blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

też siedzę w domu to sie stukać z Wami będę ,a co :pxDxDxD
    opowiem Wam historię z tego forum
    zaczęłam grać w sierpniu 2010 roku ,więc w Sylwestra 2010/2011 weszłam na forum i trafiłam do takiego wesołego wątku ,który własnie w tym dniu powstał
    dano nam event sylwestrowo- noworoczny ,szumnie wcześniej zapowiadany ,coś na zasadzie obecnego Nagietka ,że sie płaciło florenami i dostawać sie miało super wypaśne nagrody
    jak sie okazało ,te nagrody nie były takie wypasne jak sie spodziewaliśmy i niezadowolenie graczy i modów ówczesnych siegnęło zenitu
    powstały wątek został nazwany - Sierociniec pod nazwą Sylwestrowego eventu :D
    pamiętam ,że czuliśmy sie wtedy jak te sieroty oszukane i stąd nazwa :cry::cry:xDxD
    siedzieliśmy i gadaliśmy wtedy chyba do rana , nikt ne chciał iść spać ,tak wesoło było xD
    wątek długo istniał na forum i poznałam wtedy sporo osób ,które do dziś są dla mnie ważne i z kilkorgiem z nich nadal utrzymuje już prywatne kontakty i mimo ,ze cześc z nich już nie gra od dawna , to znajomość przetrwała przez te 7 lat :inlove:

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Trzy białe damy :D będzie mooooc xD;) Pamiętam to mgliście xD To były chyba jakiś skrzynki w których miały być najlepsze itemy od początku gry. Taka wyprzedaż Sylwestrowa czy Noworoczna :p Założenie wątku też mgliście pamiętam i niezadowolenie że w skrzyneczkach nie było tego co trzebaxD Niestety nie udzielałam się wtedy na forum :( Czasem tylko podczytywałam ;)Skrzyneczek kilka kupiłam ale tych tańszych, więc super fantów nie trafiłam. :p

gosiagosia60 and feniks1414 like this.
  3. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

dokładnie to xD
    każdy sie nastawił na super fajne itemy a tu marne coś losowało i jeszcze florenami trzeba było płacić xD

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Mnie pewnie nie będzie, ale zapraszam do piwniczki.
    Zostawię zaświecone światło, co nie co do przegryzienia :)
    Klucz będzie pod doniczką po prawej od wejścia ;)

5. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Kochani życzę Wam wszystkim aby nadchodzący Nowy Rok był czasem spełnionych marzeń i zrealizowanych planów.
    Niech wszystko układa się po Waszej myśli a wszelkie problemy,zmartwienia i trudności zostaną w starym roku i nie wracają
    :inlove::D

6. Marrylan

Bry :)

:inlove: Wiedziałam, że można liczyć na Ciebie. Obiecujemy, że coś zostawimy jeszcze ;)... tak pół flaszyny jakiejś i parę okruszków :p;)

30 grudnia Dzień Serka Wiejskiego

Sernik się liczy? xD:cry:;)

Ech człowiek dłużej nie pospał, bo trzech panów rano przyszło...... po kolędzie :p

7. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Aż poszłam sprawdzić kiedy do mnie przyjdzie 3 panów. Oj totalnie nie pasuje termin,w piątek. Sobie wybrali termin. Nie mogli dać mojej ulicy jak będę miała II zmiany? xD:cry:xD:cry:To nie, musieli wybrać taki termin, gdzie po nockach człowiek jak 7 nieszczęść wygląda.

Bry:)

aweva55, Kasialka and Marrylan like this.
  8. Marrylan

W tamtym roku u mnie panowie piątek też wybrali o 9.00 to nic, że w pracy byłam. Spotkali się tylko z moją mama emerytką :p

xD Z powyższych powodów nie czynię postanowień noworocznych xD

9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry.No wypisz,wymaluj moje postanowienia :D Tylko rzucania fajek brakuje... A mi w końcu"po imieniu'BP napisało :D[​IMG]
    Do mnie 3 panów nie przychodzi,odkąd Mama zmarła-nie lubię...:(

10. aisunel

aisunel Generał forum

Emocji w 2-ch ostatnich ewentach tegorocznych tyle co przy smazeniu karpia swiatecznego z przewaga na rybke:D.U mnie prokurent caly na bialo byl zaraz po 8,on mowil wiecej,koncowka czy?,ja nie dziekuje, z wielu powodow:eek:.Postanowien noworocznych mam zawsze ok.100-ki,1-go wiekszosc zapominam,kto mi w tym przeszkadzaxD.Jedno postanowienie chyba sie uda tj.jeszcze wieksze zniechecenie do tej gry,w czym bardzo pomagaja mi modzi. inaczej zwani PT:p.Rysio wigilia 2018 talon powiekszony wielokrotnie:D.Poniewaz parytetu w tej grze nie ma,to dziwczynki Zycze Wam chociaz 10% spelnienia swoich postanowien,a my chlopcy im dopingujmy,poniewaz my sobie poradzimy:D.Nasi dobrze na poczatku w lataniu:eek:

aweva55, gosiagosia60 and Marrylan like this.
  11. gosiagosia60

Jakiś skrótem myślowym poleciałeś ale chyba Cię zrozumiałam ;)Tobie również spełnienia marzeń w Nowym Roku-bo o to chodziło,tak?;)

aweva55, aisunel and Marrylan like this.
  12. aisunel

aisunel Generał forum

Gosiu wszystkiego lepszego w nowym roku,chociaz roczek nam spieprzyl z zyciorysu i z czego sie cieszyc:D

gosiagosia60 and Marrylan like this.
  13. Marrylan

xDxD:D No bo te postanowienia tak jakoś pasują większości :inlove::D łatwo można się zaadaptować :p;) A te faje to już takie konkretniejsze ;) No piękny poziom, najlepszy ze wszystkich :inlove: Szkoda, że trzeba ten tytuł potem zostawić :cry:;) Ja mam aktualnie:

te polarne niedźwidzie to straszne wstydnisie, jeszcze żadnego nie widziałam :pxD
    Nawet bardzo dobrze, Kamil 1 Dawid trzeci, podium prawie nasze :D I Tobie również najlepszego niech się szczęści w Nowym Roku :);)

aweva55, aisunel and gosiagosia60 like this.
  14. aisunel

aisunel Generał forum

Nadziei,zadowolenia,spokoju i obysmy za 365 dni mogli sobie dalej zartowac z siebie,a szczegolnie z tej gry:D

aweva55, Marrylan and gosiagosia60 like this.
  15. gosiagosia60

Ja to raczej jako przytyk do wieku odebrałam-ale jeśli mówisz inaczej,to się przychylam :)Na baha jestem"Piaskowy archeolog'-skąd oni takie miana biorą? :D
    Obyśmy 8)

aweva55, Marrylan and aisunel like this.
  16. Marrylan

To jest elita farmerska :D że my starzy wyjadacze tak długo tu wytrzymaliśmy, wierzyć się nie chce :D xD
    Te nazwy są bezcenne xD cały czas czekam z niecierpliwością jakie wymyślą na farmie jak lvl dodadzą xD Może wykorzystają którąś z tych coś my tu kiedyś pod wodzą Zgredzia z Ewą i Agą wymyślały xD Ten masażysta bizonów Ewy mi się marzy :inlove: tak bardzo bardzo :DxD;)

17. aisunel

aisunel Generał forum

To se chyba ne wrati:).Stado dinozaurow strasznie sie wykrusza,glowne zyski firma ma z nowalijek,ktore przy 80 poziomie rezygnuje,widzac przepasc,aby dojsc do 100-ki,:p.Szacun dla Mariolki,estorki i kulkudzisieciu wielkoludow,ktorzy potrafili sie z tego wyrwac:).Historia jest bezwgledna dinozaury nie zyja,chociaz legwany sa z tamtej epoki:D

aweva55 likes this.
  18. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

I znów..

19. gosiagosia60

Dlaczego szacun,to wiem,bo za dobra robotę -ale dlaczego sie wyrwać?Ktoś tu kogoś trzyma na siłę?o_OKto chce,to gra a kto nie chce,to rezygnuje,niestety...

aweva55, flucy and Marrylan like this.
  20. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

a tam sie wykruszaja...nie wiem czy dobrze sledzisz ranking jesli chodzi o sg...na drugim miejscu jest farma Maci-roadshow..a wiesz do kogo ona nalezy? kilku wegrow ja utrzymuje i to dosc znane nicki,ze tam powiem celebryci...tzn.wspomagaja ja swoimi towarami;) mozna powiedziec ,ze maja swoj kolchozxD..zastanawiam sie jakie tam ida naklady finansowe

Last edited: Dec 30, 2017