blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

E tam,nie grają ;) Pewnie się przed srogim szefem boją przyznać :p I dlatego tylu w krzakach kozetkowych siedzi...xD A serio już,to nie mogę i nie chcę na razie farmerować z pracy.Raz-jeszcze nie za pewnie się tam czuję.A dwa-najpierw muszę udowodnić,że radę ze wszystkim daję,żeby sobie na jakiś luz pozwolić.A farma mi nie ucieknie...

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

o_OxD:cry:xD I odlecą kluczem w stronę zachodzącego słońca :pxD:cry:

xDxD No a jak xD Będzie mnóstwo pytań. Czemu nawóz tak koszmarnie drogi podczas eventu. Czy te wypadajki to zawsze tak jak krew z nosa. A po odkryciu bahamaramy o ZB to całe godziny przegadają :D;)

Ale jak już ten luz będziesz mieć to atakuj szefową z nienacka :p

3. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Pewnie, że masz rację :) Najważniejsze, że wkręcasz się, aklimatyzujesz, poznajesz nowe miejsce i z tego co czytam, doskonale sobie radzisz ... więc nie taki diabeł straszny :)
    Powodzenia Gosiu :)
    ... a farma ? :)
    Oczywiście, że nie ucieknie ... i to ona powinna być obok realnego życia, a nie odwrotnie :)

4. gosiagosia60

Na to"doskonale"to jeszcze chwila ;) Mam zupełnie inne nawyki z poprzedniej firmy,muszę się dobrze pilnować,żeby babola nie zrobić.Pewnie z czasem mi to minie...A farma-jak zaczęłam na dobre grać,to założyłam,że do"setki"dojdę.No i doszłam a na dzień dzisiejszy żadnych dalekich planów nie robię...Co będzie,to będzie-tyle,że nie odpuszczam i się nie dam BP w kozi róg zapędzić:p

5. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

No problemy by był, no ale weź tak pogoń bez zapewnienia opieki jeszcze jak zimno na dworze :) to juz chyba wolałabym do schroniska podjechać lub poszukać domu tymczasowego w Szczecinie na szczęscie sporo takich wolontariuszek
    Gratulacje :)
    U mnie ani razu jeszcze sie tak ładnie nie trafiło, nawet 1 mln jeszcze nie m
    No to ładnie, gratulacje :)

6. gosiagosia60

Ja już miałam raz 10 mln8)

7. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

a ja ani 10 mln,ani szalowego pd,ani worka farmarek ani zadnego kolorusa - same doniczki i dzemy rozane -.-

8. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

zbieraj skrzynki...i otwórz 1 kwietnia..na pewno zasypią Cię prezentami:p

9. gosiagosia60

Anka,ja nie mam tej Waszej"cudownej"skrzynki-z helikopterków dostałam te 10 mln:p

10. agucha31

Może kiedyś i mi sie trafi, bo do tej pory to cos tam na kukułkę wypada ale skromnie :)

aweva55, Marrylan and gosiagosia60 like this.
  11. ankagdw

no ja tez sg to z helikopterow - tylko nie tyle -.- 7 skrzynek dzien w dzien otwieram z helikopterow i nic :cry:
    a tak wogole to jeszcze w pracy kwitne-posiedzenie jest -.-w poniedzialek kurka rurka posiedzen im sie zachcialo :cry::cry:

12. Marrylan

W życiu bym nie miała serca pogonić. Trzeba by było jakiś dom im znaleźć :)

Dzięki ;)

Kolorusy mnie też łukiem omijają. Tylko te skrzynki sg 2 razy coś rzuciły. Ale zbieramy twardo i jak nam potem trzaśnieee :pxD;)

13. gosiagosia60

Bo za dużo masz-ja mam 2 :D Chociaż raz biednemu nie wiatr w oczy xD:cry:xD:cry:No współczuje-chyba,ze nadgodziny płatne?:pxD;)

14. Marrylan

:oops::oops: o tej porze posiedzenia? :oops: też im się zachciało. Jakby całego dnia mało było :sleepy: Trza jakiś alarm pstryknąć, będzie szybka ewakuacja :p;)

15. agucha31

Na szczęście nie miałam takiej kici pod drzwiami i raczej wole sie nie znaleźć w takiej sytuacji

aweva55 and Marrylan like this.
  16. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Co to za hejhoptery ?
    Jakieś farmerskie jajka ?
    Są do zdobycia ?

17. ankagdw

taaa...:sleepy: szanowna rada nadzorcza zbiera sie w poniedzialki o 17 >:(:cry:

18. gosiagosia60

Z koła są helikopterki-tyle,ze trudno trafić ;) Dają skrzynki z SG[​IMG]

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dzięki.
    To item na nowe pnącze ?

20. gosiagosia60

Chyba nie-ale ja się już w tym wszystkim dawno pogubiłam :oops: Tyle tego ostatnio,że nie nadążam,co gdzie i kiedy-.- U mnie w ogrodzie stoją i się produkują...