blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

56,0%
  2. jasne

14,6%
  3. to chłop na schwał

17,6%
  4. balansuję się

15,2%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

20,7%
  6. dopiero teraz ?

28,5%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Bardzo proszę KLIK :)

krasnoludek10 lubi to.
  2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dziękuję dobry człowieku:) Coś wysłać;) ???

-MarekW- lubi to.
  3. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dziękuję bardzo :) Wszystko mam ... niestety, nawet węża w kieszeni, ale pracuję na nim :DxD

aweva55, MaDzo, Sookie i dalsza osoba lubią to.
  4. krasnoludek10

A tego węża to i ja mamxD Losie skrzyniowy - bądź dla wszystkich łaskawy:)

5. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

W domu siedzę.
    Ciesze się,ze juz mogę siedzieć bo jeszcze wczoraj byłam w stanie dac tylko kilka kroków.Niczym krolową na wózku mnie wozili.Bolał kręgosłup,bolał kilka tyg.Tabletki w gębę i heja do roboty.W sobotę strzał prądem w lędźwiowy.Noc wytrzymałam.Rano na pogotowie.Dali zastrzyk przeciwbólowy i coś na rozluźnienie mięśni.Wczoraj do lekarza...bez kolejki i natychmiast do szpitala.Kroplówka i zastrzyk morfiny.Małe dawki co 20 min.Puściło...prawie.Wieczorem wrociłam do domu i przespałam noc:)Kolo poludnia udało sie usiąść bez większego bólu.
    Dzisiaj przyszła w odwiedziny szefowa.Szok! W pierwszej chwili myślałam,ze to omamy,ze przedawkowali w szpitalu:cry:
    Na badanie kręgosłupa będę czekać około 2-3 lat a na rehabilitacje około 6 miesięcy.Wybiorę sie prywatnie tylko znajdę kogoś kumatego żeby mi pomógł a nie zaszkodził
    Dali mi do domu taka fajne tabletki...zwiotczające:music:
    Śmiesznie sie pisze takimi ,,wyluzowanymi"paluszkamixD

6. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

A Ty w Polsce jesteś Marzenko ?
    Bo mam takiego bardzo kumatego, ale w Katowicach i on potrzebuje na pierwszą wizytę rezonans. Ten rezonans, to też można załatwić na jutro i też w Katowicach, ale prywatnie.

7. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Nie każdy w pracy ma czas obrabiać farmę. W niektórych zawodach to wręcz nie wypada..
    Marku- dziękuję:)
    A splunąłeś 3 razy przez lewe ramię?;)

8. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Bardzo proszę :)

9. krasnoludek10

Kurka blacha. Wiedziałem, że o czymś zapomniałem!

Dobranoc:)

MOD_Zgredek* i Sookie lubią to.
  10. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Dziękuje Marku za chec pomocy ale ja wciąż jestem w Irlandii.
    Dostałam 2 namiary do masażystów.Jeden to Polak a drugi do Chińczyka.Ponoć facet daje rade ale muszę sie spotkać osobiście i porozmawiać bo nie wiem czy sie z nim dogadam.Oni maja taki specyficzny angielski;)

Znowu jakiś huragan u nas szalej.Huk przebija dźwięk włączonego telewizora i do tego ulewa
    Tak średnio raz w tygodniu takie akcje w Irlandii.Oszaleć można-.-

11. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

Marzenko współczuję i tulę. Całe szczęście, że puściło, wiem jak to boli :oops: Ale przynajmniej sobie poodpoczywasz w domu :) Tylko się nie wyginaj za bardzo ;) Ta Twoja szefowa to jednak wie jaki skarb ma tam z Ciebie ;)
    Tu też wichrzysko było ale na Was to się uwzięło :oops: Trzymajcie się tam mocno.

12. krasnoludek10

Wiem, co czujesz.. W Anglii też prawie ciągle padało i wiało:sleepy: Chociaż śniegu nie mają przez 3 miesiące - brr, jak ja tego ustrojstwa nie lubię..

13. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Tak czy tak musisz zrobić rezonans kręgosłupa..Choćby po to,żeby dobrze ustawić rehabilitację. Trzymam kciuki,żeby Ci odpuściło:)

14. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Bry:)
    Wychodzi na to, że z tą misją nie pójdzie tak łatwo, mimo powystawiania drzewek i podlania SNZ. Dzisiaj rozsiewam roślinkę na dzikiej, częściowo leśnej i wyspie. Od jutra na farmie sieje orchidee, groch, mięte i chmiel (o ile uporam się z misją w co wątpię).

15. Marrylan

Mi wpadło 2x +1 ze zbiorów, zawsze coś ale nie działa na drzewka niestety :p Kurczę morwy brakło kilku do skończenia pierwszej czasówki, muszę czekać. Może jutro się uda zrobić te drzewkowe.

16. Agata00755

Ja mam 1 drzewkowe zrobionr, teraz walczę z produktami, ale przyblokowała mnie wełna i chyba do jutra. Potem drzewka odpalę, na razie robię srebrne zadania.

Mi się nie udało dodatkowych roślinek z koła wykręcić,ale mam 200% PD

Ostatnie edytowanie: 24 stycznia 2018
  17. Marrylan

ja wieczorem pierwsze drzewkowe skończę, warsztaty czekają na leśnej, jutro dalsza część. Gratuluję +200 pd też ładny wynik ;)

Z okazji dzisiejszego święta:
    Westchnienie telewizora:
    nigdy nie mogłem zrozumieć, dlaczego spikerzy przepraszają za usterki a nie za normalny program...

Nowak do kolegi:
    -Jak sprawuje się Twoje nowe radio?
    -Jak lokomotywa!
    -Co to znaczy?
    -Gwiżdże na każdej stacji...

18. Agata00755

Na tą misję to trzeba liczyć tak 3 dni. Żeby zrobić szybciej to za mało łąk jestxD:cry:xD:cry: Najlepiej by było całą łąkę morwy, całą orzecha, całą jabłoni, całą w strzygalniach itd. Nawet z Zośką przy 50 paru z każdego drzewek 3 zadania ciężko zrobić 1 rzutem. Tą misję mogli sobie darować już albo chociaż te czasówki....

19. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Chwalę się... zabawę z piniatą zakończyłamxD

20. Agata00755

Gratulacje. Szybko Ci poszło.