:

http://it.bigpoint.com/farmerama/bo.../rimozione-sistema-mentore.42585/#post-404548

Mówi ono o tym, że lada moment gracze zostaną wylogowani, bo zostaną przeprowadzone czynności związane z wyłączeniem szkoły.

Na DE jest tylko mowa o wylogowaniu.

http://de.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/mentoring-verlässt-das-spiel-mentoritems-zum-kauf.86697/#post-4006397

Więc jakieś informacje o ruchach związanych z wyłączeniem szkoły przed 14:00 były ekipom dostępne (przynajmniej DE i IT).
    Przypuszczam, że info zostało z automatu rozesłane wszystkim ekipom, ale to co zostaje podane graczom, to już indywidualna sprawa ekip (przynajmniej naszej), jak kiedyś raczyła mnie uświadomić BA.

Ha! Nauczyłem się cytować posty z zamkniętych wątków.:D

13. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Nadrabiam zaległości i doszedłem do Twoich obaw Bernadko :)

Wydaje mi się, a w zasadzie jestem zupełnie przekonany, że możesz być zupełnie spokojna, ulepszenia fabryki będą serwowane non stop ... i to nie płatne, tylko dokładnie tak jak dotychczas. To nie jest moje życzeniowe gdybanie, tylko na logikę nie może być inaczej.
    Jeżeli fabryka jest w sprzedaży w Galerii do dzisiaj, to nie po to, żeby dzisiejszy jej nabywca kupił sobie 2 pakiety ulepszeń i zdobył 8 ulepszeń z bieżącego eventu, tylko musi mieć możliwość zdobycia wszystkich 100. Jeżeli on będzie miał taką możliwość, to Ty też.

Jeżeli jest mowa o dalszych ulepszeniach fabryki - należy przez to rozumieć, że obecne +25% to nie jest koniec, tylko możliwa jest dalsza rozbudowa do +50%, +100% a może i +500%, do czego również będziemy potrzebować kolejnych ulepszeń.
    Też mam kilka opuszczonych i śpię zupełnie spokojnie, to jest tylko kwestia czasu, kiedy wyrównamy do wszystkich skrupulatnych zbieraczy.

Dobry wieczór ;)

14. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Gratuluję nowego skilla (umiejętności) ;)

Może to zabrzmi dziwnie, ale BA też pracuje i nie zawsze ma czas i możliwość, żeby sprawdzać, czy ktoś czasem nie przysłał jakiegoś "niusa".

agucha31 likes this.
  15. Marrylan

:D Marku wlałeś we mnie nadzieję że odrobimy braki w ulepszeniach :) ;) BP chyba nie zostawi graczy którzy kupią fabrykę np. dziś i dziś rozpoczną ulepszanie, bez możliwości dalszego ulepszenia do końca, teraz jestem już dużo spokojniejsza :)

I coś na dzisiejsze święto ;)

tylko żeby gra padam nie zrobiła :p;):)

Last edited: Mar 20, 2019
    agucha31 and -MarekW- like this.
  16. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

jesli cos bedzie to raczej fabryka nr 3,,,jestem tego wiecej niz pewny,,,,,

agucha31 likes this.
  17. hlnrys

Dzięki.

Tylko że w takim przypadku gracze są poszkodowani.
    Praca na forum to zajęcie na pełny etat i to przynajmniej dwuzmianowa. Czy nie można tak zorganizować pracy na forum, żeby zawsze ktoś miał dyżur?
    I to tak na 100%, a nie żeby pilnował forum z telefonu w czasie pracy w realu.
    Bo wg mnie albo praca na forum, albo w realu.
    Z próby wykonywania dwóch zajęć jednocześnie nic dobrego wyjść nie może.
    Nie ma chętnych do Ekipy, żeby wypełnić luki kadrowe?
    Może dajcie konkretne OO o naborze, rozreklamujcie się.
    Jest ten link:
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/zapraszamy-do-ekipy-formularz-kontaktowy.10313/
    ale kto go tam znajdzie?

Jedna BA tego nie uciągnie, a wtedy odbija się to na graczach.
    Są niedoinformowani.

18. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Jak załatwisz w BP, żeby dali umowę o pracę i płacili w euro czy złotówkach za pełny etat, to nie ma sprawy. Znajdą się osoby, które będą tu siedzieć te 8 godzin przez pięć dni w tygodniu.

19. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

platny wolontariat tez moze sprawe zalatwic,,,tylko jest jeden problem,ktory Rysiu probuje wam pokazac.......

agucha31 and hlnrys like this.
  20. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dobry wieczór :)

Ja z ogromnymi podziękowaniami dla sąsiadów i znajomych za przesłane mi eliksiry i z jeszcze większymi przeprosinami dla moich niektórych sąsiadów za brak rewanżu. Niestety, jak wstawałam o 6 rano było już za późno i większość z Was miała komplet.

Pozdrawiam wszystkich :) Miłego wieczoru :)