blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Hej Rysio:)
    nie obstawisz wszystkich pol bo dostaniesz tylko jednego..;)

2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Witaj Norbi.
    A toś mnie pocieszył, myślałem, że złapię dodatkowe +80%, co dwa dni, a tu lipa.

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tez bym tak chcial;) postawic ich siedem sztuk i codziennie miec dodatkowe 30%..:p

4. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

O dzięki za Kleksa nudzi mi się samej w biurze, poczytam cichcem :p:D

Bombardują nas nowinkami lawinowo ;) Jeszcze wyprz bananów co by wszystko można było od razu odblokować :pxD Magazyny... sporo tego ;)
    Tak myślałam, że to jajko jednorazowe, za dobrze by było xD Może kiedyś będzie możliwość zdobycia jakoś drugiego ;)

5. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Człowiek wchodzi raz na kilka dni na OFF i w połowie czytania wszelakich OO i FAQ ma banana na twarzy: eventy, misje, wyprze, aktualizacje, nowości, końca nie widać.
    Zawsze miałem bekę czytając posty w stylu: "to gra dla emerytów, rencistów, bezrobotnych, osadzonych w zakładach karnych itd.", obecnie coraz bardziej przychylam się do tego stwierdzenia, bawmy się.
    Miło czytać dawno niewidzianych.
    Ostatnio mało leczę, bo sam wymagam ciągłych kuracji......

Bry z uśmiechem;).

Last edited: Mar 6, 2018
  6. Marrylan

Się Doktor rozłoży na chwilę, to kuracja się znajdzie :p

Potem jeszcze trójfazowymi zagryźć i na chwilę starczy :p;)
    I tych dzieciaczków jeszcze przedszkolnych na garnuszku rodziców;)

7. blazers

Benia, od razu jeden z najlepszych specyfików na rynku serwujesz, спасибо*.
    Bobasy, żłobek i przedszkole:p.
    Najgorzej, że w tym natłoku wszelakiego badziewia nie ma kompletnie żadnych wyzwań /no bo wykonanie kolejnego z 95 eventów w ciągu roku, czy odblokowanie za kilka bananów niepotrzebnych roślin i drzew takim nazwać nie można/, kupić, odhaczyć, zapomnieć .....

*dziękuję

8. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

O jakże miło doktorka zobaczyć :) Małe spóźnienie jednodniowe ale co tam, grunt, że jesteś :)
    Mam coś na Twoje dolegliwości xD Powinno pomóc xD

9. blazers

Miło, że jest miłoxD.
    Ból istnienia ..... przepyszne;).

Po ile chodzi ta Cycozyna i czy jest dostępna normalnie w aptece, recepta potrzebna, czy tylko czarny rynek wchodzi w grę?

10. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Bry:)

No to tak jak się spodziewałam itemki do mrocznego pozostaną na G&T do zdobycia..... dopiero rząd zgarnęłam. Może 1 item uda się zdobyć.

11. Marrylan

BP serwuje wyzwania tj. Jak najdłużej nie zrobić :wuerg: siejąc pierdyliardy badyla ;)

No wiesz, zależy czy te młode piersi na okłady /główny składnik/ są dostępne w większej ilości. Jak nie to cena rośnie i czarny rynek zostaje :p

Miło, miło jak nie wiem co ;)

Super, że pnącze się udało :), itemy jakoś na gt się może uda zdobyć. Próbuj jeszcze zgarnąć któryś, zawsze to jeden mniej do szukania będzie ;)

12. amber♥

amber♥ Komandor forum

Dobry wszystkim:)
    Nie robiłam eventu z wiosłami ani z chochlami , siałam sobie do spółdzielni ..jakoś na eventową roślinę nie mogłam patrzeć :oops:..chyba przesyt tych eventów - jak dla mnie trochę przesada .
    Asy przestworzy sobie zacznę , ile zrobię tyle będzie i tak demolka na farmie nie minie ..:) Potem 2 eventów co zaczynają się 14 znów nie zrobię , nie opłaca się zaczynać, jak 16 mam iść na te badania do szpitala ...no chyba że zaś miejsca nie będzie :pxDxD.
    Kurcze ale mam tyły czytam tu jakie zmiany na baha ..mam 883 banany - może starczy ??..
    Pożyjemy , zobaczymy :)
    Za oknem szaro, buro i ponuro - a wczoraj było tak pięknie :)

PS. Ja tulipana na pnącze do dzisiaj nie mam , szkoda bo ten rząd chyba fajne profity daje ?

Życzę aby cerbery się chłopakom trafiły :)

PS. Widzę jakieś cuda z kolorowych mutantów macie , no a ja się zastanawiałam czemu w ciągu 1 dnia, 2 razy udalo mi się kupić latające słonice ..eureka jakieś cudo było w sprzedaży :D

Last edited: Mar 6, 2018
  13. Marrylan

Mocno trzymam, żeby miejsce było i wszystko sprawnie poszło :)

Całkiem spory zapas, powinno starczyć ;)

14. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Stosuj i o nic nie pytaj :p mniej wiesz, krócej będziesz przesłuchiwany xDxDxD

15. Marrylan

xDxD A już pod żadnym pozorem o wiek ... znaczy datę produkcji składnika nie pytać :p a jak coś to mówić że wyglądał na pełnoletni :p

16. Agata00755

Wystawiłam wczoraj TSy mroczne, jakieś 21 kisiło się w pasku. Poza wysypem ośmiornic i fosforyzujących. Trafiło się 1 piankowy duch i 1 wybałusznik pełzający

17. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

u mnie też :) mam tylko gałąź zdobytą i jeden item ,ten na jedno pole , jeszcze zbieram na drugi ,może sie uda ,czyli pozostanie do zdobycia na GT ten na 4 pola 8)
    dziękuję dziewczyny za chochle ,bardzo sie przydają :inlove:

18. Agata00755

To dalej zajdziesz, niż ja. Ja jutro wrócę z nocki to zbiorę i chyba na tym się zakończy. Raczej nie wstanę przed końcem eventu żeby dodatkwy zbiór mieć. Więcej niż 1 itemu nie zdobędę.

draculik34, agucha31 and aweva55 like this.
  19. Marrylan

mi na taką sama ilość też dwa rodzynki się trafiły: piankowy i gromnica. Dobrze, ze choć dwa się trafiły. Kiepsko nowości z tych duchowych sadzonek lecą ;)

Walczcie do końca, rzuciłam Wam po chochelce :p;)

20. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

wszystko zależy od tego ile śpisz po nocy :)