blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.2%
  3. to chłop na schwał

18.0%
  4. balansuję się

15.5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.2%
  6. dopiero teraz ?

28.8%
Multiple votes are allowed.
  1. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Jeleń ? a ja myślałam, że to łoś xD

2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jeleń ?
    Chyba nie...

Łoś też nie.

Last edited: Jul 12, 2018
  3. Reniarama

Reniarama Generał forum

Ani jelen ani los:D to renifer:D:cry:

Rys, ale ten renifer ma zeza:D:cry::D nie masz tam gdzies takiego bez zezolca:D:D

4. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

bry...

5. Reniarama

Reniarama Generał forum

Wow ale przystojniakixD tylko tak mysle, mamy lato a ja mam paradowac na glowie w kasku z reniferami:D a slonce nie ucieknie przede mna?:D:cry::D

6. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

o_Oo_OxDxDxD:cry: Ryś xD ładnie to tak nasze prywatne foty upubliczniać ? xD:cry: Teraz już nas namierzą z facjaty od razu :p:p:p;)xD

A kogo moje piękne oczy widzą :inlove::inlove: Olga witaj:D
    No dzieję się dzieje, wyprawy, młoty pneumatyczne te sprawy xD:cry: ;)

Jak diabli :inlove::D;)

:D:D Słońce miało by rzadką okazję renka opalić xD:p;)

Ale te torebko-młoty wżyciu muchy by nie skrzywdiły, łagodne jak baranki.... tylko ciiiiii :p:pxD;)

xD:cry: widzę, że ktoś dzień imprezy świętuje :pxD

7. draculik34

Bernadko widzę, że się dzieje :D i dobrze, nawet bardzo dobrze :D

8. Marrylan

Też lubię :D im więcej tym lepiej ;)
    Ani na jotę się nie zgadzam :p Uważam że byś się idealnie nadawała, na ta modelkę, co ma alarm wszczynać i wrzeszczeć pomocy i dawać znak chłopakom, a z którą Doktorek z w szkatule ma siedzieć i dbać o jej dobrą kondycję /zdrowotną/ :p

9. draculik34

Bernadko ale ja serio piszę - świnia jestem w chińskim horoskopie xDi powiem Ci, że wszystko się w nim zgadza, także świnia ze mnie i już :D

Wyobrażasz sobie doktorek i ja w jednej szkatułce ? bo ja nie :p Pozagryzalibyśmy się wzajemnie :music: Także szukaj innej kandydatki na alarm xD

10. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

hiii ja i imprezowanie to dwie sprzeczności , wirtualnie owszem w realu gorzej :)
    No nie ma co podglądać bo to nie ładnie xD;);) tylko dołączyć do ekipy i wspólnie w podróż ruszać :)

11. Reniarama

Reniarama Generał forum

Benia idealny pomysl:):p

Olgo swinki sa przemile, slodkie, lagodne:Djak dasz buziaczka doktorkowi to on padnie z rozkoszy:D

Drakulik marudzisz, ja nie chce czegos takiego slyszec, no kto jak kto ale ja wiem jaka z Ciebie swinka:D oddalabys ostatnia koszuline, a swinki tak nie postepuja;)

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Olga - świnka, hmm...
    Znam jedną świnkę, która ma dosyć trudny charakterek:

Czy doktorek nie jest aby spod żaby w chińskim zodiaku ?

13. draculik34

Już lepiej dalej szykujcie się na wyprawę, bo chwilowo fantazja Was lekko ponosi ;)

14. Marrylan

Oj tam jak go leciutko gryźniesz w uszko to powinno go tylko odpowiednio pobudzić.... do lepszego dbania o Twoją kondycję zdrowotną :p;)

A na wyprawie będziemy fantazjować... o tym i owym :p:);)

Ona była prawdziwą damą :D A ten duet no idealny był po prostu xD;)

Trzeba by było znać rok urodzenia Doktorka a on skrzętnie skrywa xD Ale kto wie... ;)

15. draculik34

Urodziny doktora są 25 września xD urodził się dzień wcześniej niż ja :music:xD

16. Marrylan

:D Dzień i miesiąc to już w kajet wpisałam dawno. Od razu wiadomo było, że Wy stworzeni dla siebie :DxD;) Ale rok też trzeba znać, żeby ten chiński znak obczaić, a to już nie tak prosto :p;)

17. draculik34

Rok urodzenia ściślej strzeżony niż pin do konta xD
    Z tym stworzeniem to przesadzasz Bernadko :) owszem pasujemy ale jak wół do karety, pięść do nosa i kwiatek do kożucha xD:pxD

18. Marrylan

xDxD No właśnie nawet najstarsi górale nie znają, Aldona też nie była wtajemniczona chyba o_OxD Zdaje się, że Doktor nawet na torturach by nie pisnął xDA tak zawsze piękny i młody :p;)

19. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

i wszystko się zgadza horoskop niepotrzebny ;)wiadomo że przeciwieństwa się przyciągają ;)
    tak mnie naszło :p

20. draculik34

To ja już się może pożegnam :) Spokojnej nocy wszystkim życzę :) Dobranoc :)