blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,5%
  2. jasne

14,0%
  3. to chłop na schwał

18,2%
  4. balansuję się

15,6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21,8%
  6. dopiero teraz ?

28,9%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Pełnia od 10, a mi dopiero ktoś uświadomił, że jest:cry::cry:xD:cry:

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Nie jesteś z tym sama :D:cry:

aweva55, agucha31 oraz Marrylan lubią to.
  3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Lepiej późno, niż miałabym się skapnąć po fakcie jużxD:cry:xD:cry:

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Wszelki duch...xD Już myślałam,ze nie grasz...
    Ja tym razem pełni nie robię-tyyyle się nasiałam,ze mam dosyć ;) Bry w ogóle :music:
    edycja:Yes,Yes,Yes-pandziocha poszła z targu :inlove: Bogata jestem :pxD:music:

5. Kleo

Kleo Aktywny autor

Dzień dobry Torunianko krajanko :) miło Cię widzieć :) gram gram ale miałam dłuuuugą przerwę żeby złapać dystansu :)

aweva55, agucha31 oraz gosiagosia60 lubią to.
  6. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Przepraszam,chyba zabladzilam...którędy na kozetkeo_O
    MODzi aktualni,byli,przyszli....wszyscy rozmawiająo_O:D
    Jakies święta sie zbliżają czy co:p

7. gosiagosia60

Też przerwę zrobiłam ale nie wyszło-po 3 miesiącach już zatęskniłam :)

8. Kleo

Kleo Aktywny autor

Gosiu ja miałam 1,5 roku przerwy i nie tęskniłam :) jak zwykle nie robię eventów bo jakoś mi nie pasują czasami jakąś misje zrobię ale to zupełnie na spokojnie. Poczytać Was lubię dlatego wróciłam :) ale na wejście miałam usunięty post więc nie wiem co mnie jeszcze czeka i czy długo tutaj zabawię :)
    Wpadłam do domku Rafała bo tutaj fajnie jest i też Torunianin i mam nadzieję ze mnie nie wywali :( Rafał pozdrawiam serdecznie :)

Ostatnie edytowanie: 15 grudnia 2018
  9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ostatnie edytowanie: 15 grudnia 2018
  10. gosiagosia60

Mamy zimę ale podobno na farmie odwilż jest,więc chyba nic Ci nie grozi :pA Ty jesteś z Torunia? o_O Jakoś do tej pory mi to umknęło...Ja tez nie wszystkie eventy robię,bo mi się nie chce :p Pędu do końca lvl nie mam,bo pewnie bym go nie dożyła.Ani kasy na podrasowanie PD.Więc powolutku i dla satysfakcji tylko.Zresztą,jak grać zaczynałam,to myślałam"oby do setki":p

11. Kleo

Kleo Aktywny autor

Gosiu ja od dawna wiem że Ty i Rafał tak jak ja z Torunia jesteście pisałam kiedyś o tym ale jak byłam MOD to pewnie mnie nie braliście pod uwagę :) Ja też gram dla przyjemności zdarza mi się nawet farmy nie posprzątać ale co ma wisieć to nie utonie :) Mam teraz inne priorytety mam wnuczęta które zajmują mi czas. Trójka maluchów zagościła u nas w ciągu 2-ch lat :)

12. MOD_Zła

Ryś, podmień klip, ponieważ ten się nie odtwarza tutaj.

Rafał nikogo nie wywala :)

13. Kleo

Kleo Aktywny autor

Wiem to był skrót myślowy i żart wiem że to gościnny domek inaczej bym tutaj nie weszła. :)

14. gosiagosia60

Dla mnie SMOD,MOD itd..nie ma znaczenia-musiałaś się nie ujawnić torunianko,bo inaczej już dawno byśmy się spotkaly :) Bardzo rzadko się z Marią-ma-ter-spotykam ale,jak będzie teraz u córki,to nie ma bata,kawa nasza 8)

aweva55, agucha31 oraz Marrylan lubią to.
  15. MOD_Zła

Bardzo gościnny :)
    Mam tu na forum w sumie dwa swoje ;) Ale jakoś tutaj najwięcej przesiaduję, jak tylko czas pozwoli. :D

16. Kleo

Kleo Aktywny autor

Pisałam pisałam krajanie itd :) Gosiu :) chyba nawet jesteśmy po jednym fachu tak coś kojarzę :)

17. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Tiaaa jak by nie post Moni tak
    Super :D Gratki Gosia :)

xDxD:p no widziałaś, co tu sie porobiło :p:D;) Magia świąt jak nic ;)

Witaj :) Mam nadzieje, że na dłużej zawitasz ;) To masz zajęcie :D trójka maluszków to nie lada wyzwanie :D Zajęcie czasami męczące,ale też najfajniejsze na świecie :)

18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Podmieniłem.
    Miałem dwa do wyboru i trafiłem zablokowany.:mad:
    xD:cry:xD

19. gosiagosia60

Wiesz,ja do władzy z wielkim szacunkiem-tak mam z dawnych czasów :p Mogłam przeoczyć.Za to Ty absolutnie nie mogłaś przeoczyć spotkanie sprzed kilku lat w Toruniu-baaardzo głośno było wtedy o tym-dlaczego nie byłaś? o_O
    A co do fachu-jak się jeszcze okaże,że budowlankę kończyłaś na Legionów(Zjednoczenia kiedyś),to normalnie padam :D

20. Kleo

Kleo Aktywny autor

Wiem że się spotkaliście ale dowiedziałam się po czasie chyba to zrobiliście po cichaczu :) nie nie budowlanki nie kończyłam to coś chyba pokićkałam :)