blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry :)
    Dzis otwarte :p :)

U mnie jeszcze kilka wypadajek i koniec :)

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Tylko jabłek nie ma zaginęły w magazynie, albo tir z dostawą się w rowie zakopał :pxD;)

3. agucha31

To zależy gdzie bo u mnie są i na targu i w stodole :p :)

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

No masz !
    Tak jestem zajęty farmą, że nawet nie znam rozkładu jazdy sklepów.

5. Marrylan

Zdaje się, że dziś będzie otwarte, a potem przez 4 kolejne zamknięte /bo święta jeszcze są/, czy jakoś tak. Ale sama nie wiem tak na 100% jak to teraz działa :p;)

6. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Bry
    Mnie też się zbiory rozjechały przez zmianę czasu.:cry:
    Benie jak ktoś robi zakupy w niedzielę to dzisiaj na święta trzeba już zrobić.;)
    Po świętach 3 kolejne niedziele zamknięte sklepy. Chyba ostatnia niedziela kwietnia handlowa.

7. agucha31

I tak czasem bywa :) no ale następna niedziela handlowa dopiero za miesiąc :)
    Dokładnie tak :)

8. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

nowości w dalszym ciagu brak,event w trakcie ale chyba dam rade zdobyc pnacze,jest troszke czasu ;),wczoraj wypadł mi caly dzionek,zle obliczyłam i musze dosiac roslinek,zobaczymy jak to pojdzie 8)

Aga dla mnie bardzo stresujace(po raz pierwszy pokazywałam psa,zawsze mama chodziła na ringu a ja bylam jako.....tragarz ) i pies to wyczuł,bo w sumie chodził ładnie ale ....ale ogona nie chcial podniesc do gory,na Bestach juz sie nie denerwowalam bo wiedzialam,ze tam nie mam szans(jak mozna konkurowac z dorosłymi psami) i podeszlam na zupelnym luzie i Kris tez pokazał sie super :),czas szybko leci i rzeczywiscie z tej małej czarnej kulki wyrasta fajny przystojniak :D

a to fotki z wystawy ;)

Last edited: Mar 25, 2018
  9. Kasialka

Kasialka Generał forum

Skoro dzisiaj dzień gofra, to na deser będą gofry ;)

Trafiłam jedne jelonki z pociągu. I różowy chlew. Reszta nieciekawa.

Na kole wykręciłam różowe misie. Chyba otworzę skrzynki z SG - tym razem może ukrywają coś więcej niż po 1 SG ;);)

Last edited: Mar 25, 2018
  10. Marrylan

Tak mi się własnie wydawało ;)

trzeba będzie pamiętać, że przez miesiąc nici z niedzielnych zakupów :p

Bardzo przystojny przystojniak :D;):inlove: Pierwszy raz zwłaszcza stresujący, ale super daliście radę :) teraz będzie już tylko lepiej :)

Trzymam za pnącze, myślę, że spokojnie zdobędziesz :)

Kasia gratuluję, robali i różów. Miśki z koła to super fant :D I niech skrzynki sypną porządnie sg. ;)

U mnie dziś na rynku gminny kiermasz świąteczny. Poszliśmy zobaczyć i kupiś coś młodemu do koszyczka. Taa no i oto co wybrał i kupił:

[​IMG] :p:cry:xD:cry:

11. hlnrys

Wykopałem starą grę, mającą w tytule opad radioaktywny i tak sobie zwiedzam świat post apokaliptyczny, między zbiorami.:p
    Takie małe retro.8)

Benia, trzeba było młodemu pomóc w wyborze, tak jak poniżej:

xD:cry:xD

12. Marrylan

Tak się zastanawiam, kiedy nam taki event na farmie zrobią, jakaś apokalipsa czy zombie na farmie 8):pxD a my ich ciągnikiem kosimy xD

xD:cry:xD:cry: /uwielbiam ta scenkę :p/ taaa wtedy wyszlibyśmy z dwiema ośmiorniczkami i pewnie jakimś rekinem xD

13. hlnrys

Pamiętam, że jeszcze przed moją przerwą, któraś farmerka wklejała foty, z takim właśnie swoim rękodziełem.
    Bardzo fajne zresztą były te zabawki (maskotki ?)

14. Marrylan

Gosia robi takie szydełkowe cuda :) Lale i inne maskotki ;) Genialnie jej to wychodzi :)

Event własnie przeszedł do historii :D Z długich badyli wypadło co trzeba :p

15. agucha31

Jest cudny :inlove::inlove:
    A ja miałam atak bizonów i bażantów , choć w pasku tych zagród juz troche zalega
    Ja mało kiedy zakupy w niedziele i tak robiłam, to dla mnie takiego znaczenia to nie ma
    Hahaha to do koszyczka na pewno sie przyda :p :) :)
    Gratulacje :)

16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry :D Tak z ciekawości-ile za to cudo daliście?
    To ja-ale chyba nie tylko...(na "twarzowym"wstawiam co nieco-Szydełkowy Pamiętnik Małgorzaty)
    Gratki ukończenia eventu-nie tykałam niestety...:(
    Se pociągiem nie wiem po co jeszcze jeżdżę-sam szmelc mi teraz przywozi...Ale jest,to korzystam...

17. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

jaki on cudny :inlove:xDxDxDjak tak stoi na dwóch łapach to normalnie kulturysta :eek:o_O:eek:o_O

18. Marrylan

Cena była 60 zł, ale kupiliśmy za 50 dych :p Dość duży jest ;)

Też jeszcze kursuję, na razie najlepsze to 3 jelonki i róż króliki, parę kursów jeszcze puszczę :p

Bizonami to mnie pociąg torpeduje cały czas :p już nie zliczę ile tego przywiózł, bażanty też były :p

xD:cry:xD no śliczne niebieskie jajko z nóżkami i oczkami xD

19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

To chyba dobra cena-bo to prosta robótka :) Tylko mnie ciekawi,dlaczego młody to wybrał-przeciez on nie niemowlak a ośmiorniczki są dla nich akurat xDxDxDZresztą chyba się dziwić nie będę-mam takie nowe lalki-wide:"twarzowy"- a moja wnuczka takim niedorobionym potworkiem najlepiej się bawi :D

20. Marrylan

xDxD Młody ma to po takiej jednej kanciastej grze, ośmiorniczki tam pływają, no i trochę po Spongebobie bo tam Skalmar xDxD

:DxD Takie potworki do zabawy najlepsze xD:D