blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xD Ewa ja Cię proszę, pędź z tym do eventowego, już widzę ten szał na targu będę bogataaa :inlove::pxD

2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

ja do 15... a pozniej na poczte :wuerg:najdluzsze 20 minut :sleepy:

Marrylan likes this.
  3. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Zamień sie ze mną:DDorzucę sobotę i niedziele i zapewniam cie,ze nie zdążysz na zegarek spojrzeć a juz będzie poniedziałek;)

4. Marrylan

To są te momenty kiedy się cieszę, że mam pół etatu i wychodzę z pracy o 11.30 xD:cry:
    Ale Tobie już tylko kwadransik malutki został ;) Jeszcze chwilunia tylko :);)

5. ankagdw

xDa to ja w weekendy mam najmniej czasu - na 3 domy funkcjonuje a dodatkowo w ten weekend bede juz pare rzeczy na swieta szykowala:ppiatki sa najnudniejsze ...

6. kropelka04

kropelka04 Generał forum

witam przedswiatecznie:)
    wylazlam z zimnych krzaczorow bo czekajac na zbior tego eventowego zielska "popelnilam pomysl" :pxD i zapraszam do zapoznania sie z nim - w sygnaturce (i ewentualnym zaglosowaniem).

wszystkim zapracowanym farmerom (w tym goracym przedsiwatecznym ferworze) zycze choc chwilki wytchnienia :) z dobrym napitkiem (jaki kto preferuje) w wygodnym fotelu lub na kanapie:p

7. ankagdw

jak podlinkowac pomysl kropelki pod sygne tak jak mam pracownie pod sygna podlinkowana? zapomnialam jak sie to robi...:(

kropelka04 and Marrylan like this.
  8. Marrylan

Kropleko pomysł super i zagłosowane ;)

Piszesz pod sygną np. pomysł Kropelki i zaznaczasz potem klikasz na znaczek linka i wklejasz link do pomysłów. Albo pod sygna klikasz znaczek linka i wklejasz odnośnik do pomysłu ;)

Pudełka mnie przyblokowały :sleepy: Chyba jakieś koty u mnie były i wszystkie zajumały :pxD:cry:

9. ankagdw

uwaga-lama probuje8)ale zaraz...jak to wkleic link w zaznaczone slowo...

10. Marrylan

bo jak zaznaczysz słowo i klikniesz na ten znaczek co dodaje linka to się otworzy okienko żeby wkleić odnośnik jak wkleisz to się słowo podlinkuje.

11. ankagdw

HAAA!maaam xDBenia -dzieki:inlove:lamiszcze zakumało8)xD:cry::cry:

12. kropelka04

kropelka04 Generał forum

Aniu, Benia, dzieki dziewczyny :inlove: na was zawsze mozna polegac :)
    zdaje sobie sprawe, ze BP nie rozdawne, ale sprobowac mozna, moze... kiedys... doczekamy sie, ze firma nas doceni :)

-MarekW-, Marrylan and gosiagosia60 like this.
  13. Marrylan

;) Mi trochę zeszło /rzekłabym nawet że długo xD:cry:/ zanim załapałam pierwszy raz xD;)

Pomysł warty rozpropagowania :) Pewnie, że warto próbować, nigdy nie wiadomo, do czego i kiedy BP się przychyli ;)

14. ankagdw

wypadałoby teraz zrobic promołszyn na offie:pxD:cry:

Marrylan and -MarekW- like this.
  15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry.Pomysł super,bo z tego,co wiem,to nawet"200"niczym honorowane przez BP nie jest...:( Chyba im umknęło....albo nie myśleli,że gracze do tego levela grać będą :D

16. Marrylan

Stare wygi zawsze po macoszemu BP traktowało najwyższy czas by było to zmienić ;) Do 200 prawdziwe kozaki dociągnęły :D

taką o dużym zasięgu :D

Czy ostatnio wspominałam, że uwielbiam Wasze renkowe sygny xDxD:D

EDIT

Bry :)

Cały rok na to czekałam:

Jeszcze 4 pezenty i koniec. Długie rosną /matowe/ :p;)

Last edited: Dec 16, 2017
  17. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Myślę,że jak zaczniesz odpowiadać na każde pytanie o błyszczący kwiatek to od razu promocję zrobiszxD

Kasialka, gosiagosia60 and Marrylan like this.
  18. Marrylan

A jeszcze jak by tak tam od razu napisać, ze te kupony oprócz pomocników będą dawać 10 błyszczących kwiatków... :music:xD;)

Kasialka, gosiagosia60 and Sookie like this.
  19. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

A Doktorek wczoraj publicznie miłość wyznał..i to nie Oldze...
    Własciwie to szkoda,że przy okazji nie wręczył bukietu błyszczących kwiatów:music:

Last edited: Dec 16, 2017
  20. Marrylan

xD Czytałam, że nagłą potrzebę świąteczną miał :D, Doktor ma wielkie serce, miłości w nim starczy dla wszystkich :pxD Z kwiatami szkoda wielka, ale Święta idą o błyszczące ciężko, nigdzie znaleźć nie można :p