blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Czekamy na boskiego???:oops:

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Chyba niedługo powinien wkroczyć :)

3. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Aż miło się patrzy na te siódemki i barwy biało czerwone, co chwile zerkam i się napatrzeć nie mogę :)

4. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Wkraczam przed północą, brunet wieczorową porąxD.

Mam nadzieję, że jeszcze sporo kozetkowiczów i nie tylko dołączy.

Kogo jeszcze nie ma i bierze się z TOP-em za bary ??

Bry z uśmiechem.

5. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Greciu to Ty jesteś wspaniała :) Mur zrobimy trzymany i nie puścimy :p Alarm też potrafi nieźle trzymać

więc po prostu nie ma opcji wypadnięcia :p:);)
    :D:D xDAguś no teraz to mamy obrońcę jak trza :p Nie straszne żadne spadki i zrzutki :D

6. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Jejciu.. ale macie sposoby :) Teraz już jestem spokojna o TOP :)..ale czy ten alarm nie jest Zetki?

7. Marrylan

O to będziemy wyczekiwać niecierpliwie :p :DTylko Cysorz założy laury na głowę, bo w nocy to każdy brunet :p;) Jeszcze przez pomyłkę wskoczymy na barana komuś innemu :pxD;)
    Alarm jest kozetkowy, ale jak by Zeci.;) Jest konserwatorką :D I świetnie sobie radzi :D

8. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Jako nieobecna podnoszę rękę :p

9. blazers

Bardzo dobrze, oby tylko testów antydopingowych nie robili, bo Benia nie załatwiła homologacji na ostanie /wystrzałowe/ tabsy [​IMG] .

10. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

A Boski widział, że piątka obcych zgapiła pomysł i "jedzie" z siódemkami.:D:p

11. blazers

Nie widział, zawsze "naszych" sobie sortuję /tfu, brzydki zwrot/, wyszukuję raczej i nie spostrzegłem że obcy element /bez urazy/ przenika w nasze szeregi.
    Trza być czujnym jak ważkaxD.

12. Reniarama

Reniarama Generał forum

Dobry wieczor wszystkim:)
    Wow i jest sam szef:D;) Rafal, sorki za te 8 po 7:D ale zapalki mi wypadaly z pod powiek:pxD
    z innego kubka, Serdecznie dziekuje wszystkim Polakom w Topi-e z literka P w herbie:inlove: kiedy wrocilam i spojrzalam na liste Topu usmiechnelam sie serdecznie:) to pomysl Greci, no i tak blizniaczo w tym roku ja zaproponowalam:p jestescie kochani za to P:inlove:

13. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Cysorzu, bo to trzeba jednak spojrzeć w górę i to wysoko, a nie zawsze z piedestału w dół.:)

14. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam wieczorową porą :)

pieknie te 7 wyglądaja,BRAWO :) :)

domki skonczylam ubierac ale ....sieje dalej bo do TOP mozna wrzucic ;)
    mecze caly czas wielkie łowy,zostaly do rozegrania 3 gry aby zdobyc FL i 186pkt do zdobycia kucyka,moze jutro sie uda bo zabrakło ......sadzy ,hehehehehe

trzymam kciuki za TOP-owiczów :inlove:

15. Marrylan

Ale że jak nie załatwiła:

Mam homologację na te najbardziej wystrzałowe tabsy w płynie :p na resztę się rozszerzy /skaner i drukarka załatwią sprawę :p/. Żeby mi to było ostatni raz xD:cry:xD:p;)

16. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Benia ,leżę normalnie ,leże i nie podnosic xDxDxD:cry::cry:xDxDxD

17. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Dzień dobry:D
    Jeszcze "tylko" 50 minut i koniec siania badyla. Topie - nadchodzę z moją bidną stodołą:p Obliczenia do kos już dokonane, wiem ile czego wrzucić, teraz tylko czekam;) Mam tylko nadzieję, że jak tak o 100 mln, będziemy wrzucać to nie więcej niż 4 razy, bo piątki z przodu nie dam rady wyskubać:(;)
    Chociaż tak sobie myślę, że nie ma znaczenia czy będę miała item + 100 czy +150%, bo nie mam ani jednej muchołapki a i reszta itemów w ogrodzie to bida z nędzą.:pxD

18. ma-ter

ma-ter Komandor forum

witam serdecznie....P dodana :D

19. Reniarama

Reniarama Generał forum

Bardzo mi milo:D

20. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

No nic nam nie grozi :)
    No ale to obrońca nas wszystkich :)