blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,9%
  2. jasne

14,6%
  3. to chłop na schwał

17,7%
  4. balansuję się

15,2%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

20,8%
  6. dopiero teraz ?

28,6%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Witam, witam, ja chciałam wypowiedzieć sie o rosołku z baraninki a właściwie z jagniątka. Jest wyśmienity, normalnie niebo w gębie. Kiedyś znajomi zaopatrywali mnie w taką domową jagnięcinę i nawet na gnacie z udźca był wspaniały rosół. Jednie co to trzeba było, to jeść bardzo gorący. A ci moi znajomi mieli na nazwisko Zając ale nigdy zająca czy królika od nich nie dostałam.:):):)

2. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Jagnięcinę teraz z uwagi choćby na cenę lubię tylko w pieczeni,ale masz rację rosół wyśmienity i zdrowotny wielcexD

3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Aniu kamień z serca, że już lepiej :) Teraz to już dojdziesz do siebie :)

To teraz już wiem czemu te wielkie czerwone w foliowych pudełeczkach takie bezsmakowe 8) Najlepsze są prosto z działki z krzaczka :inlove:

Moja ciocia dawniej miała barany i rosół zdarzyła mi się jeść bo podrzucała mięso. Naprawdę był pyszny:inlove:. Ale dawniej to się świnkę na pół z babcią kupowało albo cielaka i było na całą zimę.

Marzenka zdrowia i siły jeszcze raz ;)

4. kropelka04

kropelka04 Generał forum

hej hej, wszystkim chorowitkom zycze duuuuuzo zdrowka.
    marzenko ugotuj sobie galaretke owocowa (ale taka rzadsza) i pij kilka razy dziennie. zelatyna ci wyscieli gardlo i bedzie oslaniac. przetestowane wielokrotnie w mojej rodzinie. po jednym dniu juz poczujesz ulge.

5. Marrylan

A wiesz, że tego nie próbowałam /zawsze jakieś syropy prawoślazowe odchodziły/ a ten sposób wygląda na skuteczniejszy i smaczniejszy :) ;) Zapamiętam :p

Hmmm Doktor szkołę dla drwali otworzył? xDxD:p;)

high school - liceum
    Timberline - linia lasu, aczkolwiek tu chodzi o nazwę miejscowości :p;)

6. kropelka04

kropelka04 Generał forum

beniu, przetestowany, jak pisalam, a i wchodzi bez zatykania nosa i wstrzasow przy przelykaniu;)

7. Marrylan

Kisiel owocowy to pasjami uwielbiam, więc taka galaretka to czysta przyjemność :D A jeszcze takie właściwości lecznicze :) Profilaktycznie nawet by można było zażywać od czasu do czasu ;)

8. kropelka04

kropelka04 Generał forum

hahahaha, profilaktycznie, to na gesto xD, stezala, na ciescie lub w pucharku. to u mnie w domu stosujemy w takim razie intensywna profilaktykexD:p. a jak przy tym wszyscy domownicy klepia sie po brzuchach:D

9. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Jak czytam o chorobach to jestem prawie chora!!!!! Ale byka nic nie tyka xDxDxDxD. Teraz mam przerwę w opiece 2 godzinnej nad sąsiadką 96-letnią, Ona tez byk i z tego samego dnia co ja. I jej też nie tyka żadne przeziębienie czy tam jakaś angina. Bo byka nic nie tyka. Wszystkim zdrówka życzęxDxDxDxD.
    PS jeszce nie rozkminiłam nowego ewentu czyli co z kim, kiedy i dlaczegoxDxDxDxD czyli kedy robić, kiedy i czym karmić i takie tam. Poproszę o podpowiedź:):):)

10. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A ja Skorpion ale chyba wadliwy jakiś-gardło mnie zaczęło boleć:cry::cry: No nic,może Tantum verde radę da a jak nie,to jutro dieta czosnkowo-miodowa...:cry:

12. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

o_Ooooo to i doktorek ma swoja szkoleo_O
    Nie ma to jak mieszkać w Toronto...mieście z tradycjami edukacyjnymi:pxD:cry:
    A zaczęło sie tak niewinnie...ot jedno poletko:music:
    Później łańcuszek ,majbaszek,szkółka:pLatanie z tacą się opłaciłoxD
    Czas na basenik...koniecznie z termalnie podgrzana wodąxD:cry:
    Licze na jakaś zniżkę dla wiernych...pacjentów:inlove: Za te koperty cośmy w darze składali:p

Dziekuje za wszystkie życzenia i cenne rady...skorzystam:)

Haniu dziekuje:)
    Jedna galaretkę znalazłam w szafce i juz stygnie.Nawet mam ochotę na nią bo ostatnio nic mi nie smakowało

Czy ktoś potrzebuje gorące eliksiry?

13. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Tu tyle pacjentek, a doktor gdzie? W eventowym kręci coś na boku i ujawnia dane z kartoteki medycznej.

14. marynia53

marynia53 Cesarz forum

samo przyszło samo pójdzie, :p:p:p

15. kropelka04

kropelka04 Generał forum

marzenko, smacznego i niech blyskawicznie ci ulge przyniesie :)

16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Mam nadzieję...Idę do wyrka,polopirynka zapodana,gardełko popsikane,może do rana przejdzie..Dobranoc.

17. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

18. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Jestem byk
    Nie tykało az dorwało:cry:
    Gosia nie daj sie.Moze to tylko siła sugestii

19. Marrylan

xD taaa Doktor migiem przeszedł od farmera do milionera xDxD:p Ja tam się lecę zapisać co by.... młodzież czy innych kursantów podczas praktyk doglądać :inlove::inlove::p A Doktor to chyba układ do tego jakiś z Zecią ma na dostawę ostrych narzędzi panom od drzew potrzebnych :p;) Zniżkę wytargujemy. Zaprzyjaźnimy się z kursantami a jak by długo zniżek nie było, wyśle się jednego czy dwóch w pobliże maybacha /ze sprzętem oczywiście/ :p Będzie zniżka w trymiga ;)

xDxD Profilaktyka musi być intensywna, łatwo się nie damy xD I kompleksowa, brzuchowi się też coś należy xD

Na boku to Doktor już modeling kręcił teraz w szkołę drwali poszedł. Jeszcze pomyślę że planuje jakiś tartak czy fabrykę zabawek drewnianych potem zbudować :p Tylko skąd weźmie elfy do pracy xD;)

Gosia nie daj się broń się czym popadnie, miodem, czosnkiem tantumem zduś w zarodku :) Zdrowia i kolorowych :)

Ja lew, ale mizerny więc mnie często dopada ;)

20. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

lew to król zwierząt i taki słabyxDxDxDxDxD