blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Ja juz patrzeć na żarcie nie mogę ale...po krótkie przerwie znów tam pewnie zajrzę;)
    ;)
    [mod]

Monia Irlandia to taki kraj który ma w pakiecie opcje naprzemiennego moczenia i suszenia przez okrągły rok:wuerg::cry:Jest trochę dni wyjątkowych ale kto by to liczył? Nie opłaca sie angażować palców u rąk:pxD

Post edytowałam. Usunęłam obrazek zawierający wulgaryzm.

MOD_Elena

Last edited by moderator: Apr 2, 2018
  2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xD:cry:xD czekam cierpliwie :p

:D:D A potem zaprzęgniemy królika do sanek i na kulig :inlove:

Bociany nie mają lekko :oops:;)

Last edited: Apr 2, 2018
    agucha31, aweva55 and akinomrd like this.
  3. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Oby się ten kulig tak nie skończył :D

4. Marrylan

o_OxDxD kudłaci i wściekli? xD
    E, zanim królik odmarznie na tyle, żeby z kuwety skorzystać to już mu przejdzie :p

5. akinomrd

No to tak jeszcze w świątecznych klimatach :D

6. Marrylan

o_OxD:cry:xD Przynajmniej święconka odmarzła :p

I jeszcze taka historia, wiadomo w święta wszystko "cięższe", laczki też, więc uważajcie żeby sąsiada nie wkurzyć, bo nam zrobi takiego dyngusa ;)

"Mam 28 lat, mieszkam w bloku na trzecim piętrze i pracuję na zmianę popołudniową. W pewną sobotę starszy ode mnie sąsiad, ok. 40 lat, mieszkający piętro pode mną, z którym zawsze utrzymywałem dobre stosunki (dzień dobry i te sprawy), nawarczał na mnie, że codziennie przeze mnie chodzi niewyspany i wnerwiony. Gdy kładę się spać późno w nocy, a on w tym czasie już dawno śpi, to niby zrzucam z nóg laczki na podłogę i podobno robi to taki huk, że stawia go na równe nogi...

Jako że staram się być kulturalny i utrzymywać dobre stosunki z sąsiadami (bo czasem pomogą, pożyczą szklankę cukru, odbiorą paczkę, jak mnie nie ma w domu, itp.), to grzecznie przeprosiłem i powiedziałem, że postaram się poprawić (zrobiłem to z lekkim uśmiechem na twarzy, bo myślałem, że to jakiś wkręt). Chodząc po domu noszę takie gumowe laczki, może nieco ciężkie i rzeczywiście spadając robią trochę hałasu, ale nie sądziłem, że przenosi się to na niższe piętra.
    Od czasu tego wydarzenia postanowiłem się z tym pilnować, jednak w poniedziałek po powrocie z pracy, kładąc się do łóżka ok. godziny pierwszej w nocy, znowu odruchowo zrzuciłem jeden laczek. Jak huknął, to sobie przypomniałem o tej sytuacji, więc drugiego delikatnie położyłem na podłodze mając nadzieję, że nie obudziłem sfrustrowanego sąsiada.
    Wziąłem swojego laptopa, przeglądnąłem forum ze śmiesznymi obrazkami, sprawdziłem skrzynkę mailową i zobaczyłem jakiś film, który polecił mi znajomy z pracy. Skończył się ok. godziny 3:30 nad ranem, po czym odłożyłem laptopa na szafkę nocną, napiłem się wody, zgasiłem światło i położyłem się spać.
    Leżąc wtulony w poduszkę i powoli zasypiając, myślałem o następnym dniu, obowiązkach, które na mnie czekają, o ważnym spotkaniu z szefem w pracy...

Już prawie zasnąłem, gdy nagle słyszę, jak sąsiad z dołu drze się na całe gardło:

- Panie, zlituj się pan i zrzuć pan już wreszcie tego drugiego!"

7. akinomrd

Ten sąsiad odrobinę nerwowy haha[​IMG]

8. Marrylan

I z wyczulonym na laczki słuchem xD:cry:

9. akinomrd

Weszłam w eventowy i się zagotowałam >:( No masakra z tą kobietą .Od wczoraj, a gdzie tam od wczoraj:music:wiecznie jej coś nie pasuje
    Zamiast się bawić to psuje innym krew

10. Marrylan

Ten typ tak ma niestety :sleepy: Że co by nie zrobił i tak źle :sleepy: Jeden dzień, gdzie była fajna zabawa i władza przymrużyła oko na to i owo i się chciało forum czytać, a i tak nie pasowało. Tu by nawet tabsy nie pomogły ;)

11. akinomrd

Poleciłabym tabletki na przeczyszczenie 8)Wiecznie mamy pretensje o sztywny kołnierzyk,a jak coś drgnęło to lata z dziobem jak najęta
    Mechanika eventu prosta jak budowa cepa,a ta drugi dzień ma pretensje,że nie było poradnika>:(

12. Marrylan

O, takie luźne kołnierzyki, jak tu wczoraj były, to ja bym bardzo chciała częściej widzieć ;):music:

13. akinomrd

Na wagę jestem śmiertelnie obrażona od dłuższego czasu :D Leży wysoko na szafce w łazience żebym @ nie musiała oglądać :D

14. Marrylan

xD Moja wbita głęboko pod łóżko, specjalnie tam nie odkurzam, żeby pajęczynami zarosło i żeby zaginęła w czeluściach jak starożytny artefakt :D W tej pajęczynowej dżungli w życiu jej tam nikt nie znajdzie 8):p

agucha31 and aweva55 like this.
  15. akinomrd

Beniaaaaaa,powiedz to moim spódnicom i jeansom :cry::cry:
    Po świętach pasowałoby przejść na jakiś czas na post Daniela,ale ja zdechnę z głodu na samych warzywach :cry:

agucha31, aweva55 and Marrylan like this.
  16. Marrylan

Monia, mi zostały jedne jeansy, które nie są koszmarnie ciasne :cry:
    Post by i mi się przydał ale ja mięsożerca jestem i na samych warzywkach nie dam rady :oops::cry: Ech :p;)

17. akinomrd

Taaaaa,w Wielki Piątek wepchnęłam się do ostatnich jeansów i było z podskokiem i przytupem bo stopy przelazły,a raj nie chciał wleźć za chiny ludowe :cry: w końcu zapięłam,ale brzuch mi wyszedł pod szyję co skutkowało lekkim wytrzeszczem oczu,ale dzielnie wytrzymałam ponad 2,5 h :D
    Trzeba było widzieć mój wyraz twarzy jak się zapakowałam już w piżamę :eek:

18. Marrylan

Monia szacun :D Raz mnie podkusiło włożyć jeasny z tych ciaśniejszych. Wepchnęłam jakoś nogi, dopiąć się nie chciały, ale cudem ekwilibrystyki i na wdechu zapięłam. Bioderka jak w imadełku, brzuch też w okolicach szyi i musiałam wytrwać tak w pracy. Ta ulga jak je zdarłam bezcenna xD:cry:

19. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Nie wiem, czym się przejmujecie ? ... przecież to zjawisko zostało już naukowo wyjaśnione ...

Oczywiście można polemizować z określeniem - "wielu lat", ponieważ czytając Wasze wypowiedzi, mamy niepodważalny dowód na to, że zjawisko występuje już w wieku dziewczęcym :)

Dzień dobry :)

20. akinomrd

Marku ,tototo ,ta wiedza i doświadczenie no i mądrość strasznie mi poszły w ciało xD:cry:Pogrom normalnie :cry::cry::cry: