blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.9%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.8%
  4. balansuję się

15.3%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

20.9%
  6. dopiero teraz ?

28.4%
Multiple votes are allowed.
  1. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

na zegarze jest czas na kilka dni, więc może normalny event ,tylko niespodziewankowy :p
    mnie wczoraj ze skrzynki 1 mln dało ,więc też fajnie :)

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Banieczka też bardzo fajna :) Oby to był event i nie zniknęło, bo właśnie złapałam +100% do stodoły i jeszcze jeden helikopterek. Nawet miałam na kole różową wytwórnię farb i strzygalnię królików,ale odleciały :cry:

3. agula38

Latam po tych polach jak jakaś nawiedzona xDxDxDxDxDxD nie wiem gdzie co posiałam ,co rośnie i za ile zbiór ,a miało być tak super ,plan na święta miałam i wszystko wzięło w łeb

4. Marrylan

Ja też skaczę po polach niczym króliczek wielkanocny xDxD Na specjalnym ostatni zbiór i dwa gniazda do zrobienia i koniec. Pełnia do wieczora no i te robale xD:cry: Pacnęłam te robale i misiek powiedział, że zwierzaki opuściły stodołę xD:cry: i faktycznie przez chwile w zwierzakach pusto było xD Nie ma co, prima aprilis się BP udał wyjątkowo xDxD:cry:

5. agula38

zart wyjątkowy ,zresztą zawsze na ten dzień BP coś przyszykowało xDxD:cry:xD
    szkoda jedynie ,że tyle trzeba wysiać ,mogła być jakaś symboliczna liczba ,a nie znowu kilkanaście tysięcy

6. Marrylan

O tak, coś koło 13 tysi wychodzi a sianie tylko na farmie:sleepy: Ale nic to, ogarniemy xDxDxD

Leci wrona i kracze: Kra, kra!. Nagle uderzyła sie o drzewo i straciła na chwilę orientację.
    - Hau! Miau... o rety, jak to było?

Zlatują się trzy sroczki i rozmawiają.
    Pierwsza: - Kupiłam sobie zegarek!
    Druga: - A ja kupiłam sobie dwie krowy!
    Trzecia milczy, bo nic sobie nie kupiła.
    Nastepnego dnia znowu sie spotkały.
    Pierwsza - Wyobraźcie sobie, że ktoś mi ukradł zegarek!
    Druga: - Coś podobnego, mnie ktoś podprowadził moje krowy!
    A trzecia patrzy na zegarek i mówi: - Ojej, już piąta, muszę wydoić moje dwie krowy.

7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry.Łapię te robale ale w pierwszej chwili-w pracy wlazłam-się normalnie przeraziłam :DSieję tylko na leśnej,bo nie wiadomo czy to po północy nie zniknie :p 6/60 mam ubitych robali i jednego w stodole-nie wiem do czego on...o_O Dobry żart,jeszcze takiego nie było...W wielkanocnym mam 12/40,to marne szanse na skończenie...:( Ale sieję dalej...

8. agula38

a skąd masz już 6 ubitych ,chyba że wcześniej zaczęłaś to sianie :)

9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Od 1:30 sieje :D Na SN,dopiero teraz na wodzie i kupie...

11. agula38

rozumiem :) ja zaczęłam jak wstałam ,więc dopiero rozsiewam

12. Marrylan

Ja po północku zalogowałam się na tablecie a tu bum to posiałam tą 10 na noc a rano dalej :pxD;)

Robale robią bigos w młynie xDxD:cry: Dzięki, już zasiadam do czytania ;) Widzę, że nawet u Janka prima aprilis :pxD;)

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

xD:cry:xD

14. Marrylan

Last edited: Apr 1, 2018
  15. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dzieńdoberek świateczny ;)
    Wpadłam na chwileczke z życzeniami do Was i uciekam świętować dalej ;)

16. Marrylan

Mariolka :inlove: Dzięki ;) Świętujemy ostro :D Wszystko by było luks jak bym jeszcze deszczu i zimna nie miała, a we wtorek i środę ma już być słońce i 15 i 20 stopni -.- Świętuj, świętuj a potem się będzie zmęczonym i trzeba będzie odpocząć po tym ciężkim świętowaniu :p:);)

17. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Też miałam świętować, byłam zaproszona na obiad i niestety zachorowało mi się. Nie chcę aby kogoś zarazić więc siedzę w domu.:oops:
    Gonię na farmie za szkodnikami i niedźwiedź coraz bardziej ze mnie zadowolony. Nawet sówkę mi przysłał.

Mam nadzieję, że nie naruszę tajemnicy korespondencji, bo to szyfrem jest.8):D

18. Marrylan

Aniu w takim razie jeszcze więcej zdrowia ;) My mieliśmy dziś rano iść do babci na śniadanie świąteczne a tam wszyscy żołądkowo położeni :oops: I też nie poszliśmy żeby nie złapać, co było robić ;)
    xD Misiek też mi to cudo przysłał, chyba nas lubi xD;) 12 robali pacniętych póki co :p

19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dziękuję:)
    już wczoraj rano wstałam z bólem gardła ale myślałam, że popsikam i wezmę coś do ssania i minie ale niestety dzisiaj już temperatura znacznie podwyższona i święta w domu.
    U mnie 10 robali poszło pod packę ale nagrody od nich takie sobie. Hoduję kocie elfy, bo mi jeszcze 22 brakuje aby otworzyć drugi ogród i karmię je SP ale braknie mi pół godziny, żeby wszystkie zebrać.

20. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A ja tak nie za bardzo przykładam się do tej niezapowiedzianej akcji. Sieje tą roślinkę i na tym się kończy. U nas dzisiaj królują gry planszowexD:cry:xD:cry:

Bry:)