blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.6%
  2. jasne

14.3%
  3. to chłop na schwał

18.1%
  4. balansuję się

15.6%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.3%
  6. dopiero teraz ?

28.9%
Multiple votes are allowed.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Flaga powinna być czysta. I mnie wkurzaja pomazane mazakami,farbami .Dobrze ,że niewiele osób słyszy mój komentarz jak widzę rodaków machających jakimiś biało-czerwonymi szmatami z napisem "Kozia Wólka " ..np..Bo flaga to to nie jest..

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Żeby nie było-moja jest czysta :)

3. Sookie

:) No i to jest flaga :)

4. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Ja też wolę jak flaga jest czysta i na swojej bym nigdy nic nie napisała. Jak widzę machających takimi popisanymi po prostu staram się nie zwracać uwagi. A właśnie też nie zauważyłam u innych nacji "tradycji" pisania po flagach.
    Madzia dla Ciebie masażysta:

5. Kasialka

Kasialka Generał forum

Ja flagę na święta wywieszam, zwłaszcza 2 maja. Tego, co kupiłam x lat temu z piwem, nie nazywam flagą. Dla mnie to płachta w barwach narodowych jest :) I wisi od początku imprezy. Naszym drużynom narodowym kibicuję zawsze (zawodnikom w sportach indywidualnych również :) ). Na meczach bywam jedynie siatkarskich. I zawsze są emocje :)

6. Sookie

Powrzucałam trochę tych kolorowańców,trochę desek i innych łubianek i ze zdumieniem stwierdziłam,że zarobiłam 1 florena albowiem osiągnęłam poziom 97...Jakby kto chciał to mogę wesołe pozdrowienia wysłać..A co. Też mamxD:cry:xD:cry:

7. gosiagosia60

Gratki-coraz bliżej do 100 a potem już z górki-tylko nie wiadomo po co :p EDYCJA:kod bonusowy na 10 wejściówek mamy:p https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/kody-bonusowe.10541/#post-1124057

Last edited: Jun 16, 2016
  8. Marrylan

Ewa gratki levelu. Ja jestem delikatnie za połową 97 :p Ależ to się wleeeecze xD.
    Kod wklepałam. Coś tych imprezówek dużo ostatnio rozdają ;).
    Godzina zero się zbliża, chciałam się zaopatrzyć w krople walerianowe, ale wszystko wykupione w aptekach więc chyba się muszę zadowolić tym:

Się tylko lekko obawiam o mój monitor xD.

9. Sookie

Jak tam po meczu? Żyjecie?xD

10. Kasialka

Kasialka Generał forum

Żyjemy :) I czekamy na ... wtorek xD Bo nam mało ;)

11. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Zyjemy:music: ale emocje w drugiej polowie ... masakra!:inlove: dzien dobry;)

12. Marrylan

Bry :)

Jeszcze żyję :p Monitor ocalał, ale było blisko xD Czekam na więcej takiej piłki :D
    A jutro jadę trochę narozrabiać w Stolicy xD Strasznie się ciągnie ten piątek :pxD

13. Sookie

3 zbiory z menażerii i ani jednej wiertarki..Za to potem będą laciały jak głupie.Przypomniało mi się oczekiwanie na królową pszczół i młotxD

14. gosiagosia60

Bry burzowe-chyba,bo grzmi już ale lubi Toronto omijać szerokim łukiem :( Ja nie postawiłam menażerii-jakoś do mnie nie przemawia na razie :p Za to zbudowałam 6 fabryk drabin-nie wiem po co xD

15. Marrylan

Ja mam menażerię i też 0 wiertarek z dwóch zbiorów :p Nie lubią mnie. U mnie gorąc i słońce ale wietrzysko straszne, pewnie też wieczorem jakaś burza będzie ;)

16. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Jak to po co? Żebyś mogla sie wspinać po szczeblach farmerskiej kariery:p
    Ja sie dzisiaj wdrapałam na 99 poziom i...za jakiś rok zaliczę kolejny:p
    Flaga Polski przyleciała ze razem ze mną do Irlandii.Później od dzieci dostaliśmy koszulki z orłem i szaliki.Będąc w Polsce kupiliśmy flagi samochodowe i tak sie prezentujemy teraz i 4 lata temu
    Choc było i tak ze jadąc samochodem zobaczyliśmy parę razy środkowy palec.To musieli być ,,przyjaźnie " nastawieni do Polaków Irlandczycy.Innej opcji nie ma;)
    Dzień dobry szeptem.Na tyle mnie stać po wczorajszym kibicowaniuxD:inlove:

17. Marrylan

Marzenka gratki 99. Mi brakuje jeszcze trochę ;).
    Gardło trzeba wygrzać to chrypa minie. Szaliczkiem owiń ;) Albo, podobno pomaga też siedzenie okrakiem na szyi. Męża poproś, chyba Ci nie odmówi :p

18. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Mężowi muszę dac trochę odpocząć.I tak już ledwo żyje.;)
    Kurde,nawet przepłukać nie mogę:oops:Masz racje Beniu-szaliczek:(
    Moj kamień ma czas do 3.08 żeby sie ode mnie odczepić.Przyszło info ze szpitala.Przeczytałam mu głośno,postraszyłam co mu zrobią jak go znajda:p-decyzja należy do niego
    Natomiast azjaccy lekarze chca sie ze mną spotkać za 2 tyg.Bedzie sie działo:p

19. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Typ trafił wiertarkę , miał więcej szczęścia :

Euro się skończy , rozpocznie Rio ......
    ...... czy ktoś nakarmi , napoi i odzieje bezrobotnego doktorka ??xD:cry:xD

20. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Pierwsze i drugie masz jak w banku, adres znasz. Odziewac nie bede, wole golasa:pxD:cry:

Marzena trzymam kciuki, zeby dziad opuscil Ciebie raz i na zawsze (mozliwie jak najpredzej, bo wtedy bedziesz sie mogla z nami napic no i toaleta sie zwolni:p) a azjaci pokazali na co ich stac (plan masz jakby co?).

Bry bez zmian.