blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Do pracy od jutra,a zapowiadają ,że będzie tylko gorzej :cry: Czekam na księdza,podobno chodzi :D
    Tego kierownika bierz metodą macajewa.Samo patrzenie to Wiesz:music:

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Nie mów mi o misjach :cry: Próbuję się dobrać do dzięcioła, na inne nawet nie zerkam :oops: A tu jeszcze szklarnia w długoletniej perspektywie i 150+, kiedy to siać :cry::cry:;)

:p hmmm mówisz? Ale tak za fraki i przez okno czy z buta od razu ? :pxD:cry:;) Macajew to tak nie od razu, dam mu jeszcze z 1 h xD:cry:

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Dlatego mówię, trzeba coś poświęcić kosztem czegoś dopóki BP nie przystopuje, a na to się nie zapowiada. Jeżeli mam wybierać misje czy anakondy to chyba wole walczyć z tymi misjami.

4. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Benia [​IMG] u mnie gość w dom itd.Czekam i nawet usiłuję sprzątać :D a tam godzinę.Walkę o tron oglądała? widziała jak tam szybko idzie???:pxD:cry:

5. Marrylan

xD:cry:xD Oglądała, tam to akcja się posuwa szybciej, niż się zdąży powiedzieć tron xD
    W sumie sala tronowa jest /gabinet kierownika/ tron też /fotel/ teraz tylko jakoś przypadkiem tam się zatrzasnąć :p:p:music:xD

U mnie też gość w dom za chwilę ;)

Czytam o anakondach i wymianie starych zagród, w sumie z jednej strony szkoda, bo jedną chociaż bym na pamiątkę chciała zostawić, z drugiej jak ++ wymienią na pomarańcze to będzie więcej zwierza. Ciekawe, czy to już na stałe tak ta wymiana wejdzie?

EDIT jednak zagrody zostaną :p

Poczytałam poradnik, tablet w ruch pójdzie. Ciacha monotonne, ale pnącze mi się podoba :p Robię ;)

Ostatnie edytowanie: 2 stycznia 2019
  6. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Dzień dobry,
    Wszystkim bywalcom kozetki życzę
    mnóstwo szczęścia i miłości w 2019 Roku, oby ten Rok był lepszy niż poprzedni!!!:D

7. Marrylan

Dzięki i wzajemnie :) Ma być co najmniej z 5 razy lepszy ;)

Jak będziemy piec ciacha, to :p;)

8. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dzień dobry :)

Mamy Nowy Rok :) Życzę Wam dużo zdrowia i wszelkiej pomyślności ... niech ten rok będzie udany, bardzo udany, niech spełni Wasze oczekiwania i nadzieje z nim związane. Niech będzie szczęśliwy, pełen miłych i radosnych chwil :) Powodzenia, sukcesów i satysfakcji w życiu zawodowym i osobistym oczywiście też Wam życzę ... ale najbardziej to Wam życzę tego wewnętrznego spokoju, optymizmu i energii życia, które pozwalają witać każdy nadchodzacy dzień z radością i uśmiechem :)
    Szczęśliwego Nowego Roku !! :)

9. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Czy ja dobrze rozumiem ,że w tortach nie ma siania ? o_Oo_Oo_O

10. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A widziałaś tort z sianem?
    xD:cry:xD

11. agula38

nie widziałam ,ale są takie programy ,gdzie cukiernicy robią torty na zamówienie i kto wie czy tam juz takiego nie stworzyli :music:

12. Agata00755

Pewnie długo się tym nie nacieszymy, bo w piątek zaczyna się taki event:
    Galop reniferów
    od 4 do 8 stycznia - Galop reniferów

13. Marrylan

:DxD Na farmie nie takie cuda xD:D

[​IMG] :pxD:cry:

albo już mega farmersko

[​IMG] :p

Ale się cieszę, że nie ma siania, zawsze to kilka dni dla szarotki i lnu xD:cry:xD;)
    Kojarzę taki event z renkami, co się je w oazach kolorowało na czas eventu. Myślę, ze to będzie podobnie, tylko nie pamiętam, czy tam się siało coś jeszcze dodatkowo. Znając życie i BP pewnie tak :sleepy::p;)

EDIT znalazłam

Historia eventów

to była misja i się oddawało kolorowańce, na czas tej misji renifery zawitały do oaz. ;)

Ostatnie edytowanie: 2 stycznia 2019
  14. agula38

I już mi humor popsułaś :cry::cry::cry::p

15. Agata00755

Myślisz, że w tym miechu będą 2 hodowlane?

16. agula38

wypluj te słowa 8) xDxDxD
    nadal nic nie słychać o polach na wybiegu dla zwierzaków

17. Agata00755

chciałabym nie mieć racji i lepiej by było żeby to nie był kolejny siewny.

No, ale znając BP i ich poczynania, raczej nie liczyłabym, że zmądrzeli i dadzą event bez siania, żeby przez kilka dni nie musieć siać eventówek:wuerg:xD:cry:xD:cry:

18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ja na brak miejsca jeszcze nie narzekam, ale gdzie frankowe itemy w sklepie za FM, na mikołajowe pnącza?:p

19. agula38

akurat pnącza mam kompletne ,ale faktycznie ,powinny być w sklepie dla tych co nie mają :)
    coś ten rok w BP źle sie zaczął :p

20. Marrylan

No właśnie nie wiem, zalatuje to tamtym eventem w ZZ takie grafiki były, a za BP trudno nadążyć. :oops: Może chcą nas wypstrykać z SP przed kolorowaniem :oops:8) Wolałabym nie, ale siewnego też nie chcę. Kurcze i tak źle i tak niedobrze :cry::cry:

BP zaspało po sylwku :p;) Mam nadzieję, że się pojawią ;)