blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.2%
  3. to chłop na schwał

18.0%
  4. balansuję się

15.5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.2%
  6. dopiero teraz ?

28.8%
Multiple votes are allowed.
  1. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Wystarczy przy logowaniu wybrac jezyk polski i powinna mieć nasze forum:)
    Ups,juz inni gracze napisali jak wejsc :)

Zgredziu przeczytalam giegie i myślę a co to to too_Oo_Oo_OA to GG tylko szyfrem napisane:p

Last edited: Jul 18, 2016
  2. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Chciałem zostawić górkę /no górę/ tabsów , łysą i info , że postaram się uaktywnić trochę bardziej pisarsko pod koniec G&T , jak dobrze pójdzie.
    Obecnie młyn , że tralala , a niebawem zasłużony /sic!/ urlop.
    Oczywiście czytam z zainteresowaniem w miarę możliwości i bardzo mnie duma rozpiera , że mam takich bystrych i wszechstronnych pacjentów.:)

Bry stęsknione.

3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Doktorze pacjenci to dopiero stęsknieni są ;):D Właśnie widać, że już urlopowo u Doktora. Garniak świetny :D Tylko nie pilnuj tak zaborczo Aldony (ten wzrok xD) Bo się kobita wystraszy i fuk głowę w piasek jak struś, czy inna kotka się wypręży xD

Jeszcze co do gostka od baneru. Pankracy (zimny ogrodnik) może produkować węże czy inne szpiegowskie krasnale ogrodowe :p

4. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

A kogoż to moje oczęta z wytuszowanymi rzęsami widza:)
    Koniecznie cos zostaw doktorze żebyśmy wiedzieli,ze czuwasz. Choćby zdjęcie własnego cienia:p
    Hmmm.Paniusia,nie powiem,niczego sobie tylko ,,troszkę" jakby kanciasta:pxDMoze bys ją troszkę ociosał-pomyśl;)

5. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Bry mokre :)

Chciał i nie zostawił,a ja w potrzebie jestem :p te różowe jakbyś mógł ...Patrzę na Twoją sygnaturkę i widzę,że Aldona ostro pakuje na siłce xD:cry:

A tak ogólne to ostatnio jakoś bez humoru :sleepy: ostatnie wydarzenia w wielkim świecie mnie zdołowały,a jak sobie pomyślę,że moje dziecię jedzie na te ŚDM to zaczyna mnie boleć żołądek :cry:
    Do tego krajobraz mam mniej więcej taki

Od wczoraj woda w piwnicy opadła i zaczyna się robić spokojniej,ale łysa i różowe leki pilnie poszukiwane
    Sprawozdanie zdałam :)
    Spokojnego wieczoru :)

6. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Dziewczyna w opałach wróciła :)
    Dzięki za rady, ale w końcu jakoś dałam radę, czyli mniej czasu przy lapku, a więcej na festiwalu spędziłam.
    I powiem Wam, że skoro Czesi dali radę ogarnąć imprezę, pomimo, że bardzo tego nie chcieli, to nasi nawet, jak nic nie będą robić to i tak lepiej zorganizują.
    Bo okazało się, że festiwal rockowy przerósł nawet możliwości czterogwiazkowego hotelu...

7. azikowo

azikowo Fanatyk forum

koło mnie parkuje samochód z reklamą "mąż do wynajęcia" żadnej pracy się nie boi o_OxDxD:cry:pierwszy raz jak rano to zobaczyłam to całą drogę do pracy się dusiłam ze śmiechu, bo głupio samemu iść i piać jak kogut xDxD

gadek, flucy, MaDzo and
  8. akinomrd

aaaaaaa jeszcze pomarudzę :cry: od soboty mamy pozamykane drogi,bo słynny Tour de Pologne.Dzisiaj pierwszy dzień jako tako a od jutra znowu nas zamykają,bo się kolarkom zachciało w szczycie sezonu pojeździć po Zakopanem i okolicach >:(
    No [ciach] mnie grrrrrrrrrr:mad:
    DP siłą rzeczy ma wolne ciekawa jestem kto mu zrekompensuje straty :cry:
    Burmistrzowi zaniosę następny zus do zapłaty:music:

Niestosowne słowo usunęłam,

SMOD_Atena

Last edited by moderator: Jul 18, 2016
    gadek, MaDzo, Sekme and
  9. azikowo

azikowo Fanatyk forum

Monia nie denerwuj króliczka. Wyjdę na marudę, ale trudno, dziś mi Kraków zamknęli i rynek, przez który dzielnie chadzam do pracy, ale dziś to już było przegięcie pały:cry::cry: jakimiś opłatkami lazłam, a miasto ugrzęzło w korkach, bo na przelotówkach tour de polgne:) ach nasłuchałam się dziś jaki nas język jest bogaty we wszelkiej maści słownictwo pod tytułem tralalala. /czuję się dokształcona i to mocno dokształcona, bo niektóre tralalala pierwszy raz słyszałam o_Oo_O:cry::cry:xDxD

A rano to mnie mało TIR(nie pomyłka) na płycie rynku nie rozjechał, bo nie miał jak jechać, bo rozkładali cuda na tour:( słyszę samochód, obracam się a z mną TIR w miejscu tylko dla pieszych :cry::cry::cry::cry::cry:>:(>:(>:(zastanawiam się jak udało mu się wymanewrować i się zmieścić między kamiennymi ławkami :D

Cytat edytowałam jak w oryginale,

SMOD_Atena

gadek, flucy, MaDzo and
  10. akinomrd

Ania,bo to poroniony pomysł robić takie imprezy w szczycie sezonu!!!Wszystko stoi,ludzie wkurzeni,bo nigdzie się nie ruszysz.Cały rok czekamy na sezon letni żeby trochę odbić się od dna,bo zimę nam Białka zabrała,a tutaj tyle dni pozamykane drogi>:(
    A temu pożal się kierowcy trzeba było troszeczkę przerysować pazurkami facjatę
    Co do języka bulwarowego....dobrze,że mnie nie słyszysz:oops:
    Ty też masz przechlapane.Za chwilę ŚDM i też Was pozamykają z każdej strony

11. Marrylan

Monia wdech, wydech.. tabsy się gdzieś walają po gabinecie a potem do barku łysej usta-usta (widziałam przez szybkę, źle wygląda :p) robić ;) Ania Ci może pomóc bo też w potrzebie ;)
    Woda opadnie, kolarze pojadą a dziecię bezpiecznie wróci z ŚDM ;).
    Przez Rzeszów też jechali ale ja na szczęście jakieś 30 km dalej, chociaż trochę żal mi tych nowych wersji tralala :pxD

12. azikowo

azikowo Fanatyk forum

dziś już nam miasto sparaliżowali, chore zamykać główne ulice w tygodniu, w weekend jeszcze ludzie byli w stanie to stolerować, ale w tygodniu zgroza, zresztą upodobali se Kraków na wszelkiej maści różne imprezy i oczywiści początek i koneic musi być na rynku, bo gdzieżby, powoli to miasto przestaje nadawać się do mieszkania :mad::cry: co raz częściej myślę żeby się wynieść, tylko gdzie? mieszkam tu całe życie, tu mam rodzinę, przyjaciół i jest to moje miasto rodzinne od paru ładnych pokoleń,ale o mieszkańcach się najmniej myśli >:(

13. akinomrd

Benia,ja to wszystko wiem,ale na obecną chwilę mam takiego nerwa,że tylko różowe i łysa >:(
    W środku tygodnia zamykać na dwa dni praktycznie większość Podhala,bo się ludziom w tyłkach poprzewracało>:(
    Kolarze jechali sobota,niedziela i to było jeszcze do przełknięcia,ale te baby na rowerach mnie wkurzyły :mad:grrrrrr

Ania ,nas to na bezludne wyspy wysłać :music: byle korytko i jakieś wyrko było no i ciepełko :D
    Nie lubię takich masówek :(

14. azikowo

azikowo Fanatyk forum

Monia,ale strojów nie bierzemy :music::music::music:jak w kawale o papudze:)
    Facet miał papugę, która nałogowo piła wódkę. Ponieważ gospodarz też był miłośnikiem tego trunku, często dochodziło do awantur.
    Któregoś dnia facet oświadczył swojej papudze:
    — Jeżeli jeszcze raz wypijesz moją wódkę, to ci wszystkie pióra z [ciach] powyrywam!
    Wraca z pracy i widzi, że barek otwarty, na podłodze leży pusta butelka po wódce.
    Pijana papuga na jego widok zaczyna wyrywać sobie z ogona pióra mówiąc: — A po kiego diabła mi one...?

bo po kiego nam one xDxDxDxD

Niestosowne, wykropkowane słowo usunęłam,

SMOD_Atena

15. akinomrd

Żadnych strojów!!!jeszcze bym prać musiała :D kawał znam,ale zawsze się z niego śmieję!!xD:cry:
    Właśnie przed chwilą pożarłam się ze swoim dziecięciem ,które przyszło po plecak na wyjazd
    No wysoka jak topola ,a głupia jak fasola :cry:
    Nie jestem jej w stanie wybić z głowy tego wyjazdu :(
    Paznokcie u rąk zjedzone zostały u nóg więc zaraz zacznę trenować jakąś jogę żeby sięgnąć pazurków w nóżkach,a jak braknie to zacznę gryźć DP :music:

Cytat edytowałam jak w oryginale,

SMOD_Atena

16. azikowo

azikowo Fanatyk forum

po co jeść paznokcie, dobrą kondychę masz to na rower i wyprzedzaj te lebiegi z tour i kasuj szybko złoty medal xDxD złość Ci na wszystko przejdzie :wuerg::wuerg:xDxD,że też ja Ci muszę podpowiadać, jak na przyszłość się pozbyć takich imprez od siebie, zawstydzasz wszystkie kolarki i za rok puchy, zero konkurencji wyjeżdżasz i te wiwatujące tłumy na Twoją cześć:) skromną góralkę ze Złotym Bananem na szyi :D:D:Di za 2 lata spokój i błoga cisza, bo nikt konkurencji nie lubi:)
    a dziecięcia nie przekonasz :(

gadek, flucy, MaDzo and
  17. akinomrd

Aziu o_Opadłam xD:cry:oczyma wyobraźni zobaczyłam siebie jak pedałuję na tym 30-letnim góralu ,który waży chyba tonexD:cry:
    Kondycje mam na jakieś 12 km średnio pod górę,później padam i nie ruszać xD:cry:a o wyjeździe pod Gliczarów czy do Zębu to nawet nie myślę,bo to samobójstwo
    DP chce mi kupić używany szosowy,ale ja się tych rowerów boję :oops:tłumaczy,że inna jazda bo lekki rowerek,ale ja tam na starego emerytowanego górala nie narzekam a poza tym teraz nie jeżdżę ,bo zbyt duży ruch na ulicy i nie chcę się znaleźć na lusterku wstecznym jakiegoś samochodu :oops:
    Dobra zaczynam sobie wyobrażać jutrzejsze zwycięstwo xD:cry:
    Proszę się nie pchać z gratulacjami i po autografy,wszystkim rozdam :D

gadek, flucy, MaDzo and
  18. azikowo

azikowo Fanatyk forum

po znajomości może skrobniesz jakiś mały autografik i pozwolisz fotkę z ukrycia strzelić :)
    Z Zębu to mam inne wspomnienia :)

A te kolarki nie wiedzą na ile wiatru we włosach Ci starczy :) włączysz turbo doładowanie,tak tylko,żeby im śmignąć, a potem Cię przejmujemy, opłatkami lecimy pod metę i tam Cię wyrzucamy :) i Złoty banan zdobyty:)

Last edited: Jul 18, 2016
    gadek, flucy, MaDzo and
  19. Marrylan

xD:cry:xD. Jeszcze króliczka, czy innego zająca puścimy, żeby za szybko nie dogoniły i skrótem prosto z Monią do mety.Na nas nie ma mocnych :pAle dasz autografka za to, że tak ładnie pomagamy?:p

20. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Margaret Abbott w 1900 r. w Paryżu zagrała w turnieju golfowym na igrzyskach olimpijskich i wygrała, bo myślała że to lokalne zawody. Ty dasz radę w 2016 w Tour de Pologne :D