blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Moje darmozjady dostały co nieco, ale tylko tyle, żeby nie paść z pragnienia :pxD Nie chciało mi się siać do oporu bo gra w kości tuż za rogiem i zbieram siły ;)

Event francuski pamiętam :D wieżę nawet zdobyłam, potem ją przehandlowałam na g&t... a potem sporo czasu i zachodu mi zajęło ją odzyskać xD:cry:xD Ale jest i siedzi na pnączu :p A pamiętam jeszcze taką ankietę /kiedy ankiety jeszcze były modne/ w której było pytanie a pnącza jakie gracze chcieli by żeby się pojawiły i tam było też francuskie /z itemami z tego eventu/.. chyba miało najmniej głosów :p
    Blender w realu mi zrobił niedawno koktajl z mrożonych truskawek :inlove::inlove::inlove::p

2. Kasialka

Kasialka Generał forum

Blendery zbierane nieregularnie i eventu nie skończę. Ale nic to :) Jak w czasie G&T będą dopuszczone itemy z pnącza, to uśmiecham się o ten najmniejszy ;)

agucha31, MaDzo and Marrylan like this.
  3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

To pisz sowę podczas GT, bo ten 1 polowy wzięłam tyle ile można razy wziąć, więc 2 dodatkowe mam

Bry:)

Jutro kości, godzina 11, a jeszcze poradnika nie ma

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry.Tez czekam a robota leży....-.-

5. Agata00755

Oby pojawił się do 12:30, bo potem to będę w robocie i dopiero jutro zobaczę, na przerwie nie dam rady z telefonu wejść, bo tak jak wczoraj będę miała kongo i przerwa w biegu.

6. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Myślę, że puszczą. akurat tego najmniejszego dodatkowego nie mam, za to po jednym tych pozostałych jak by ktoś w potrzebie był ;)

No też czekam właśnie. Pewnie będzie jak poprzednio.. sianie do bólu na każdym polu :sleepy: Oby nagrody było tego warte :p

7. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Siania bedzie chyba sporo...jutro kombajn za pol ceny ma byc,,,;)

8. danusias23

danusias23 Książę forum

Taa, właśnie podejrzałam w OO u sąsiadów ;) Na coś przydadzą się floreny z urodzinowego :)

9. Agata00755

10. -norbijas-

11. Agata00755

Ta i itemik, który daje 2 x szczęśliwa kość.

Szkoda, że z tego eventu zrobili kup koszyczek, kup koszyczek...

12. -norbijas-

widza,ze duza grupa sieje hardcorowo wiec chca im pomoc....;):pxD

13. Agata00755

Ja chyba wybiorę mimo wszystko opcję siej hardcorowo.....ani razu nie kupiłam koszyczka eventowego i teraz też nie kupię. Mimo, że kusi...nie pierwszy raz tyle trzeba wysiać, bez koszyczka też da radę zrobić, więc postoję. W porównaniu z urodzinami to 21 tys to pikuś.

14. -norbijas-

Tak juz na powaznie...to oferta jest bardzo atrakcyjna...kupujesz np item...wysiewasz polowe potrzebnej eventowki...wlaczasz na raz produkcje w mlynie..i po evencie.......duza oszczednosc np sn....;)

15. Agata00755

wiem, że atrakcyjna i można raz dwa zapomnieć o evencie.....ja sn używam tylko na rozsiew, więc dużo nie zużywam. Rzadko kiedy trafiam 200% do stodoły żeby wychlapać dużo sn. A bez tego cuda w porównaniu z urodzinami to wcale nie jest dużo do wysiania.

16. -norbijas-

w sumie racja...nie ma tego az tak duzo,ale chetni na pewno sie znajda a po drugie ta oferta jest testowa,,,sprawdzaja jakie bedzie wziecie;)

agucha31 and magdalena like this.
  17. Agata00755

Na pewno duże, zwłaszcza, że po ostatnich 2 eventach,a w szczególności urodzinach ludzie mają przesyt. Wiele osób szybko będzie chciało zapomnieć o evencie, a teraz jest taka możliwość.....i nie trzeba wykręcić bonusów, bo w czwartek można być już po evencie. Z bonusami można skończyć tego samego dnia

18. -norbijas-

piszesz jak autor tego pomyslu;)xD

agucha31 and MOD_Zgredek* like this.
  19. Agata00755

oj tam autor:p

Nie zapominaj, że kiedyś byłam w ekipie....trochę znam poczynania BP. Nie bez powodu kazali tyle siać w urodzinach.....

20. -norbijas-

tez znam ich ruchy;)

agucha31 likes this.