blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. aisunel

aisunel Generał forum

Nosy do gory,Nic Sie Nie Stalo Polacy,to taka taktyka Stefana uspic przeciwnikow,poglaskac,dac cukiereczka,niech sie ciesza,a My na olimpiadzie zloto,zloto,zloto,platyna:D.Pierwszy medal w lotach od 2004 roku.No to czekamy na Igrzyska,juz za chwileczke,ciekawe czy beda kibice z Korei PolnocnejxDPolecam film "W sieci" rewelacja,niby dwa przeciwne systemy,ale jak podobne,odradzam fanatykom szybkich i do tego wscieklych:D

Last edited: Jan 21, 2018
    aweva55, Marrylan and ma-ter like this.
  2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ten brąz to ogromny sukces naszej drużyny. Pierwszy medal dla drużyny na mistrzostwach świata w lotach. Brawo. Szczerze mówiąc - nasi chłopcy lotnikami do tej pory nie byli. Brąz jest miłym zaskoczeniem

3. aisunel

aisunel Generał forum

To chyba przez ten stres:p:DNo i Kubacki zwiekszyl predkosc na zjezdzie,znaczy "najgrubszy" w ekipiexD

4. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bo się na Twoje wczoraj zapatrzyły :p;)

:D Jest i to po tylu latach :) Piękny wynik a na olimpiadzie bedzie jeszcze lepiej :p;)

I oby to był poczatek lepszych lotów :D

Tak o tych mimozach jeszcze coś ;)

I na Dzień Śniegu
    Zima, las, pada śnieg. Po lesie chodzi podenerwowany niedźwiedź. To złamie choinkę, to kopnie w drzewo, to pogoni wilka - ogólnie - mocno wściekły! Chodzi i gada:
    - Po jaką tralala piłem tę kawę we wrześniu...

5. aisunel

aisunel Generał forum

Przepiekna powiesc muzyczna z przecudownymi zdjeciami.Muzyki juz takiej nie bedzie,zdjecia moga sie powtorzyc.Wielki Szacun za te wstawke,widac,ze lubisz Piekno.Naprawde sie wzruszylem,dzieki.Teraz mamy majteczki w trojkaty;)Ucaluj Beatke,jezeli ma z tego jakies zadowolenie to ja odtworze w tym roku bardzo czesto,dzieki iventowi ciekawemu,odzyskalem wspanialy,zapomniany utwor

Last edited: Jan 21, 2018
  6. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Dobry wieczór,
    na chwilkę tylko wychylam się spod kołdry, podziękować za imieninowe życzenia i dołączyć się do życzeń dla wszystkich babć, a teraz wracam dalej grypsko wygrzewać.

7. Marrylan

Przyjemność po mojej stronie :);)

Aguś kuruj się. Wygrzej porządnie, aż wyparuje cała. Zdrówka dużo :)

8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Wszystkim babciom i dziadkom tu obecnym życzę wiele radości i zdrowia :)

Agnieszkom również zdrowia i spełnienia marzeń :)

9. Marrylan

Bry :)

Dzisiaj dziadkom naszym składam najserdeczniejsze życzenia radości, szczęścia i jeszcze więcej wnuków, żeby można było jeszcze bardziej się z nich cieszyć :) Najlepszego dziadziowie ;)

Ech w sobotę mam imprezę 50-lecie firmy a licówka z mojego zęba właśnie sobie umyślała, że już dłużej mi towarzyszyć nie będzie i ... spadła -.- Na szczęście nie wygląda to jeszcze tragicznie, bo do dentysty to przed sobotą się nie dostanę :sleepy::p;)

10. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Dzięki, młody przywlókł z przedszkola to paskustwo i całej rodzinie sprzedał:p, na szczęście po tygodniu walki małolaty mają się lepiej, tylko ja jeszcze dogorywam, ale pomalutku do przodu:).
    Za oknem mam śnieg po kolana i słoneczko, młodzi chcą bałwana lepić, a tu trzeba w domu siedzieć;).

To jeszcze serdeczne życzenia dla wszystkich dziadków i dziadziusiów zostawiam:inlove:.

11. Marrylan

Biedny rodzić zawsze na końcu jak wszyscy już wyzdrowieli :oops: Ale dokładnie, pomalutku do przodu i będzie lepiej :)

Śnieg i u mnie naprószył, wprawdzie nie tak jak tu

ale też całkiem sporo :p

Ostatkiem zdążyłam jeszcze sp zwinąć zanik detektyw z serem się ulotnił :p Jakieś 700 z hakiem wyciągnęłam ;)

Nie znają się, to nasz mroczny koci elf xD

12. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Bry:)

No to już można wysyłać wnioski do swoich przełożonych

Trochę więcej jest niż te 20 cm śniegu i spokojnie moglibyśmy taka wymówkę zrobić, zwłaszcza, że w piątek ledwo do tej roboty dojechaliśmy. Dzień wcześniej ten co z nami jeździ wylądował w rowie, my jadąc do roboty w piątek w poślizg wpadliśmy, gdyby nie opanowanie kumpla, który zapanował nad kierownicą, mimo, że wyjątkowo nie był kierowcą to i my gdzieś byśmy walnęli.

krasnoludek10 and Marrylan like this.
  13. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dzień dobry :)
    Dziękuję bardzo ... i również przyłączam się do życzeń :)
    Babcie, Dziadkowie - wszystkiego najlepszego :D Dużo szczęścia, zdrowia, radości, uśmiechu i wesołej zabawy z Waszymi Pociechami :)
    A gdyby zabrakło Wam pomysłów na wspólną zabawę ... to stajemy obok Wnusi, Wnusia, włączamy muzyczkę i powtarzamy dokładnie razem z panią ... :DxD;)
    Wszystkiego najlepszego !! :)

Wszystkim Agnieszkom, również życzę dużo zdrowia, wielu sukcesów w życiu osobistym i zawodowym, codziennych powodów do radości i tych wszystkich pozornie drobnych przyjemności, które sprawiają, że dzień staje się piękny, w sercu robi się ciepło, a twarz zdobi promienny uśmiech :)

Wszystkiego najlepszego :)

Last edited: Jan 22, 2018
  14. Marrylan

U mnie by nie przeszło, pług by wysłał, żeby te 20 cm odśnieżyć xD:cry: U mnie tak z 10 cm jest no może ciut więcej i ślisko jak tralala. Dzięki niebiosom że się Wam nic nie stało :oops: Mama xxx lat temu prawko w zimie zdawała i też wpadła w poślizg, instruktor wyratował i nawet zdała, tylko że od tego czasu tylko na początku odrobinę jeździła i prawko się kisi w szafie :p

Kasialka, aweva55 and krasnoludek10 like this.
  15. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Z tymi co jeżdżę to wszystko możliwe. Dzisiaj jedziemy z kolegą od rowu:p Już przywykliśmy do rozmów w kogo by tu nie walnąć, gdzie do rowu. Niby żartują, ale znając ich przeszłość to nie do końca w te żarty wierzę.

aweva55, Marrylan and krasnoludek10 like this.
  16. aisunel

aisunel Generał forum

Mimozami zwiedlosc przypomina i po mimusiach,a szkoda,obzarty jestem,ale troszke zly na lazienke,bo zawsze w okolicach 4-tej byla otwarta,a przy mimusi o 7-mej otwierali,ooo organizmie zlosliwy,akurat na niej metabolizm przesunales:DNic to,przed nami miesiac roku,urodzinki,odmieniona krolowa,9luty mala,17 duza,19 druzyna,szczegolnie cieszymy sie przy ostatnich 3 datach,bo chyba urodzinki i krolowa tyle radosci i emocji nie przyniosa:eek:

aweva55, krasnoludek10 and Marrylan like this.
  17. Marrylan

Niech kolega jedzie ostrożnie i się po rowach nie obija :p Ma Was dowieźć w całości ;)

czekamy na naszych panów, czekamy , będzie się działo :inlove:. Królowa z całą świtą to się nawet nie umywa ;)

aweva55 and krasnoludek10 like this.
  18. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Wszystkiego najlepszego dla Agnieszek:D

Drogie Babcie i Dziadkowie oby wszystkie spotkania z waszymi wnukami dostarczały wam mnóstwa radości i energii:)

19. aisunel

aisunel Generał forum

== = = = = = =
    Jeszcze wrócę do urodzin..kiedyś gracze dostawali za lojalność pakiety nagród, w tym roku pakietów nie będzie ale niewielka grupa graczy cieszyć się będzie bardzo..
    = = = = == = = = = = = =
    "Różne oferty w różnych sklepach.Idziesz na targ i kupujesz go swoim sąsiadom.."
    nie wiem jak to rozgryźć ale zapowiada się ciekawie
    Sorki,ale ucze sie obslugi kompa i tak wstawilem wiedze zagadkowa mojej faworyty Greci,hurra udalo sie:)Niepokoi mnie ta niewielka grupa graczy,nie to niemozliwe,chociaz pracuja cala dobe??:p

aweva55, Marrylan and krasnoludek10 like this.
  20. Marrylan

No rzeczywiście ciekawe przepowiednie Grecia wyszukała :) Różne sklepy, różne oferty zobaczymy na jaki genialny pomysł BP teraz wpadło. Ta niewielka grupa też mnie intryguje, wolała bym żeby cieszyła się większa.

Nie wiem co BP ma teraz z tymi sklepami. Ten o którym Norbi wspominał w ZZ w związku z królową mi się nie podoba wcale -.- Oby oprócz tych cukierasów sypała czymś jeszcze na tą tacę bo będzie niedobrze -.-

Rozmawia dwóch lekarzy :
    - Wiesz co, Zenek? Ta nasza nowa pielęgniarka oddziałowa jest tak zakręcona, że trzeba ją cały czas pilnować. Wszystko robi na odwrót.
    - To znaczy?
    - No na przykład wczoraj jej powiedziałem, żeby aplikowała pacjentowi spod czwórki pyralginę... 1 tabletkę co 10 godzin... a ona mu zaaplikowała 10 tabletek w godzinę! Facet mało się nie przekręcił... ledwo go odratowaliśmy!
    W tym momencie słychać z jednej z sal straszny skowyt, a po chwili szpitalem wstrząsa głośna eksplozja. Drugi z lekarzy blednie.
    - Rany boskie! Roman! Godzinę temu kazałem jej robić lewatywę pacjentowi spod dwójki... raz na 24 godziny!