blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Może inaczej uprzejmie podkoloryzowały xD:cry:xD:cry: Tak dla większej dramaturgi czegoś co nie miało miejsca8)

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bardziej sygnalizatorami. :p Sygnalizowanie, kolory - wszystko się zgadza. One na czerwono sygnalizowały ;)

I całe pole już mam odblokowane :D

3. Agata00755

Cóż....mi przez gardło nie przyszło by zasygnalizować. Brzydzę się czymś takim. A one nadają się żeby pisać bajkixD:cry::cry:

A ja dopiero 1 część odblokowałam dodatkową. Do całości długa droga.

4. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

U mnie pole już całe od wczoraj wieczór ,teraz wzięłam pierwszy item czyli mam gniazd 10/40 :)
    zerknęłam na nowe misje i ilości towaru do wrzucenia mnie powaliły 8) szczególnie produktów

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Sygnalizatorki, sygnalistki...
    Znaczy się, robią sygnaturki ?
    xD:cry:xD

Forum jakie szowinistyczne, czy co ?;)
    Sygnalistkę wężykuje, sygnalistę nie.xD

6. Marrylan

Sporo produktów chcą 8) wachlarzy, drewna, wszystkiego zresztą a w nagrodę jedna zagroda czy drzewko :sleepy:

xDxD takie świetlne - byli byś my jak te neony xD:cry:;)

wężykiem ją, wężykiem - czerwonym ;)

7. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Za podkreślanie błędów odpowiada przeglądarka, nie forum.

8. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

9. hlnrys

sygnalizatorka
    Tego nie wiedziałem.:p

10. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Teraz to jest standardem w każdej przeglądarce, ale jeszcze 8-10 lat temu trzeba było instalować dodatkowe słowniki zewnętrzne.

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry??? O niezwyczajnej porze.Z pracy wróciłam i 3 x zielsko posiałam-czarno to widzę -.- No cóż,trzeba do niekończenia eventów będzie przyzwyczaić...Dobranoc...

12. Marrylan

Bry :)

Czasu jeszcze trochę jest, coś tam jeszcze zrobisz ;)

Hmm dzień muffinka. Urzęduje tylko z kierownikiem dziś. I on na wejściu mi dziś ciastka pod nos podtyka i mówi, że post i muszę zjeść wszystkie :pxD Można zaliczyć jako muffinek :p;)

13. hlnrys

14. Marrylan

15. agula38

Mam nową lodówkę :D
    właśnie ją włączyłam ,bo wczoraj wieczorem przywieźli i kazali odczekać z włączeniem 8 h , nie wiem dlaczego
    teraz chodzi i to dość głośno i sie nie wyłącza i też nie wiem czy to normalne na początku :oops:

16. amber♥

amber♥ Komandor forum

Witam wszystkich :)
    Po świętach muszę kupić pralkę - ta mi cieknie ale jakoś dałam radę wszystko uprać .Od jakiegoś czasu zastanawiam się z jakiej firmy kupić - czytam i czytam i ile ludzi na necie , tyle opinii o danej pralce ;):pxDxD
    Zawsze trzeba odczekać ze sprzętem przed włączeniem - obojętnie co to jest - musi postać ( przynajmniej powinna) parę godzin aby dostosować się do temperatury pokojowej , no i wiadomo w czasie transportu różne "wstrząsy" i wnoszenie w poziomie ...itd :D
    Być może trzeba ją wypoziomować ..powinny być 2 ruchome "nóżki " i nimi pokręcić , może przestanie buczeć .a tak ogólnie to chyba normalne na początku że dłużej chodzi a się nie wyłącza ( też tak miałam ), w najgorszym razie masz prawo zwrotu :)

Byłam 3 dni w szpitalu na badaniach , dobra nowina to ta że serducho trochę się naprawiło :)
    Gorsza natomiast ze znów w kwietniu muszę iść do lekarza i zdecydują czy zabieg zrobią ...na razie nie myślę - gdzie tam kwiecień ;)xDxD.
    Ten event robię , ale nie wiem co z tego będzie , na razie odsłoniłam 3 części do siewu - najwyżej nie skończę - zasadniczo to jakiś dziwny jest .

Przy okazji zostawiam życzenia :)

Kolorowych pisanek i koszyczka pełnego,
    Smacznego śniadania wielkanocnego, Kurczaczków, zajączków i innych zwierzątek,
    By radość zajrzała w każdy domu zakątek.
    Wiosennych kwiatów i wypieków udanych, czasu spędzonego w gronie ukochanych.

• Pozdrówka

17. Marrylan

O lodówce słyszałam, że musi postać żeby po transporcie olej ze sprężarki wrócił na swoje miejsce, bo może cos tam zalać ;) I dlatego też nie wolno jej przewozić w poziomie ani nawet przechylać za bardzo. A nowego sprzętu gratuluje ;) A że tak chodzi na początku to chyba normalne ;)

A to jest świetna wiadomość, cieszę się bardzo :)
    Cokolwiek zdecydują trzymam kciuki, żeby było dobrze. :);)

Teraz jest taki wybór, że jak przyjdzie coś kupić to ni jak się zdecydować nie można, ja patrzę też na opinię, i który sprzęt ma najwięcej dobrych to mu się bliżej przyglądam ;)

Event powolny i żmudny, 18 na 40 zadań na razie zrobiłam ;)

18. agula38

Już jest dobrze ,wyłączyła sie po 1,5h ,widać musiała tak popracować na początku :)
    prezent sobie na święta zrobiłam ,a co :pxD
    dzięki dziewczyny :)
    amber ,zdrowia życzę :)

19. Marrylan

Uff, czyli ok wszystko :)
    Pamiętam jak do nowego domu siostra kupiła taką lodówkę dość dużą i ona wydaje takie dziwne odgłosy jak by coś strzelało. I jak nie wiedziałam, siedzę sobie u niej już późnym wieczorem w salonie /nocowałam tam w tym dniu/ a tu jak w kuchni coś nie trzaśnie i huknie/. Zawał normalnie xD Na drugi dzień się dowiedziałam, że to tak ma być xD:cry:

20. Agata00755

Bry:)

Hahah dowiedziałam się, że w robocie wysyłają na delegacje do Anglii. No to co dalej piszę żeby zapisali mnie, nie wiedząc o co chodzi z wyjazdem. Potem się dowiedziałam....zgłosiłam się do awansu na technika jakości8) xD:cry:xD:cry:
    4 osoby pojadą na 2- miesięczne szkolenie.