blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,9%
  2. jasne

14,6%
  3. to chłop na schwał

17,7%
  4. balansuję się

15,2%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

20,8%
  6. dopiero teraz ?

28,6%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Dzięki Aga :)

Gratki fraglesów, lubię gości :D Baranka Showna też lubię, ale tu nie mam całości a było zablokowane. A teraz nawet kurczaki do głowy mi nie przyszło, żeby zobaczyć. Ale następnym razem też coś trzeba robić :p;)

Ostatnie edytowanie: 18 listopada 2018
  2. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Ja też się piszę na korepetycje;) Z Benią mam ten sam balon.... widać była szybsza;)no i bardziej doposażona;)

3. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Cześć Jarku :)
    Pewnie, że naładowane, ale wyjazd zdecydowanie za krótki ... ładowania nigdy za dużo i muszę to koniecznie powtórzyć.
    Śniegu niestety nie było, nici z nart, natomiast knajp zdecydowanie przybyło ... wszystkie fajne i we wszystkich bardzo miła obsługa ;)

4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

5. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Dzięki, też się nimi cieszę :) , ja jeszcze puzzle mam do skompletowania, ale to następnym razem, no i ogrody ozdobne bardzo mozolnie idą. A z tymi itemami to sobie BP dziwnie poczyna, Fraglesy już kilka lat mają, a pierwszy raz je na oczy dziś widziałam, z kolei we wcześniejszych edycjach chodziły automaty do gum (panda, sowa, małpa i coś tam jeszcze) upolowałam kilka w balonie, bo dało się je wstawić do mrocznego ogrodu (pewnie przez niedopatrzenia, bo pasują tam jak pięść do nosa, ale u mnie stoją do dziś) tym razem już ich nie widziałam. To samo te latające samochody, samoloty i inne ufa, ostatnim razem w balonie chodziły, dziś nie dało już się ich wymieniać :eek:
    No zostało nam przez dziurkę w płocie podglądać i się uczyć ;) Tylko jak teraz Benia tempa nabierze, to tylko tumany kurzu zobaczymy xD:p

6. Reniarama

Reniarama Generał forum

Dzien dobry:)

Wszystkim za mile prezenty serdecznie dziekuje:inlove: Beniutek ogromne buziaki:inlove:

Milutkiego dnia:)

7. Marrylan

Bry :)

Marku, miło Cię widzieć wypoczętego :) Z tym śniegiem to kiepsko ostatnio, ale może będzie jeszcze okazja do poszusowania :) A tymczasem szlak śladem knajpek też brzmi ciekawie :D

Dzięki Aguś :) Kicię czasami tam wpuszczę, będzie miał zabawę z chomikami :p:D;)

Ja to kompletnie nie pojmuję tych blokad i odblokowywań niektórych itemów przez BP :sleepy: Automaty też pamiętam, że latały w balonie poprzednio a teraz szlaban. Nowe od Nagniota śmigały, a tych co kiedyś były np. "Poczęstunek dla roślinek" takie zwykłe, nie mnożnikowe i nawet pd nie rewelacji nie chodzą. Nie ogarniam 8)

Hej Reniutek :inlove: Film był cudny :inlove: Dzięki :D
    A dziś brutalne zderzenie z rzeczywistością, po przyjściu do pracy po tygodniu nie chodzenia :cry: Papierki, papierki... :p

Trza polakierować mój drewniany wychodek :p:DxD

Ostatnie edytowanie: 19 listopada 2018
  8. agucha31

Bry
    Oj tylko sie tak zastanawiam kto by tam bardziej ucierpiał, czy kicia byłby w niebezpieczeństwie przy takiej ilości czy mimo wszystko te wszystkie chomiki przez 1 kicie :)
    Ech co do tego dnia to nie powinno go byc wcale bo i tej przemocy powinno nie być :(

9. Kasialka

Kasialka Generał forum

No masz ci los. Dopiero teraz zajrzałam :( Gości niespodziewanych miałam i głupio było siedzieć z nosem w telefonie. Odezwę się przy następnym G&T :inlove:

Bardzo dziękuję za wszystkie podarki :inlove::inlove::inlove:

Ostatnie edytowanie: 19 listopada 2018
  10. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dzień dobry
    Benia gratuluję zdobyczy:inlove: , a ja się cieszyłam, że zdobyłam 7 chomiczych:cry:xD:cry:
    Zmęczyłam dzisiaj ogrodnika z zamiłowania i wzięłam co moje :pto znaczy gniazdo dzięcioła;)

11. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Ewa gratulacje, mój dzięcioł jeszcze w lesie siedzi, że o smoku nie wspomnę:p Jak widzę te ilości badyla, to zawsze sobie coś innego na farmie znajdę, byle tylko nie siać :cry:xD.
    Muchołapek wyciągnęlam 4 i co ze 3 brakuły (w tym jeden od siostry B.) i 2 serenadki (w tym jedna w prezencie od O.)
    Myślałam, że jak już te muchołapki weszły, to chociaż o brakuły i serenady będzie łatwiej, nic bardziej mylnego, nie w moim balonie, albo po prostu o złej porze do niego zaglądam:p W każdym razie podrasowanie ogrodów to u mnie plan kilkuletni xD:p
    Właśnie też tego nie ogarniam, oby nie było tak, że muchołapki puścili przez przypadek i w następnej edycji zablokują, tak jak to kiedyś z cesarzem było :music:

Bry.

12. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Ewa GRATECZKI :) :)
    muchołapek mam na stanie --zero, moze w nastepnym GT uda sie chociaz pare złapac,w balonie na tą chwile były zbyt drogie,mysle,ze i tak nie beda tanie ale .....mam pare JC to moze ..8).
    Odrobine tych mnożników mam i nawet nie wiedziałam,ze az tyle,heheheh

13. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)

Przyszłam serdecznie podziękować za wszystkie prezenty i wymiany :) Było ich tak dużo, że nie odważę się wymienić wszystkich nicków, bo może mogłabym kogoś pominąć i sprawić przykrość.
    Ale muszę poruszyć tu pewną kwestię bo,
    Magda, Bernadka, Krzyś, Gosia żeby mi to było ostatni raz :D
    Ta czwórka normalnie leci sobie ze mną jawnie w kulki i w ostatnich sekundach g&t zasypuje mnie drzewkami i itemami.
    Dziękuję :inlove: ale proszę nie róbcie już tak więcej :)

Miłego poniedziałku wszystkim życzę :)

14. Marrylan

Obstawiam, że kicia by dał im radę :D Jak by tam wpadł to one by wszystkie w te muchołapki się wbiły tak jak ten futrzaczek do mojego kubeczka xD Chociaż z drugiej strony jak by go te miziające kulki zaatakowały to by mogły załaskotać :D

Najlepiej by było, żeby przestał być potrzebny...

Dzięki Ewa :D I gratki ogromne :D Trzeba się namęczyć, ale jak już się dorwie, to :music::inlove: Ja zaczęłam od smoka i jestem już coraz bliżej, ale teraz znowu sianie tony badyla :sleepy:;)

Też mam nadzieję, że nie, ale z BP nigdy nie wiadomo 8) Zobaczymy ;)

Mogę obiecać co najwyżej, ze przed ostatni... albo przed przed :p:p;)

15. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Ale to wszystko dlatego , żebyś miała na nagrody na kolejny konkurs ,które tak super organizujesz :D
    mieliśmy już farmy jesienne x2 , była wiosenna , to może czas na zimową :p :p:p
    może nie teraz czy w grudniu ,ale styczeń ? ;)xD

16. agucha31

No mogłoby być ciekawie 1 z tyloma :) no bo jeszcze jak tak 1 na 1 to przypuszczam że to tak by sie skończyło
    Oj to prawda

17. Marrylan

Mądrze prawisz, polać Ci ;)

xDxD:cry:albo

[​IMG] :p

Ale z taką gromadką kicia będzie miał pole do szukania i łapania. Jeden się schowa w muchołapce to inny wyskoczy, za chwilę ten hyc do kubeczka a inny wyskakuje z drugiej strony i tak w kółko xD:cry:

Mąż drze się siedząc na w kiblu:
    - Kochanie!!! Słyszysz mnie???
    - Co się stało? - pyta żona. - Papier się skończył?
    - Nie... Możesz zrestartować router?

18. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dzięki
    Mój smok też zdobyty jakiś czas temu więc sianiu mówię stanowcze NIE8)-.-. Oczywiście do eventów będę siała ale co to za ilości xDxDxD

19. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

gratuluje i smoka i tego drugiego :D
    u mnie smok juz stoi z tydzień , teraz czas na ten drugi item , ale najpierw musze opanować mdłości po sianiu na smoka i dopiero sie za niego zabiorę 8)

20. Marrylan

Ja mam po fiołku, a ta mimoza teraz nie lepsza :sleepy: na 56 kroku stoje, :music: O dzięciole na razie nie myslę :p
    Trzeba być szybkim i wściekłym, żeby dać radę tym misjom xD