blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

nie tylko mamy finał ,ale bronimy mistrzostwa ,bo przecież nadal jesteśmy mistrzami świata :inlove::inlove::inlove::inlove:

2. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Marek a gdzie misiek ??????????

3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

hahaha No właśnie, sami chcieli :D:D:D

Rany jeszcze nie dowierzam :inlove::inlove::inlove::D:D

4 lata temu było pięknie :inlove::inlove: Teraz też będzie :D Powtórka mi się marzy :inlove:

4. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Szaleństwo:inlove:
    BRAWO BRAWO BRAWO CHŁOPAKI:inlove:
    Twarda,szybka męska siatkówka...uwielbiam to:inlove:
    A jutro powtórka sprzed 4 lat...Finał Polska-Brazylia:D

5. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Ewa ... gadałem z nim ... mówi, że na takie epizody, to on się nie rusza ... będzie jutro Mistrzostwo Świata, to wyjdzie ... i co mu zrobisz ? Z miodem do niego podchodziłem, po łopatce drapałem, za uszkiem próbowałem, nic nie działa - zaparł się i mówi, że jutro wyjdzie na bank.
    ... to może poczekajmy jednak ? ;)

6. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

I Ty masz rację i Twój misiek . Czekamy do jutra ale za to podwójny taniec musi być ;)więc pertraktuj już dzisiaj z miśkiem coby był w gotowości :inlove:

7. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Marku sa takie sytuacje,ze jak nie idzie po prośbie sie dogadać to trzeba stanowczo za uszko wyprowadzić:p
    To tak na przyszłość;)
    Dziękuje wszystkim za wspólne,pełne emocji kibicowanie:)
    Nie życzę dobrej ale ze względu na okoliczności szczęśliwej nocy:D

8. agula38

Też spadam spać ,chociaż ciezko będzie zasnąć po tych emocjach ,jeszcze mnie telepie :inlove::inlove::inlove:

9. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Poważną rozmowę przeprowadzę ... obiecuję :)

Coś tak czuję w kościach ( nie mylić proszę z reumatyzmem), że jutro piękny dzień będzie :)
    Pożyjemy, zobaczymy :)
    Spokojnej nocy :)

10. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam ;)

Marku chyba źle sie dogadałes z miskiem :( :(

to powiem tak dla Was i dla naszych chłopaków aby dzisiaj powtorzyli i zagrali tak jak wczoraj ;)

11. Marrylan

Bry finałowe :D

Event właśnie odhaczony

[​IMG] ;)

Naszym forumowym chłopakom życzę żeby zawsze było pięknie, najpiękniej jak tylko sobie wymarzyliście :)
    Dzięki, że jesteście :)

Dzień rzeki

Chłodno, ale za to piękne słońce, ta niedziela musi być dla nas :D

I tego się trzymajmy :)

12. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

ja jeszcze mecze event, brakuje mi 51 głosnikow,moze dzisiaj skoncze ;)

13. Marrylan

51 to już tuż tuż, uda się :)
    Nadwyżkę rozstawimy gdzie się tylko da, żeby nas wieczorem było porządnie słychać :p:p:);)

14. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry niedzielne :)

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dzień dobry.

Jak się spało po meczyku ?

Jakie dzisiaj zacne święto:
    Kurka, rurka!
    Mogłem nie bawić się z zagrodami (wystarczą wystawione na stałe), tylko na start dać drzewka.
    Miałbym dobę do przodu na układy, i to nie te potajemne.;)

300 głośników już oddane.

Badyla jeszcze 3 zbiory, wieczorem koniec.
    Drop(s)y jutro.
    Może rano ?

A tu co za układy?
    Chyba nie elektroniczne?;)

Last edited: Sep 30, 2018
  16. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)ale tu wczoraj było emocjonalnie :Dwazne ze sie udało super kibice z was :D
    miłego dnia i silnych wrażeń na dziś :D

17. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Dzień bardzo dobry:)
    Mecz Polaków żył w mojej głowie cala noc tworząc swój scenariusz niczym z horroru-.-
    Nawet nie wiem ile razy sie budziłam:cry:
    Obserwowałam cale mistrzostwa.Widzialam jak świetną siatkówkę rozgrywają drużyny i przyznaje się...nie bardzo wiedziałam w gronie tych najlepszych Polaków.
    Byla nadzieja,były zaciśnięte kciuki,było kibicowanie i cale serce oddane tej drużynie ale...nie wierzyłam,ze stać ich na grę o medale.
    I muszę przeprosić za brak wiary. Kubiak i spółka skutecznie wyprowadziła mnie z błędnego myślenia:inlove:
    Kurek...rozkręcony na max:inlove:Ja nie pamiętam kiedy ten chłopak grał w tak rewelacyjnie skuteczny sposób:D
    Młodzi gracze...dużo pracy przed nimi.Raz grali na fali wznoszącej a innym razem zblokowani psychicznie nie radzili sobie kompletnie.Ale grali na MS,doświadczyli tych emocji i zmierzenia sie na parkiecie z potęgami siatkówki.Jak dobrze wykorzystają te doświadczenia to będziemy mieli kolejnych mocnych zawodników którzy wejdą albo w pierwszej 6 albo będą doskonałymi zmiennikami swoich kolegów.
    A wczoraj to był kosmos:inlove::inlove::inlove:
    Dzisiaj tez lekko nie będzie ale wiem,ze i Oni i my kibice damy z siebie wszystko:music:
    Kompletnie nie rozumie dlaczego MS muszą trwać miesiąc?!
    Dlaczego wprowadza sie w trakcie trwania absurdalne zmiany dotyczące techniki gry? Paranoja!!!:wuerg:
    Przy suto zastawionych stolach można wszystko ale...
    Ci ,,mundrzy" działacze powinni wejść na parkiet i rozegrać tak ze 3 mecze.Siatkarze skutecznie by im pomogli w powrocie klepek na swoje miejsce.
    I jeszcze godziny rozpoczęcia meczu...21,20 ??? Ilu z tych panów działaczy smacznie chrapało kiedy ci chłopcy musieli walczyć późno w nocy-.-
    Rysiek pisał o koszmarnej muzyce puszczanej w przerwach:cry:
    We Włoszech to jest nic ale w Bułgarii to faktycznie można było oszaleć:wuerg:Czy ci ludzie obsługujący imprezę byli z łapanki i muzycznie serwowali to czego słuchają w samochodzie przy otwartym oknie...tak żeby wszyscy na ulicy sie obejrzeli-.-:wuerg:

Wygraliśmy z Amerykanami którzy tak bardzo chcieli grac z Polakami/według nich słabsza drużyna/,ze odpuścili mecz z Brazylią/.
    Ehhhh,to liczenie,kalkulowanie,ustawianie....a los lubi płatać mega figlexD
    I dlatego jestem jedną z milona szczęśliwych kibiców tych oto chłopaków:inlove:

Calego meczu nie obejrzę bo będę w pracy ale będę biegła do domu żeby dopingować naszym Bialo-Czerwonym:D

18. agula38

Marzenka ,jak to pięknie napisałaś ,nic dodać ,nic ująć :inlove:
    kibicujemy dziś dalej ,martwię sie tylko czy chłopaki dadzą radę odpocząć i zregenerować siły przez ten krótki czas ,jednak grali wczoraj 5 długich setów :oops:
    ale jest MOC :inlove:
    15 głośników jeszcze mi brakuje ,macie może wolne prezenty ?
    nie chce mi sie czekac do wieczora na drzewa aż wyrosną

19. ewanta

ewanta Komandor forum

dzień dobry

ja tez chciałam przeprosić naszych cudownych chłopaków za mój brak wiary - po trzecim secie poszłam spać myśląc że już pozamiatane- a oni dali radę:inlove:

20. Marrylan

:Do tak, a na naszym offie potrzebni oj potrzebni :p;)

jesteś na ostatniej prostej :D a układy... nie ważne czy wcześniej, czy później i tak będą :pxD

u lala królowa poszła na układ z chłopakami :p no to teraz sypnie... :D nie ma opcji :pDzięki :)

Marzenka :inlove: trafione w punkt :) Te zmiany w trakcie mistrzostw to tylko tacy co za stołem siedzą i nie wiedza jak to jest być na boisku mogli wymyślić -.- Jeszcze mnie źli cały czas. Na szczęście nasze chłopaki przetrzymali wszystko :D Oj kosmos był, taki z najwyższej półki :D:D:inlove:

poleciał :) Mecz był długi i na pewno wymęczył, ale mam nadzieję, że rezerwa naszym została. Trzymamy mocno :inlove:

Witaj Aguś słonecznie :) Słońce dziś mnie przywitało i nie chce odejść... i bardzo dobrze :D Jak Ci idą Nubloni? Kicia już wyśledził wszystkie głośniki, układy i druciki? ;)

:D dali radę, nie ugięli się przed robo-terminatorami :D Dziś też dadzą z siebie wszystko na pewno :) Głosniki porozstawiane, będziemy Ci wrzeszczeć :p nie będzie spania xD:cry:;)

Last edited: Sep 30, 2018