blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

56,0%
  2. jasne

14,6%
  3. to chłop na schwał

17,6%
  4. balansuję się

15,2%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

20,7%
  6. dopiero teraz ?

28,5%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

genialnie -dali wyprz xD:cry:drzewko adwentowe 2011,bobr z zabawka,surfujacy mikolaj itp - zbieracze unikatów pewnie sa wniebowzieci 8):inlove::music::cry:xD:cry:xD:cry::cry:
    ale nudaaaaaaaaaaa:sleepy:
    aha , chcialam zameldowac ,ze mama ma 9 stycznia juz chemie...konsylium odbylo sie w poniedziałek:music:

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Drzewko adwentowe 2011 w szczególności straci. Za jedyne 69 fl. Do tej pory 3/4 farmy trzeba było za to oddać. A na i tak mało. Tylko czekać, aż w którejś skrzyni jeszcze będzie...

3. ankagdw

hihihii jak to dobrze ,ze nie zbieram durnostojek xD:cry:

4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

no ja też takich rzeczy nie zbieram, a jak coś przypadkiem w moje ręce trafi to jeszcze szybciej się pozbywam xD:cry:xD:cry:

5. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Wniebowzięci jak tralala. 8)xD:cry:xD Jak czytałam o tej wyprzy w ZZ wczoraj to pierwsza myśl była czy będzie tam to drzewko, no i się niestety nie pomyliłam :sleepy: popsuli kolejny unikat, kogut i arena z dachem to tylko kwestia czasu. Żeby chociaż coś odblokowali na gt innego unikatowego, czego nie można wysyłać. Echhh :sleepy: Miłość pod jemiołą też tam widzę 8)

Dobrze, że termin chemii tak szybko, czas jest na wagę złota a i szybciej będzie po wszystkim ;) Ściskam i trzymam kciuki cały czas :):inlove:

Kasialka, MaDzo oraz aweva55 lubią to.
  6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

o_Oooo...To ja takiego Anioła Stróża chcę :D
    Edycja:nawet "mówi"Gosiu:D :D

Ostatnie edytowanie: 20 grudnia 2017
  7. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

7 nie kradnij :p

Ktoś mi podbiera moją muzykę z twarzowego :p

8. Marrylan

:inlove::D Wow, też bym takiego chciała :D

Konserwy się skończyły. :p
    Jutro rekompensata do odebrania mrrr xD

Bo sama nie wrzucasz:pxD

9. gosiagosia60

Aaaaaa :D Nawet nie spojrzałam,że to Ty-anioł mi świat przesłonił :D Sorki ...

10. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Macie, tylko się nie pobijcie :p

11. Marrylan

:inlove::inlove: Spokojnie, jeden będzie dla mnie, drugi dla Gosi a potem się zamienimy :D

Poznajcie Chrumka:p

Prowadzący osadę leśną w podpiotrkowskim Kole leśnik Paweł już myślał, że stracił towarzysza, gdy uciekł mu oswojony dzik Chrumek. Zwierzę odnaleziono za stodołą jednego z rolników, gdzie no właśnie.....

Leśnik rekacjonował, że dzik zaginął tydzień temu. Po walce z innym dzikiem uszkodził ogrodzenie zagrody i uciekł. Włóczył się po okolicznych lasach, ale najwyraźniej życie na gigancie mu się znudziło.

Zwierzę odnalazł we wtorek rolnik. Okazało się, że Chrumek dobrał się do owoców z wina domowej roboty i po degustacji usnął wśród resztek. Rolnik wezwał leśnika. Dzik doszedł do siebie już w swojej zagrodzie.xD

Chrumek na miejscu zbrodni :pxD
    U nas by miał by też co nieco do podegustowania xD

12. gosiagosia60

No muszę xD:cry:xD:cry:

13. Marrylan

xDxDxD:D:D:D Genialny jest xD I czemu go nie było jak potrzebowałam partnera na studniówkę xD:cry::D

14. gosiagosia60

Normalnie genialne dziecko ;D Ja też solo na studniówce byłam...:( Ale tak myślę,że może lepiej,bo więcej"solowiczów"było ;)

Kasialka, aweva55 oraz Marrylan lubią to.
  15. Marrylan

Jak było więcej solowiczów to i tak konic końców nie byliście sami :) U mnie nie było.:p
    Ja w końcu znalazłam partnera. Byłam z bratem koleżanki mojej siostry. Ładny był i wysoki, trochę za bardzo, bo taaaaakie koturny miałam a i tak niewiele pomogło. xD Ale nie umiał tańczyć, walców się uczył tydzień przed xD:cry: Może i dobrze, bo ja też nie umiałam, zresztą mi tak w dużej mierze do teraz zostało xD A tu już teraz w maju będę mieć okrągłe 20 lecie matury o_OxD:cry:

Ostatnie edytowanie: 20 grudnia 2017
  16. gosiagosia60

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Ja 38 :cry:Kurka rurka,czemu ten czas tak szybko leci...:oops: A ja umiem tańczyć-2 stopień kursu kiedyś zrobiłam-i powiem,że lepiej,że wtedy sama byłam,bo się wytańczyłam,że hej :)

17. ankagdw

o_OxD:cry:mistrzxD:cry:xDxD:cry::cry:

18. Marrylan

xD:cry:xD widać, że swój chłopak :pxD

Czas pędzi niemiłosiernie, jak by tak choć o połowę zwolnił :oops:;) A to Ty tancerka z certyfikatem :D Bo mogłaś bezkarnie z wszystkimi tańcować i zabawa była przednia :D

19. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ja to tak ogólnie nie przepadam za dziećmi ale ten koleś wymiata. Chyba skradł moje serce...

20. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Z dźwiękiem dzwonów melodyjnych
    Wraz z opłatkiem wigilijnym
    w dzień Bożego Narodzenia
    Ślę serdeczne te życzenia:
    Zdrowych-bo to najważniejsze
    Pełnych miłości-bo to sens życia
    Wiary-bo pozwala przetrwać trudne chwile
    Nadziei-bo wtedy niemożliwe jest możliwe

Wesolych Świąt kochani:)
    [​IMG]ą