blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Moja Lusia nosa dziś na dwór nie wystawia-śnieg od rana a Toronto całe zakorkowane-drogowcy chyba strajkują :p Albo ogłosili a nie słyszałam dzień pieszego xD

3. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

U mnie ani śniegu ani lodu na wodzie
    xDxD

4. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Witam wieczorowo, czy mogę się pochwalić ....... a więc chwalę się, wystawiłam na bahamie tajemniczości i dostałam 2 konie morskie. Do tej pory nie miałam:):):):).

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jak dostałaś parkę, to szybko stodołę nimi zapełnisz.;)

6. agucha31

No to super że az 2 sie trafiły, Gratulacje :)

7. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

"Koty tańczą na lodzie" xD:p:D

:p Po prostu woli spacerować w domu xD:cry::p

No i super :) Gratki :) To zapasów szybciutkovnarobisz ;)

Wczoraj tak miałam :) Słoneczko i lekki mrozik :inlove: A dzis jak sypneło od rana to cały dzień podsypuje :p

8. agucha31

Jak dla mnie śniegu nie musi być z wyjątkiem świątecznych dni :) , bo cały urok w święta jak tak prószy za oknem :)

9. gosiagosia60

Dla mnie odwilż jest spoko-mam dyżur w Wigilię,jak znowu posypie,to urwanie głowy mieć będę -.- Dobrze,ze dziś mam wolne,bo bym kociokwiku dostała pewnie-czytam na fejsie,ze cały Toruń i okolice stoi-to jak bym miała taxi wysyłać?>:(

10. agucha31

Oj współczuje dyżuru w takie dni i tych ciągłych tel w koło z jednym pyt typ gdzie ta taxi miała juz przecież byc.

11. gosiagosia60

No :) Za pracę w trudnych warunkach dodatek powinien być :p Idę spać,posiałam cebule na wypadaje,od jutra sieję na wodzie tylko-ciekawe,kiedy mi sie uda skończyć :p

12. agucha31

Oj ogólnie za cierpliwość którą wtedy musicie mieć :)
    Kolorowych snów

13. Marrylan

Oj tak. :) Dla mnie też, może nie byś śniegu, ale w święta jak za oknem prószy na biało i drzewa białe :inlove: Taki świąteczny klimat się robi :)

No, coś jak w naszym eventowym: gdzie ten błyszczący kwiat xD:cry: i tak co chwilę :p Gosia no widzisz co Cię ominęło ;) Dobrze, że wolne, bo by anielskiej cierpliwości nie starczyło ;) Kolorowych :)

14. agucha31

xDxDxD Dobre porównanie aż lapka oplułam :) ale fakt porównanie trafne :)

15. Marrylan

xDxD Taxi na bank by zaginęło w odmętach zakorkowanego Toronto, jak ten kwiat co miał być i go nie było :p

Czekam na badyl, i choinka też czeka na ubranie jeszcze :p Pewnie w sobotę się za nią w końcu wezmę :p

Imperium nie próżnowało :p

16. agucha31

oj tak a teraz rozpoczeło sie poszukiwanie Frankowych itemów :) a szczególnie tego jutrzejszego :)

17. Marrylan

xD:p No gdzie ta studnia życzeń gdzie :p;) Czasami trzeba z nią uważać :p;)

[​IMG] :pxD

Za niecałą godzinkę się pojawi tajemniczo :pxD;)

18. agucha31

A no sie pojawi, choć przypuszczam ze i tak pytań o te itemy bedzie jeszcze przybywać, no i sie nie zdziwię jak ktoś jeszcze i o studnie spyta a dopiero później odwiedzi Franka :)

19. Marrylan

Bry :)

Oj będą się pytania o item piętrzyć. Nasi modkowie znowu w anielską cierpliwość się muszą uzbroić ;)

20. agucha31

Bry
    Już chyba przywykli :)

Marrylan i aweva55 lubią to.