blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

56,0%
  2. jasne

14,6%
  3. to chłop na schwał

17,6%
  4. balansuję się

15,2%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

20,7%
  6. dopiero teraz ?

28,5%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Zatankujemy za ten 1 sg i jakoś dolecimyxD

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

xDxDxDxD oj tych złomów troszkę mam to będę musiała kilka razy latać ;)

3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

Z 14 dziś dało 37 tyś z hakiem. ale jeszcze dam im szanse :p;) Miejsce mi tam jednak zabukujcie :p

No niestety, bez tego się nie obejdzie -.- Selfi-turystów nie zabraknie na pewno -.-

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ostatnie edytowanie: 6 kwietnia 2018
  5. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Gratki Rysiu:inlove:
    Lubię bonusy, a wczoraj i one mnie polubiły i ewent skonczyłam tuż przed 24-tą. Stawiałam zagrody , żeby złapać jeszcze trochę z bonusu
    100% to muliło niemożliwie.

6. agucha31

No to jakby co zrobimy złomowisko , no chyba że ze strachu zaczną coś ciekawszego dawać
    No gratulacje , wyniki dość ładne
    ---------------
    Po wczorajszej porażce miałam sie wyleczyć z kupna wejściówek ale przypomniałam sobie ze choć koło czasem mnie lubi no i choć tu cos sie trafiło, no oczywiście kolejny złom też :)

Ostatnie edytowanie: 6 kwietnia 2018
  7. Marrylan

Ryś wynik super, mi się już bonus kończy,ale eventówke podgoniłam :D Na noc już coś długorosnącego wrzucę :p Oblegaj to koło ostro, musi skapitulować i dać itemy xD Dzięki za Janka ;)

8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Kloss pomału się kończy (jeszcze dwa odcinki).
    Mam pod ręką Thorgala, Żbika (Marrylan :p) i zestaw komiksów Baranowskiego (Diplodok, Nerwosolek, etc...)
    Co zapodać następnie ?
    A może jakieś inne propozycje ?

9. Marrylan

Jak ja się cieszę, że jeszcze masz coś pod ręką :D Jak dla mnie kolejka może być taka jak napisałeś , czyli Thorgal, Żbik :inlove: i reszta;) ale całkowicie się dostosuje, jeśli ktoś woli inne ustawienie :p;)

10. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Tak jak moim ulubionym komiksem był Kajko i Kokosz (ech wspomnienia:)), tak Thorgal, to był ulubiony komiks mojego połówka ;)

Polowałam na kole na smoki i jednorożce wypadły 4 helikoptery:cry: a do tego 2 x 100%, więc roślinki przybywa.
    bry.

11. Marrylan

Aga piękne fanty, gratuluje. Eventówkę śmigniesz migiem :D Helki postrasz, że jak konkretna kasą nie sypną, to my tu tafie fajne złomowisko szykujemy...8):p;)

12. agucha31

No tutaj wielkie gratulacje, a helikoptery na złom do kolekcji :p
    Oj widzę ze nie małe sie szykuje to złomowisko :)

13. Marrylan

No ba miejscówkę już znalazłam

kilka helikopterów już tam jest, więc nasze niech się maja na baczności 8):p;)

14. agucha31

U lala no to zobaczymy co nasze dalej beda wyczyniać :)
    ech no to aby nie zbierać otworzyłam dzisiejsze 8 skrzynek a tam 23 tyś sg :mad::mad:

15. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Dzięki dziewczyny, z ewentówką niedługo będzie koniec, tylko wypadajki zostaną, a te moje helikoptery, to śmiało mogę na to złomowisko odesłać ;)

16. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

ja dzisiaj milion sg wyhaczylam:pmalo tego! ze skrzyni oddania wczoraj karp a dzisiaj słonica:music:8)

17. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Anka gratki :)
    u mnie jakaś drobnica się sypie,
    ze skrzyń oddania donice i czasem trochę róż, żeby było czym obsadzić :cry:xD
    ani jednego zwierza jeszcze nie dostałam, za to donic Ci u mnie dostatek:p

18. agucha31

Ja czym bardziej o zezłomowaniu ich myślę tym więcej ich mi dochodzi miałam 8 teraz juz mam 10
    No i super, gratulacje :)

19. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

ja dopiero teraz -pierwszy raz trafilam cos lepszego

20. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Ja ciągle czekam :music:
    helikopterów mam 8 i więcej nie kręcę, chyba, że się smok pojawi albo pegaz :p