blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

no tak , w wyliczeniach to ty jesteś świetny ,wszystko w tej grze sprowadzasz to tabelek ,statystyk i grania za kasę ,pewnie masz też notatki ile kto wydaje z miesięcznej pensji
    tylko gdzie tutaj jakas radośc z tej gry ,z osiągnięć czy nawet z rozmów z ludźmi
    gdziekolwiek sie pojawisz ,zaraz jakieś wyliczenia są ,podejrzenia i insynuacje a teraz jeszcze towarzystwo widzę ci nie odpowiada ,no coraz lepiej 8)

bacowa70, gretag and -MarekW- like this.
  2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

To akurat przeczytałam. 8)I powiem tak- słabe Norbi. Idź weź łyk wody albo nawet dwa.

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

zapomnialas o najwazniejszej rzeczy....oraz pasy do kilku interesujacych mnie farm...:pxD

4. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Tak na dobranoc 8)

spokojnej nocy ​

5. agula38

spokojnie ,przecież nie zdenerwowałam sie na Ciebie :) tylko ogólnie mi sie ciśnienie podniosło ,ale mnie szybko przechodzi
    nie zapomniałam ,jest to tylko jedna z tych rzeczy o których sie wie ,ale nie pisze :pxD

6. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Gotuje sie we mnie od długiego czasu>:(...aż wreszcie kiedys wykipie>:(
    Dzisiaj przemilczę i tylko zacytuje sama siebie ,,To niewiarygodne żeby ludziom tak odwalało na puncie wirtualnej gry":wuerg:-.-

7. agula38

o zagrodzie Yeti piszesz :pxDxDxD

8. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Jest szansa,ze zobaczę Yeti na własne oczy i to jeszcze przed chińczykami.Bedzie ,,bum" a potem dluuuuugi lot.Obiore inny kierunek bo bahamy i San Escobar już zwiedzałam...niejednokrotnie
    Nie złomujcie jeszcze tych helikopterów.Licze,ze w razie ,,W" jakies paczki dostane od was;)

Aga pytałaś o pomysł na prezent na komunie.Ja ostatnio w temacie ale chrzcin.Pogrzebałam trochę i mi najbardziej podobają sie prezenty personalizowane.Jest dużo fajnych,oryginalnych pomysłów,cenny zróżnicowane a pamiątki na lata jak nie na cale życie.Widzialam taki bardzo ładny mix pamiętnika,albumu i kroniki najważniejszych wydarzeń....ze zdjęciem i imieniem dziecka.Fajny prezent dla 8 letniej dziewczynki.Ceny od 160 do 400 wzwyż.Poszukaj,moze ci coś wpadnie w oko.
    Ja mam swoje pamiętniki z podstawówki do tej pory.Tylko 2 sie zachowały.Raz na kilka lat zdarza mi sie do nich zaglądać i zawsze się uśmiecham czytając te wpisy choć wielu osób nawet nie kojarzę/minęło prawie 40 lat/.Aha i jeszcze mam ,,Złote myśli"-szt.1.
    Dziewczyny pamiętacie jeszcze te przepastne zeszyty z dziesiątkami pytań typu ,,twój ulubiony kolor" czy ,,Podaj inicjały sympatii":pxD:cry:

9. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Przeczytałem jeszcze raz te Twoje wyliczenia, bo mi spokoju nie dawało, że być może w błąd wprowadzam.
    Sprawdzam po Tobie te możliwości ... piszesz, że są dwie.

1/ mam sklerozę i nic nie wiem
    2/ wciskam Tobie kit, ale Ty się nie dałeś

To teraz pomyśl, znajdź trzecią możliwość i wszystkiego się doliczysz.
    A ja teraz mogę spokojnie iść spać ... dobranoc :)

wolf031973, bacowa70 and gretag like this.
  10. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Dzień dobry
    Norbi nie wziąłeś jednej rzeczy pod uwagę... Bonusu 100% z koła.
    Też brałam udział w tym ewencie, tez wychlapałam SN moc, zużyłam zośki niemało.
    Czy wg Ciebie nie miałam szans?
    Fakt noce zarwałam, item zdobyłam... ale miałam 2x100%
    Jeszcze to co Ciebie interesuje to koszyków nie kupowałam.
    Tabelki masz w głowie to wiesz na którym miejscu byłam.

11. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

Marzenka pewnie, że pamiętam xDxD I pamiętam taki zeszyt z pytaniami na temat właściciela i trzeba było odpowiedzieć. Na każdej stronie inne pytanie i się wpisywała cała klasa xDxD To było piękne xD

wreszcie 10 wpadła za 1 razem :p

12. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)

Ogłaszam konkurs !!!

Konkurs trwać będzie od teraz do 14. kwietnia (sobota) 2018r. do godziny 12.00.
    Tematem konkursu jest wykonanie zdjęcia swojej farmy w wiosennym wydaniu. Zdjęcie nie może być nigdzie wcześniej publikowane. Jeden gracz - jedno zdjęcie.
    Udział mogą brać wszyscy użytkownicy forum, członkowie ekipy mile widziani. Wyjątek organizator czyli ja nie bierze udziału.
    Jurorami jesteśmy wszyscy, o wygranej decyduje ilość lajków pod zdjęciem.Pod uwagę nie będą brane lajki z multi kont.
    Organizator konkursu ma do swojej dyspozycji 30 punktów, którymi może nagrodzić 3 prace konkursowe.

Nagrody:
    1 miejsce - różowa zagroda dla pawi + różowa fabryka wachlarzy + item John Cytryna.
    2 miejsce - różowa zagroda dla myszy + różowa serownia.
    3 miejsce - różowa zagroda dla słoni.

Powodzenia wszystkim życzę i dobrej zabawy :)

Ps. Nagrody wyślę przy najbliższym g&t :)

Last edited: Apr 10, 2018
  13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dzień dobry.

Po takim ogłoszeniu, to chyba nie ma co się pchać z komiksem.xDxDxD
    Talentu do takich graficznych zabaw nie mam, ale będę kibicował.

Thorgala na razie nie wystawię.
    Okazało się, że brakuje dwóch ostatnich pozycji. Po jednej z serii głównej i pobocznej.
    Puszczę w obieg "kuzyna", a w miedzy czasie postaram się uzupełnić braki.

Zaczynamy od ryzyka (będzie zabawa ?):

14. Marrylan

Olga :inlove::inlove: Już przetrząsam pasek i pnącze w poszukiwaniu wiosennych itemów :p I czekam na tu piękne foty, żebym oczęta mogła nacieszyć :D

Dzięki Ryś, urlopowo sobie poczytam, 3 dni laby jeszcze przede mną :D

Last edited: Apr 9, 2018
  15. agula38

też bardzo fajny pomysł :)
    jest czas i można to przygotować ,że zdjęcie ,dedykacja jakaś ,muszę poszukać czegoś takiego i zobaczyć jak to wygląda :)
    Olga ,dzięki za konkurs :inlove:

16. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dzień dobry
    Agula wielkie gratulacje za 200 :inlove:.Dałaś radę a ostatnio to robiłaś levele w błyskawicznym tempie ;).Teraz czas na imprezowanie ;)
    Olga dzięki za konkurs:inlove:

17. Marrylan

No i to się nazywa kasa ze skrzynki :D Super :) Otworzyłam dziś 11 i 122 tyś, jeszcze ujdzie :p W BP i przypadki raczej nie wierzę :p Pewnie się o złomowisku dowiedzieli :p:music:

Aga ogromne gratulacje. 200 to już wysokie loty :D:inlove: Poszłaś jak burza :) Teraz możesz chwilkę odsapnąć i zebrać siły przed majem :p;)

18. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Aga 200 Lvl wbiłaś nim nas zasypali nowymi :) Wielkie gratulacje :)

Olga Ty jak jedziesz z konkursem to po całości:inlove:.Nie ma żadnego rozdrabniania :D
    Brawo Ty :)

19. agula38

dziękuję również tutaj xD
    bardzo dziękuję xD mam chwilę na złapanie oddechu i trzeba przemeblować farmę xD
    dziękuję pięknie xD
    taki własnie miałam plan ,aby zdobyć szczyt zanim dołożą nowe poziomy i udało sie xD
    wprawdzie mamy poniedziałek ,ale jest już popołudniu i chyba można :oops:

Last edited: Apr 9, 2018
  20. Marrylan

I plan się udał wzorowo :D
    Już można jak najbardziej, to lampeczkę porywam i za sukces piję ;)

O widzę, że kaktus gromniczny będzie w sklepiku Skleporamy :p

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/skleporama.42578/#post-1771987