blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nooo, jak masz gwiazdek w gwizdek ;), to możesz hamaczkować.:)

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

To teraz jeszcze trzeba kogoś, żeby bujał tym hamaczkiem, by nie był tak wyczerpujący ;) Uwiniesz się z realem szybko i będziesz hamaczkować na całego :) Gwiazdek mam trochę, ale eventem się delikatnie pobawię ;)

Z okazji dzisiejszego święta

Przychodzi trzy dziesiąte baby do doktora:
    - A gdzie reszta? - pyta doktor.
    Trzy dziesiąte baby wyciąga krótkofalówkę:
    - Zero siedem, zgłoś się! ;)

Z policyjnego radia
    • Niech jakiś wolny radiowóz pojedzie do parku. Lata tam jakaś goła baba. Tylko nie pojedźcie, tak jak ostatnio, wszyscy na raz!!!
    • Podjedz ul. Poselską, tam jakieś dzieciaki rzucają petardy. Wytłumacz im, gdzie mają sobie je wsadzić.
    • Jakiejś kobiecie wyrwali dziecko z wózka i bawią się w berka.
    • Przyślij mi tu grupę, bo na ulicy leży facet i wygląda, że mu coś strzeliło do głowy. Co takiego !? Nie znam się na tym, ale wygląda mi to na dwie kule kaliber 9mm.
    • Podjedź pod domy towarowe, tam czai się nasza obserwacja i biją ich chuligani. Trzeba im pomóc.
    • Na placu Zgody stoi czerwony Zaporożec z niemieckimi znakami bojowymi, zobacz co to jest.
    • Chciałbym przypomnieć, że nie wolno używać słów przez radiostację! To jak mam mówić?
    • Przed chwilą sprzed komisariatu skradziono radiowóz, oznakowany. Wygląda tak, jak każdy inny.
    • Jakiś nachlany łazi, samochodom w jeździe przeszkadza. Nadaj mu kierunek.
    • Ostrobramska przy P.C.O, na pasie zieleni leży. Tu trzeba trójek. (“trójki” – 3033 – policyjna Nyska do zbierania pijaków, zawozi ich do izby wytrzeźwień). Trójki? Tak, zgłaszam się. Podjedz i zabierz leżaczka do Betlejem. No cóż, taki los taksówki bagażowej…
    • Przy mieszkaniu leży i śpiewa. Może artysta? Sprawdź, czy go do izby, czy na festiwal.
    • Podjedź, tam jest kolizja i winny jest, ale się nie zgadza, chce policji. Przynajmniej za 500. Zobacz tego pana i sprawdź, czy ma prawo jazdy.
    • Pisz: 9 kwietnia, ul. Chałubińskiego, 1.5 promila, zabrane prawo jazdy i zaraz potem, w maju w Wołominie, 1.1 promila, zabrane drugie prawo jazdy. Może ma fabrykę?
    • Podaję komunikat za pojazdem: Mercedes pięćsetka, czarny, numer rejestracyjny XXXX, tym samochodem porusza się mafia z Wołomina. No, no, nie mów tak, oni maja lepszą łączność z nami niż my ze sobą.
    • Podjedź na Wiatraczną , tam jakiejś kobiecinie wybili szybę i sprawcy ponoć są w parku i ona ci wskaże. Wiatraczna w penetracji wynik negatywny. Pouczono: do szklarza.
    • Kiedy wreszcie dowieziesz zatrzymanego do prokuratury? Tam czekają już 3 godziny! Jak tylko pomocnik dowiezie mi benzynę tramwajem. Gdzie stoisz ? Nie wiem, nigdy tu nie byłem.
    • Przy Belwederskiej jest konkurs na najlepszego policjanta, bodajże z ruchu drogowego, tam są próby kierowania ruchem i korek się robi straszny.

Last edited: Apr 18, 2018
  3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Zdecydowałam,że będę robiła event- na 1 polu. Uzależnienie wzięło górę.

4. Marrylan

Coś tam się uda i na tym 1 :);)
    Ja też robię, na dwóch, +1 ze zbiorów się trafiło to lekko podgoniłam, rozsiew i na jeszcze jeden zbiór się załapałam ;)

5. Sookie

Mnie firma już przestała rozpieszczać. Na 15 prób- ani pół plusa. Wszystko wraca do normy.Ile zrobię to zrobię . Naklejka będzie.Tzn już jest

6. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam :)

eventu nie robie,odpoczywam :),czekam na ... -itemy moze sie trafa lepsze te nie powalaja ;),nie chce mi sie rujnowac farmy,nawet jednego pola.
    Przyszlam sie pochwalic sygna z moim Krisem,Bogusia uszyła mi z fotki ;) :) :)

7. Marrylan

U mnie pierwszy taniec z a 2 h 40 min ;) Będzie tak

:pxD;)
    Sygna jest cudna :inlove: Prawdziwy przystojniak :D Bogusia uszyła prawdziwą perełkę :)

8. Sookie

Jakoś nie wydaje mi się,żebym ukończyła ten event..Ale nigdy nic nie wiadomo. Ja zajrzałam do eventowego- i widzę prawdziwi pasjonaci. No to mnie zawstydzili.Posprzątałam jedno pole z zagród łyknęłam cmj ,posiałam polałam zwykłym,zielonym i zośką,całość podlałam wodą i tadam- naklejka jest. A reszta-się zobaczy.Ale nie sądzę,żebym 24 tys zielska na jednym polu dała radę.W dodatku nie zamierzam pilnować zbiorów ani tym bardziej niedosypiać:p

9. hlnrys

Hurra !
    Firma BP nie taka zła !
    Jest jajo dzięcioła.
    Teraz nowy problem.
    Gdzie je postawić ?
    Mogą być dwa na jednym polu ?

10. marmlada

marmlada Fanatyk forum

też się doczekałam, to się nazywa priorytet :p
    chyba się nie da na jednym polu, u mnie jeden stał w ozdobnym, a drugiego upchnęłam na wyspę
    smoka chyba pod wodospad wrzucę.

11. Marrylan

No wreszcie :D:p;)
    Niestety Ryś, dwóch na jednym polu nie postawisz. Dlatego tak nie lubię latania za jajami po całej farmie :sleepy:

12. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Ja tak miałem na egzaminie wstępnym do szkoły średniej. Pracę z polskiego oddałem po niecałej godzinie (było 90 minut). Na drugi dzień była matematyka i nauczycielka, która nas pilnowała zwróciła mi uwagę, że czasu było dużo i mogłem się postarać bardziej. W związku z tym pracę z matmy oddałem jeszcze szybciej :D

13. Marrylan

xD:D No co, szybko przecież nie znaczy, że gorzej :D;)
    Ja pamiętam, że mama stwierdziła, że będzie się starać, żebym była zwolniona z egzaminu do liceum za względu na moją chorobę i inne okoliczności. W tym celu musiałam zaliczyć jakieś testy - cos trochę jak testy na inteligencję, jakaś matma też i... one chyba były gorsze i trudniejsze niż ten egzamin xD:cry: Ale dostałam pochwałę od, już nie pamiętam kogo - ale ważniaka jakiegoś, że było bardzo ładnie :pxD

14. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Z polskiego raczej nie byłem jakimś orłem. Zawsze oscylowałem w okolicy 4. Czasem się zdarzało 5, ale 3 na semestr też nie było niczym niezwykłym.
    Matmę bym oddał nawet jeszcze wcześniej, tylko mi nie pasowało, że w sadzie rośnie ułamkowa liczba drzewek. Chyba już wtedy miałem zadatki na farmera xD
    Pamiętam, że było zadanie, w którym drzewka rosły w rzędach i kolumnach i trzeba je było policzyć. No i się zakręciłem. Liczyłem jakieś dzielenie w słupku i na koniec było odejmowanie 1-1. Trzy razy sprawdzałem i mi wychodziło 1 reszty z tego dzielenia. Po podzieleniu przez 2 dawało ileś i pół drzewka w rzędzie :cry:

15. Marrylan

Bry :)

Te 0,5 to były na bank te nie podlane skarpetą :p;) Po prostu musiały urosnąć jeszcze odrobinę ;)
    No ba. Farmer ze smykałką do rachowania, bo i tak szybko się ich doliczyłeś :D;)

16. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

17. hlnrys

Dzień dobry.

Dzień czosnku - ojojoj, tego święta na pewno nie ma w kalendarzu wampirów.:D

Zrobiłem małe rozeznanie w temacie ewentu.
    Będę wykonywał tylko taniec z gwiazdami i wzbogaci to mój zasób gwiazdek o 129 szt. (34 czipy)

Znalazłem u Holendrów ściągę, tylko nie mam pewności, czy nie zawiera błędów.

http://www.farmerama-fan-speciaal.nl/downloads/pdf/rocknrobot prijzen.pdf

No i nazwa ewentu.
    Tak jakoś nie brzmi to po polskiemu.;)
    Raczej po czesku.
    Może lepiej by było "Roboci tanec" ? Ale co się dziwić, jak słowo "robot" rozpropagowane zostało przez Czecha - Karela Čapka, tego od Daszeńki. Pamiętacie ?
    Nawet wujaszek to potwierdza:

xD:cry:xD

18. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

bry..
    wyniki porównaj z tym

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1C4H-uAS10fIPEq1RyzqDL6oy6cHVN832N5t8T3IT_uE/edit#gid=0

chyba nie opłaca się powtarzać układów, bo wtedy przepada nagroda dodatkowa

19. hlnrys

Mam podlinkowane.
    Kawał dobrej roboty.
    Pełen szacun.

Edit:

Do kompletu powinna żonka zapodać to:

Last edited: Apr 19, 2018
  20. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

To co Ryś wrzucił chyba nie do końca dobre, zrobiłam układ, który według tamtego miał dawać SP, dostałam SNZ.

I racja nie opłaca się powtarzać, jest tyle kombinacji, że na każdą grę trzeba wybrać inny układ, tabela będzie pomocna tylko w wybraniu których. Chyba, że komuś nie zależy za specjalnie na czymś to można w ciemno. Ja nie pamiętam które układy już brałam, jeden już powieliłam drugi raz xd

Bry:)