blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. Reniarama

Reniarama Generał forum

Myslisz ze poza Olga doktorka nie interesuje zadna powabna stopka:DxD
    Nie do wiary:D:cry::D

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

No może troszkę :DxD

agucha31, aweva55 and Reniarama like this.
  3. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Jak miło, że jest miło, wraz z moim pojawiłem.
    Mnie też jest miło, że jesteście /ciągle:p/ i Wam jest miło.
    No i piątunio ........... 5 x miło ;).

"M jak miło"

Skąd się wziął temat jakże poważny ?
    Przeglądałem wczoraj wieczorem fotki jak miałem 5 lat , piękne loki /nie brat tego od młota/ i bajeranckie bermudy w szachownicę.
    Bermudy /trochę większe/ posiadam nadal, zachowuję się niewiele dojrzalej niż wtedy, loki się wyprostowały /bez gofrownicyxD czy jak tam zwą ją kobiety/ale czasem w boku strzyka, staw skrzypi, zmęczenia występuje ....... a nie będę zanudzał przy weekendzie.

Bry z uśmiechem.

4. Marrylan

Nam miło, że Doktor wpadł ;) Doktorowi miło, że nam miło, a nam miło, że Doktorowi miło, że nam miło :p;)

prostownica xD:cry::p

ziółek Doktor łyknie... takich mocniejszych i przestanie strzykać i skrzypieć ;)

5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

A by to...A już myślałam,że blazers to taka ksywka Pięknego Lokiego:cry:[​IMG]
    Ależ słodziutko się zrobiło.Milusio całkiem:p

6. Marrylan

Szkoda nie? :cry::cry: Ale może Doktor nas skręca eee, wkręca i jakiegoś loka, jednego chociaż, tam się u niego jeszcze znajdzie gdzieś :p I jeszcze nic straconego :music:

A może się ukrywać musi i się nie chce przyznać, że Loki to Doktor tylko incognito / w ukryciu/. :p

Last edited: Jul 20, 2018
  7. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Zapewne. Pytanie tylko czy chcemy wiedzieć/widzieć gdzie?

8. Reniarama

Reniarama Generał forum

A moze chciales powiedziec" M jak Milosc" :D ale bysmy mialy nosy zadarte :Di byloby bardzo milo:p;)

Rozmarzyles sie? :D Rafal to niebezpieczne, wracaja wspomnienia mlodosci ktore juz nie wroca;):p troche szkoda, ale popatrz ile tu serduszek wzdycha na Twoj widok:D:inlove: moze ubierzesz te bermudy w szachownice? :DxD

Dawaj kosci na kozetke:D Beniutek przygotuje strzykawexD zawezwiemy Olge aby masazyk zrobila:p:D:inlove: ja moge w drodze wyjatku oklad zrobic xD:cry:xD

9. Marrylan

o_OxDHmm w sumie to tak trzeba by uważać, bo groziło by nieoczekiwaną i natychmiastową utratą przytomności, ale przy operacji jak znalazł... narkozy nie trzeba :music::music::p

:inlove::inlove: Doktorze dawaj tutaj w tych bermudach :inlove: Dzień szachów będzie jak ulał :D;)

wzdychamy i wzdychać będziemy :D:inlove:

O już ja strzykawkę przygotuję :inlove::D aż się loczki wyprostują :p

10. marynia53

marynia53 Cesarz forum

jak przy piąteczku:):):)xD

11. Reniarama

Reniarama Generał forum

Benia, loczki zostaw nie prostuj:D moga nam sie przydac, gdyby co to zakrecimy wstazeczki i zrobimy dziewczynke w bermudach:D:cry::D oj szefie, bedziesz mial wziecie:D:cry::D

12. Marrylan

Piąteczek jest dobry na wszystko :D:inlove:;)

:D:D:inlove: coraz bardzoej mi się te loczki podobają :D:p Jest wiele możliwości ;)

będzie pięknie :DxD;)

13. Reniarama

Reniarama Generał forum

Benia no jestes genialna:D ale chichram jak wyobraze sobie doktorka w ktorej pozycji zakladania kokardek:D:cry:xD:D

ten jest idealny:D to chyba on, nasz doktorek:D:cry::D

aaa Beniutek, musimy go ubrac w bermudy:D sciagamu doktorkowi galoty :D:cry::D:cry:

14. Marrylan

xD:cry:Też mi się coś tak zdaje xD Został przyłapany nie bez makijażu xD;)

xD:cry:xD o to to /ostrożnie uważając na...loczki :p/, i ubieramy

[​IMG] :D

15. Reniarama

Reniarama Generał forum

Szukajcie a znajdziecie:D Benia znalazlam doktorka:D:cry::D
    musialam usunac bo za duzo laciny:D:p

mam nadzieje ze do dozynek wroci z tego miasta:D:p:D:cry:

16. Marrylan

xDxD:cry:xDxD O masz, Doktor promuje Farmę aż miło :D Fachowa wiedza jak sprawdzić czy kura ma jajko bezcenna :D Jednak co certyfikat to certyfikat xD Chemia wiadomo, musi być :p Bez chemii nie ma rolnictwa xD Kurcze mam nadzieję, ze do dożynek zdąży oblecieć i wróci xD

17. Reniarama

Reniarama Generał forum

Posun sie troszke na tej sofie,przysiade, poczekamy razem na doktorka, moze wroci:D

18. Marrylan

Pakuj się, kozetkowa tratwa model de lux pomieści spokojnie :D Ma schowek na płyny i mini lodówkę, jak by doktorkowi dłużej zeszło :pxD;)

19. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    No widzę ze doktor sie pokazał tylko chwilowo i uciekł :)

aweva55, Marrylan and Reniarama like this.
  20. Reniarama

Reniarama Generał forum

Wow Beniutek, "Orginalna", na czyms takim z zapasem plynow moge caly rok czekac:D

Aga, jak sie pokazal to znaczy ze gdzies krazy:D moze znowu w nocy sie zaczai, musimy obmyslec plan jak go wyczaic:D

agucha31 and Marrylan like this.