blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Ja tam też wezmę wszystko :p Drzewka najlepsze, potem zbiorniki i pd. Liczę po cichu że obie runy będą działać.
    Ryś na prawie połowę masz reszta się dozbiera ;)

Większość jest, resztę zbierzesz nawet szybciej niż się wydaje :);)

:D:D Dzięki wielkie :inlove: To jest super maszynka :)

4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Teraz już wiadomo skąd tyle misji ostatnio wprowadzanychxD:cry:xD:cry:

5. Marrylan

Dokładnie xD:cry:xD Tylko siać do obłędu, produkować i gwiazdki zgarniać xD:cry:;)

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry.Mam tylko 1200 gwiazdek -.- Zrobię sobie szybsze dojrzewanie drzew na max,obornik i wodę.Reszta mnie gila na razie :p Eventu nie robię,maszyn wciąż brak a nagrody nie zachęcają do męczenia myszki ;) Z resztą i tak nie zbieram farmy codziennie,nie chce mi się tyle klikać-taki samozwańczy urlop z przerwami mam teraz...

7. Marrylan

Pfff konserwy mnie dopiero teraz wpuściły :sleepy::p

Jakiś zapas masz, też bym to wzięła na pierwszy ogień, potem reszta pomalutku ;)
    Tańce powoli dobiegają końca, ale panowie jeszcze walczą :p

https://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201804/1523982998_Rb5pIK.mp4

8. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Zgodnie z przewidywaniami- nie skończę eventuxD Nie wiem czy nie pójść za ciosem i lekko potraktować ogródek. Jeśli bym brała wszystkie runy to zostałoby mi 1000 gwiazdek. Ale nie wiem czy wszystkie wezmę. Z drugiej strony-po co je kisić?

9. hlnrys

Jak to po co ?
    Dla dodatkowych slotów na przetwory.;)

Też mam koniec według planu.
    Już mi ten badyl tak rozmiękczył mózg że nie wiedziałem co posiać. Długo rosnących w stodole ubywa niebezpiecznie szybko (idą na przetwory). Uzupełnić nie ma kiedy.
    Terror badyl na polach przez 17h.
    Farmer wstaje o 9:00, robi pierwszy zasiew, a ostatni zbiera przed 2:00. (tylko na wodzie)
    No jak tu coś nazbierać ?
    Ze mną to tak jak z tym osiołkiem.
    Nie wiedziałem co posiać i posiałem badyl. Potem jeszcze raz i dopiero coś długiego (jęczmień na wodzie 8)) na jutrzejsze wypadajki.
    Rano w nowym poradniku dowalą kolejne 20 tysi 5h badyla i jedziemy z tym koksem.
    Ręce opadają, myszka dogorywa.
    :cry::cry::cry:
    To sianie na akord, to może nie jest takie złe, bo jak mam trochę luzu, to tak czasami sobie głupeczkuję.
    I wygłupeczkowałem.:D
    Nagrodą ma być jakaś super chmura chmur.
    Wiem co to będzie.:p
    Będzie to chmurka chmur na zasadzie skrzyni skrzynek.
    Będzie dawać losowy bonus z którejś posiadanej chmury (kompletnej).
    xD:cry:xD

10. Marrylan

A fakt sloty, zostanie mi 500 z haczykiem zapasu może syknie :p;)

przeżuj wypluj i przydeptaj xD:cry: Wloką się te roboty niemiłosiernie, następny powinien szybciej pójść... jeśli BP nie doładuje czegoś xD:cry:xD

o_Oo_O:D:D:D i myślę, że trafiłeś bezbłędnie xD Albo podwajała by wszystkie bonusy z pozostałych chmur. Jestem ciekawa co to za petarda będzie:p;)

11. Sookie

U mnie już była super chmurka chmur..Jak błysnęło i przy...waliło w środek osiedla to żadna farmerowa petarda przy tym nie stanie.:p

12. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Nożyczki biurowe faktycznie niezbyt nadają się do obcinania paznokci. Lepiej spisują się obcążki z warsztatu. A już całkiem najlepsze to są takie do cięcia przewodów elektrycznych :p Sprawdzałem osobiście :pxDxD
    Ale Ty weź mu wytłumacz, że śmigus dyngus już był. No chyba że zbroi się z myślą o przyszłym roku xD

13. Marrylan

Może BP jakieś znaki wysyła xD A walnęło i błysnęło podwójnie? Czy tylko dodatkowo większym deszczem polało? Bo jak pierwsze to może być faktycznie dobry bonus a jak drugie to będzie... lanie wody :pxD;)

o_OxD Nie ogarniam Waszego sprzętu do manicure xD Ale tak w sumie to niektórymi można by fajne wzorki na paznokciach porobić. Takie fajne rowki mają, a niektóre taki otworek okrągły, w sam raz na palec :pxD;)

xDxD to jest walka płci, chłopaki kontra dziewczyny, tylko nie wiem dlaczego zawsze przegrywamy xD:cry: Ale przynajmniej jest konkretna ochłoda jak gorąc z nieba daje popalić xD

14. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Bo się nie przygotowujecie tak profesjonalnie. Jak on lata z balonikami, Ty weź wiaderko. A jeszcze lepiej (jak masz możliwość), węża ogrodowego xD
    Na wojnie nie ma litości xD:cry:

15. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

To może być także 183 tysiące. Ja się nad tym nie zastanawiam , bo z tego co widzę to i do tysiąca mi nieco brakuje.
    Jak Wam minął weekend? Mnie intensywnie. Zdecydowanie z daleka od jakiejkolwiek kozetki. Za to odświeżyłam znajomosci i odwiedziłam stare kąty, te z czasów studenckich. Poznań to fajne miasto, ale starówka w sobotni wieczór- masakra. Tłumy i zgiełk. No i ceny ... zdecydowanie bliżej Zachodu. W Łodzi piwo jednak tańsze.

16. Sookie

Walnęło i błysnęło tak ze 3 razy.A deszczem ostrym jak lunęło tak padało ze 2 godz.
    Lubię.-Dla mnie petarda:inlove:

17. Marrylan

xD:cry: A wiesz, że to jest tak proste, że aż genialne. :p wąż jest a jakże,i to taki bardzo długi, nawet można mu dokręcić taki pistolet że leje jak z prysznica xD Puszczę młodszą panią w przodem w celu dywersji i odwrócenia uwagi a ja z przyczajki zza garażu albo zza passata :p Nie będzie wiedział kiedy i co go trafi xD:D

to będzie 4 tyś 400 ;) Mi minął leniwie, na opalaniu i jedzeniu lodów. I trochę gry w piłkę też było :) Ale widzę, że miałaś fajną wyprawę :) Lubię wracać w znajome kąty, i spotykać starych znajomych :D Niby się dawno nie widziało, a jak dochodzi do spotkania to tak jak by się wczoraj widziało. Wszystko wraca :)
    Niestety jak jest ładnie i ciepło to w weekendy zatłoczone wszystko na maksa :sleepy:Ale i tak warto ;)

A to znaczy, że będzie bardzo dobrze i BP porządne pnącze szykuje :p Też lubię :inlove: długo mogę patrzyć na ładną burzę :D;)

18. hlnrys

Ja też, ja też, długo mogę patrzeć na ładną buzię.
    xD:cry:xD

19. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Tylko tyle ... ? No to spoko. Drzewo na polanie wygląda na takie co oprze sie każdej burzy , czyli powinno wytrzymać do czasu aż je uzbieram. Chyba ,że ...? Gałęzie się połamią pod naporem run.
    Widzę ,że szykuje się sporo nowości.

20. Marrylan

xD:cry:xD o to też, to też. :D ładna buzia :inlove: i do tego ładna klata, mrrrr :inlove::inlove::p

Sporo, oj sporo ;) Ale dawno nie było nowych run i pewnie minie sporo czasu zanim będzie więcej to jest szansa, że zapasy odbudujemy :);)