blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. alojki55

alojki55 Forumowy żółtodziób

przepraszam, że pisze, ale u mnie farma jest cała " do góry nogami" czy u ciebie też? proszę odpisz alojki55 /nie umiem poruszać się po forum/

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Gardełko to mnie tydzień temu złapało, ale już prawie przeszło ;) O, to Ci odrobinę tylko czasy zabraknie, szkoda :oops: Ale następnym razem już będzie Twój ;)

xDxD:p

Dobra planszówka nie jest zła ;) Eurobiznes grywam, ale ostatnio młody mnie z torbami puścił i teraz się boję :p

Była do góry nogami, robale psikusy robią ;) Trzeba wcisnąć miśka i jak się pokaże pasek postępu to trzeba kliknąć na tego robala na dole po lewej ;)

3. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Też tak miałam - na tej odwróconej planszy musisz wejść w łąkę aby dostać się do zegara (wtedy już będzie normalnie ale jak wyjdziesz to znów się odwróci) - tam klikasz na miśka z eventu "chmara szkodników" - pokazuje Ci się pasek postępu i klikasz w tą ikonę obok koszyczka przekreśloną na czerwono. Powinno już być dobrze.

4. Marrylan

5. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Dzień dobry

Trochę spóźnione życzenia, ale byłam zajęta ogarnianiem eventów, ganianiem za robalami i odwracaniem laptopa przy przejściu na każdą łąkę:p
    Niezapowiedziany event idzie szybko, bo dzięki bonusom z koła, z małego pola 9 szt. roślinki zgarniam. Nie wspomnę już o tym, że z jednej zagrody kocich elfów zbieram 3 paskudy:inlove:
    Niestety na mroczny ogród dendrologiczny nie starczy tym razem, bo jeszcze 45 szt. zostało. Dzięki 200 % do stodoły udało się też podgonić trochę ostatnią czasówkę na Bahamie - "chory wulkan" zrobiony w 88% :)

6. Marrylan

Lapek jak lapek, ale spróbujcie odwrócić odwrócona farmę na tablecie xD:cry: Jak ten ekran się obraca i do góry nogami nie chce być xD:cry:
    Aga gratki bonusu, te elfowe paskudy podgonisz przynajmniej a i misja widzę ładnie do przodu ;)

7. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A mi chyba w końcu podczas następnej pełni uda się odblokować przedostatnią część mrocznego pola. Zostanie 1, ta najgorsza

8. Marrylan

Na przed ostatnią też trzeba było się trochę namęczyć ;) I super, że już ją prawie masz. Zawsze to mżna coś więcej posiać i zebrać.
    A ja zawaliłam właśnie. Posiałam muzgokapustę i urośnie minutę po końcu pełni :cry: Będzie musiała zostać na polu do następnej, bo nie mam serca wywalać tych pół. Trudno :p Dobrze, że grzybowy krótszą posiany i jeszcze zdążę drzewka wystawić.

9. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Ja się podobnie załatwiłem podczas poprzedniej edycji z zagrodami. Zdążyłem zebrać, ale nakarmić już nie :oops:

10. Marrylan

Najgorsze, że zaraz po urosną. No ale i tak się zdarza, że się odrobinę nie wstrzeli z czasem :oops:
    Może jeszcze przyjdą te robale, odwrócą do góry nogami i szybciej mi z pól te główki pospadają :pxD

11. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Ja bym był za tym, żeby odwróciły zegar. I to, co teraz pokazuje, że zostało do końca, okazało się, ze upłynęło od początku :D

12. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Drobny błąd w obliczeniach: dwa zbiory ośmiu zagród po 3 szt. dało 48 paskud i tym samym
    [​IMG] :inlove:

Kolejny mały cel pełniowy osiągnięty. Chociaż pewnie powinnam się skupić na itemach do mrocznego ogrodu, bo nadal świeci pustkami. Może przy następnej pełni pomyślę, chyba, że wcześniej będzie GT i coś się uda wyszarpać z balona;)

13. Marrylan

A to, to jest genialne :DxD;) Robale do dzieła, przydajcie się na coś :p

I na takie widoki miło popatrzeć. Super :D Gratuluję ;)

14. bacowa70

To i ja się "pochwalę" - jaki to trzeba mieć talent :) - na odkrycie drugiego ogrodu muszę czekać do następnej pełni.

15. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Dziękuję :)

Zastanawiałam się czemu mówisz o drugim ogrodzie, poleciałam do spółdzielni, a tam jak byk w czwartym zadaniu ogródxD A ja oczywiście nie mam na niego wystarczająco roślin i błotniaków. Gdybym to wcześniej zauważyła to bym nasiała demonianki i orchidei i na następną pełnię byłoby tylko 19 błotniaków do zebrania.xD

16. Marrylan

O rany, jedna kocia mordka :oops: Ale to już jak by był Twój. ;)

xD ten pierwszy sprytnie schowany pod 4, też na początku nie wiedziałam o jego istnieniu :pxD

17. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Bry :)
    Radośnie zapomniałam zebrać pełnię :cry:xD
    Nawet nie pamiętam, co miałam posiane. Będzie niespodzianka, przy kolejnej.

System alarmowy się przeżarł i nie chce współpracować, więc dzisiaj fotek nie będzie :music:
    Wesołego dalszego świętowania :)

18. bacowa70

Teraz już wiem dlaczego mi się nie udało zebrać 100 mordekxD
    po prostu mój post musiał się tutaj znaleźć.:)

19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Mi na tą pełnię brak wyzwań :p Grzybowy odkryty,ogrody 2 stoją.Coś tam posiałam,zwierza,na wszelki słuczaj na SP podgoniłam i tyle...Wracam do starego zwyczaju ignorowania wyniośle pełni :p Za to tych eventów to na bank nie pokończę ale sieję jeszcze.Robalowy robię na leśnej,na dużych polach-maszyn brak a klikać jak głupia nie będę 8) Robalowy mam 8/60,bo już mało SN a wielkanocny 17/40.to w żaden sposób nie da się...Nic to...:p
    Ania,szybkiego zdrowienia życzę.Ja dziś w domu,po nocce,jutro na popołudniu i mam po świętach-wiedziałam,że nie chcę do taxi -.- A reszta miesiąca też nie byle jaka-jak przeżyję,to żyć będę xD:cry:xDŻe też mnie,kurka wodna,pokusiło...-.-Mogłam to ogłoszenie wyniośle zignorować ;)No nic,pomarudziłam sobie,to teraz tanecznym krokiem(trochę mnie rzuca z niewyspania,to taki kamuflaż...)zmierzam już niedługo w stronę łóżka :p o_Oooo...Wywaliło mnie z farmy-robale ja zajumały??o_Oo_Oo_O

20. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Dokładnie tak. Ta jedna kocia mordka to było przeznaczenie, które miało mnie wyprowadzić z błędu i niewiedzy :p