blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Gratulacje dziewczyny,
    ja jakoś w maju będę świętować (zaczynałam z eventem szparagowym ;))
    bry.

2. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Gratuluję Wam stażu w grze i wytrwałości w zmaganiach z farmerskimi zadaniami :)
    Mam nadzieję, że miniony czas dostarczył Wam dobrej zabawy. Oczywiście, najlepsze jeszcze przed nami (chyba), więc życzę Wam kolejnych lat co najmniej równie udanych i wielu sukcesów w grze :)

3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Aga dzięki.;) Toż to już tuż tuż u Ciebie ;) Chyba z Doktorkiem będziesz świętować, zdaje mi się, ze on w maju tez zaczynał :p
    No jak nam się ładnie 8-mnk posypały :D

Dziękuję Marku :) Zabawa była i jest fajna :D Ale też mam nadzieję, że ta najlepsza jeszcze przed nami :);)

4. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

mnie w sierpniu pyknie :D:D:D

5. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Jeszcze raz wszystkim razem i każdemu z osobna bardzo dziękuję za życzenia i gratulacje :)

Widzę, że praktycznie co miesiąc przez cały rok będziemy składać gratulacje za wytrwałość :)
    Miłej reszty dnia wszystkim życzę :)

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Pozwól, że jeszcze ja złoże Ci serdeczne gratulacje :)
    Taki staż zasługuje na słowa uznania :)
    A czego Ci życzyć? Chyba tego, żeby pomimo tych 8 lat gra była Cię w stanie jeszcze pozytywnie zaskoczyć :)

7. draculik34

Dziękuję Mod Zła :)
    Zleciało te 8 lat nie wiadomo kiedy :) a wielki plus tej gry, to to, że poznałam tu wielu fantastycznych ludzi i oni trzymają mnie jeszcze tutaj :) sama gra lekko mi się znudziła :)

8. Marrylan

:D Normalnie same 8-mki prawie siedzą u Nas :D

Dzięki kochani raz jeszcze :)

A pod tym się podpisuje ręką, nogą i czym tam mogę jeszcze :);)

9. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

To teraz pasuje kosy zamienić na ósemkixD

10. Marrylan

Nom xD:D Jak kojarzę to miałam na końcu jedną 8-meczkę w tych kosach na końcu dożynek xD Bo się na skrzyneczkę skusiłam :p

11. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Gratulacje dla Wszystkich "ósemkowych" Jubilatów:) To taki szmat czasu, a nie wiadomo kiedy minął ;), u mnie w tym roku także 8 lat, ale to ok czerwca lub lipca, już nawet dobrze nie pamiętam:p

EDIT: A tak w ogóle to jest gdzieś możliwość sprawdzenia od kiedy jest się zarejestrowanym w grze? PT odpowie na takie pytanie?-.-

Last edited: Mar 21, 2018
  12. Marrylan

Dzięki :) czyli u Ciebie też bliziutko :) Tak trzeba napisać do pt, oni powiedzą dokładnie kiedy była rejestracja ;)

Jak już o ósemkach :p

13. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

gratulacja dla 8latków :D
    powodzenia i wiele dobrej zabawy życzę:D
    mam tort z data 2013 :) ale na imprezę się wybieram
    wezmę worek z kapciami z napisem I A i będę uczennicę udawała:p

z okazji wiosny na wagarach jestem nie robię eventu

dzień dobry

.

14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

15. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

16. Marrylan

Bry :)

xD Wbijaj, wbijaj. Kapcioszki na oddziale jak znalazł :p;) Dzięki :)

A dzięki, już do niego zasiadam, wolne mam dziś /i jutro też :p/

17. draculik34

Dzień dobry :)
    O proszę dziś ma swoje święto woda w Bałtyku :D To popatrzcie sobie na tę wodę w Ustce Klik , pogoda nie za ciekawa, rano padał śnieg z deszczem. I gdzie ta wiosna ja się pytam ? 8)

18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jeżeli chodzi o morze, to mimo niewielkiej odległości (ok. 70 km.), byłem nad nim zaledwie dwa razy (poważnie).
    Będąc pierwszy raz (miałem 6-7 lat) próbowałem oczywiście, czy woda naprawdę jest słona.
    Co ciekawe:
    Jak się wtedy odjulałem do morza (po próbowaniu wody, rzecz jasna), to piana pływa do dzisiaj.
    xD:cry:xD

19. Marrylan

Widzę te śniegowe chmury tam jeszcze :p Wiosna jest u mnie. Słońce od rana grzeje :inlove: Może pójdzie za ciosem i teraz do Was zawita ;)

xD żeś tam napienił :pxD:cry: Ja za małego co rok praktycznie jeździłam, a całą Polskę mam do przejechania :p potem dłuuugo nie i dopiero parę lat temu znowu byłam kilka razy ;) Wodę oczywiście próbowałam, jak się potknęłam i wleciałam pod falę :p xD Na szczęście przy brzegu :p

20. karolamba

karolamba Baron forum

a czy mogę spytać jeśli to nie tajemnica mieszkasz w Ustce? pytam bo ja do Ustki też mam niedaleko :) a bardzo rzadko można spotkać tu na forum jak i wśród sąsiadów kogoś z tych rejonów :) albo nikt się nie chwali :D