blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Naczytałam się u Was o chorobach i samą mnie rozłożyło:sleepy: Wirus sieciowy albo autosugestiaxD Dziś już jakby lepiej, przynajmniej granat nie wybucha mi w głowie po każdym kaszlnięciu i przy przy każdym kroku... Chociaż jak pomyślę, że znowu spędzę pół dnia na czytaniu o blenderach (nie wiadomo gdzie się ukrywających), to robi mi się zdecydowanie gorzej:oops:

Dzień dobry, choć jaki on tam dobry:sleepy:

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Kuruj się,mnie już zdecydowanie lepiej,chociaż jeszcze trochę drapie w gardle :oops: A te blendery,to chyba taki "błyszczący kwiat" :D Współczuję :p

4. Marrylan

Bry :)

Elu :oops: nie daj się, odpędzaj choróbsko czym się da... koktajlem...czosnkowo-miodowo-melcznym, tabsami, mu bana jak będzie uparte ;). Zdrówka i siły /do odnajdywania tych nieszczęsnych zaginionych blenderów też a może przede wszystkim :oops:;)/

To dziś można spokojnie przehandlować miśka razem z blenderami i wysłać go gdzieś na mokradła :p;)

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

6. Marrylan

xD Wielki ten książę, naprawdę wielki xD I już wiem skąd ten misiek się wziął, na bank książę od siebie przytargał :p Ciekawe ile BP mu za to odpaliło :p;) Dzięki :) Ale i tak cała robota spada na dziewczyny :p

7. Kasialka

Kasialka Generał forum

Rysiu, gratulacje :) Eliksirów też masz zacną ilość ;)

8. Marrylan

9. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Ela ,to nie ja;)...mam zainstalowany antywirus:p
    Faszeruj się czym sie da to może dziadostwo sie nie zdąży zagnieździć:(
    Zdrowia zycze:)
    Bierz zwolnienie albo się gdzieś schowaj bo na to żadne leki nie zadziałają:p
    Moze doktorek coś nowego testuje ale ani sie nie ujawnił ani za efekty końcowe gwarancji nigdy nie daje:cry:
    Dzien dobry:)
    Czuje,ze zmierzam powoli do końca znajomości z wirusem...oby:)

10. BA_Marion

Kto tego nie wie, ja swoją osobą zaświadczam - na kozetce można zostać uleczonym:D Weszłam, pożaliłam się, duchowego wsparcia doznałam:inlove: i... od razu lepiej... Chyba udało mi się zdusić choróbsko w początkowym etapie i raczej w nic bardziej imponującego się nie rozpaćka... Oby... Zdrowiejcie Dziewczyny, walczcie czosnkiem, miodem, antybiotykiem i rosołkiem. Coś w końcu zadziała... ja poszłam w oddech smoka (czosnek) i przebrałam się za stóg siana - narzucając na siebie większą część posiadanych swetrów, szali i kocówxD

11. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Cos w tym styluo_OxD:cry:

12. BA_Marion

O to, to :D Widzę, że ta technika jest Ci znana :D Jedyna różnica to taka, że głowie też nie odpuściłam i okutałam ją szalemxD
    Ale za to jest mi cieplutko i nigdzie mnie nie podwiewa:music: Zdaje się, że jedno z praw Murphy'ego mówi - Jeśli coś wygląda głupio, ale działa, to wcale nie jest głupiexD

13. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

No ba...przetestowana w rożnych kombinacjach...góra do dołu,dołem do góry:p
    A ta kreacja na wybiegu to tez chyba byla insypirowana chorabą...ktoregos kreatora mody:cry:
    Ja sie jeszcze nie odważyłam tak na ulicy pokazać ale chyba zadebiutuje przed wylotem do Polski;)
    W Ryanair od stycznie trzeba bulić całkiem niezłą kasę za każdy bagaż,nawet podręczny.Troche zaoszczędzę jak się w taki krzyk mody odziejexD:cry:xD

14. Marrylan

xDxD:cry:xD To jest nowa wresja „na cebulkę” xD - na krzebulkę xD Już wiem jak bardzo modne jest moje krzesło w sypialni8)xD Nie ma co jak to krzyk mody w dodatku leczniczy i odpędzający choróbska to masowo trzeba wdrażać w życie:D A wyobrażacie sobie sytuację: przychodzi pacjentka do Doktorka - proszę zdjąć sweter osłucham panią no i się zaczyna jeden sweterek, drugi.....35...50 kurtka jeden kocyk drugi... itd nie doczekał by się:pxDxD
    Marzenka no nie wiem jak zobaczy to jeszcze za dwa miejsca siedzące policzy a nie za jedno xDxD
    Cieszę się, że choróbsko przegrywa :D tak trzymać;)

15. gosiagosia60

Bry.Po radę przyszłam. :pMam 16 nowoczensnych,15 lux niebieskich i 11 lux pomarańczowych.Za godzinę zbieram zielsko,to jeszcze kilka dorobię-siać coś na wypadaje jeszcze na noc i jutro zielsko dalej czy mi już wystarczy?o_O Dodam,ze zbieram tylko 2 x dziennie...:oops:

16. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Gosia , po 15 masz zrobione.
    niebieskie=16X2(nowoczesne)+15x3(lux niebieskie) =77 z 1 zbioru, tylko czy 3 razy zbierzesz z tych itemów?
    pomaranczowe = 16x2(nowoczesne)+ 11X3( lux pom)=65 z 1 zbioru
    Potrzebujesz jeszcze po 250 szt niebieskiego i 250 szt pomaranczowego
    Czy dziś jeszcze coś z tych itemów zbierasz?
    Jutro 2 zbiory, pojutrze 2, wtorek jeden ?

17. gosiagosia60

Dziś chyba jeszcze raz zbiorę...Nic to,miałam nie robić całego :) Posiałam krokusa na wypadajki,zrobię jutro jeszcze kilka i niech się dzieje,co chce :)

aweva55, agucha31 and Marrylan like this.
  18. Marrylan

Ja mam ostatni zbiór o 21 ;) Potem rano koło 14-stej i znowu ostatni koło 21. Zobaczymy, lisica na 15 druga 11 coś niebieskie się panoszą więcej :p Po wieczornym zbiorze powinno być 21/14 prawie 15 zabraknie 1 pomarańczowego soku. Podejrzewam, że lisica będzie wcześniej i potem wsio niebieskie na pomarańczowe będę wymieniać ;) Jak ładnie z krokusa polecą wylotki to dosiej odrobinę ;)

aweva55, agucha31 and gosiagosia60 like this.
  19. gosiagosia60

Oki ale tak szczerze,to już mi :wuerg: No trudno,farmer siewny nie jestem :p Ja mam 15/15 na razie-czyli w zadku zebry nie jestem raczej.xD

aweva55, agucha31 and Marrylan like this.
  20. Marrylan

Wiem, wiem mi też już sianie wychodzi zadnią stroną a tu gra w kości zaraz w perspektywie :cry::cry:;) A to masz ładnie już :D Może się całe uda :)

aweva55, agucha31 and gosiagosia60 like this.