blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Znów t.s-y.Znów nie kupię:p

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Ja mam 6 ale oni tam chcą 350 tych kotów a tym samym 1400 wierzby na karmę /+100 żeby przejść do ostatniego zadania/ i 700 jabłka królowej :oops: a wierzb mam 5 :oops:
    Na razie mam plan wysiać demonianke i muchołówkę tyle ile trzeba w ostatnim zadaniu misji i siać badyl na wierzby i koty ;)

xDxDxD Widzę, że się do świętowania się wzięłaś konkretnie :p

Ja nawet nie patrzyłam, co to za nowe cuda w nich są :p;) Omijam ;)

aweva55, Kasialka and Sookie like this.
  3. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Zaczyna sie losowanie grup na MŚ w Rosji :)
    ciekawe na kogo trafią nasi chłopcy ?
    Polska , Senegal , Kolumbia , Japonia - takie drużyny mamy w grupie

Last edited: Dec 1, 2017
    aweva55, Kasialka and Marrylan like this.
  4. aisunell

aisunell Młodszy ekspert

Kiepsko:p.Senegal 2x wieksi od naszych,dobra technika.Kolumbia wiadomo walcza o zycie:eek:.Japonia,tam kazdy biega 100m ponizej 10s:D

aweva55 and Marrylan like this.
  5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

aisunell, w związku z tym punktem Regulaminu forum nakładam punkty karne.

6. Marrylan

Oglądałam xD Ale z Danią i Szwajcarią to im się fuksnęło :p Senegal niewiadoma, bo nie graliśmy z nim jeszcze, no zobaczymy jak będzie :p

[​IMG] :p

Last edited: Dec 1, 2017
  7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Wylosowałam dzisiaj bonus +200% do stodoły - na wszystko :)
    i normalnie jestem zajechana, tak jakbym w realu obrabiała te wszystkie pola - 51 szt. rośliny z jednego SP, zagrody i do tego jeszcze mroczne 8). Pomimo, że bonus pomógł mi w evencie i otwarciu kolejnej części Grzybowego Lasu, to cieszę się, że już się kończy
    i mogę iść spać.
    A na koło jutro nawet nie zajrzęxD

8. Marrylan

Bry :)

:D Gratuluję Aniu ;) Taki power /przyspieszenie, moc/ nie mogła się zmarnować ;) Ale dałaś radę i maszyny też wytrzymały :p Przynajmniej las masz z głowy ;)

Ja pnącze rano odpaliłam i teraz pnę się w górę mozolnie :p A las jeszcze... w lesie xD

9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Dziękuję Beniu :)
    ale niestety lasu nie mam odkrytego całego, zatrzymały mnie kocie elfy - pomimo, że dokarmiałam je SP i z jednej zagrody były po 3, to jeszcze 250 mi ich brakuje. Drugiej części nie miałam, a teraz mam.:)

Kasialka, aweva55 and Marrylan like this.
  10. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Kocie elf rozwaliły system , też nie ogarnę ostatniej części :cry:, trochę zabraknie , obecnie 140 jeszcze potrzeba.
    Za to niebawem jeden ogród dendrologiczny łyknę z 4-tego diamentu.
    Na 16 TS-ów mrocznych z nagród wpadło 1 drzewo specjalne , ta losowość BP:eek:.

Bry odpoczynkowe.

11. Marrylan

Mi jakieś 300 brakuje :cry::p 6 zagród, ale karmić nie ma jak bo wierzby mało. Może 6-stą wyrwę za chwilę :p Mozolnie to idzie. Ale za to pierwszy wpadł:

Ania gratki tej drugiej części, a tą trzecią jakoś musimy zmęczyć :p

12. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Bry
    Brak 66 kocich elfów do odblokowania. mam tylko 3 zagrody.
    Gry w kości nie lubie.

13. Marrylan

No to teraz trochę podgonię :p SN na całego xD Ewa to Twoje koło jednak ma coś w sobie :p

14. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Bry:)

Wy już myślicie o 4 części pełniowej strefy, ja jeszcze ani jednej nie mam odblokowanej. Dzisiaj dopiero 1 część odblokuje, o dalszych na razie nie myślę. Kości też mozolnie, dopiero na 14 kroku wiszę, jestem w tyle i obawiam się, że nie skończę całości, chyba, że same generały zaczną wpadaćxD:cry:xD:cry:
    Wypadajki to nie problem, problemem jest roślinka. Oj przydałby się bonusik z koła

15. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Gratki:) Teraz elfów zacznie przybywać.

16. Marrylan

W tych nowych misjach jest parę wejściówek. Jak dasz radę wyciągnąć to spróbuj może akurat ;) Albo pożycz koło od Ewy, jej dobrze wykręca :p Ale życzę, żeby bonusik wpadł :)

Dzięki Ania :), podpasę sp lekko może się uda :D

17. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Już jakieś z tej misji wyciągałam, ale bonusik ominął mnie szerokim łukiem. Muszę chyba od kogoś koło pożyczyć, bo moje jakieś popsute8)xD:cry:xD:cry:

18. Marrylan

Zaklep u Ewy /awevy/ pożyczkę koła, śmiga bonusy aż miło:p. Wczoraj mi pożyczyła i dziś pykło xD;)

Kasialka, aweva55 and bacowa70 like this.
  19. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

No nie jest to 200 %, ale zawsze trochę pomoże :(

Event idzie marnie, ale ostatnio wszystkie mi tak idą:p Dopiero 25 gier zrobionych, a w nagrodach dodatkowych jestem na 17 poziomie-.- Niestety najczęściej trafiam pary, albo trójki. Chociaż pokery już trafiłam 3 razy
    2 razy była dwójka i raz piątka;)

20. Marrylan

Dobre i to, na pewno coś podgonisz ;) Trzymam kciuki za udarze rzuty kostką :) I gratki pokerów, u mnie był tylko 1 na razie ;)
    Ja teraz nie wiem co mam pilnować, badyla, czy pełni :oops::p Latam po tych polach jak kołomaciejka jakaś xD