blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.2%
  3. to chłop na schwał

18.0%
  4. balansuję się

15.5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.2%
  6. dopiero teraz ?

28.8%
Multiple votes are allowed.
  1. Reniarama

Reniarama Generał forum

Dzien dobry:) no zaczelam ten dzien okropnie:mad:poniewaz nie bede miec dzis czasu na farme postanowilam wrzucic do wora Topu do 177 777 777, no i kielbasa - przedobrzylam bo zapomialam ze kisze 115 narzut, dorzucilam narzuty i nastepna kielbasa wrrrr prawie 200 milionow, wiec zaczelam czolgac sie do 277 777 777 aby zostac przy kk, no i masz babo placek :cry:przyznaje ze nie umiem tak cyrklowac w te 7. No kurczak rosolowy, wybaczcie ze ucieklam od kk przez panike albo slabe nerwy juz sama nie wiem.Pozdrawiam topowiczow a szczegolnie wszystkie 7 kk:) jestem z wami na dobre i zle :D tylko psia noga moj kalkulator to stara oferma:D:mad:>:(

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry.Ja na razie w locie swobodnym ale już nie długo trza będzie za linki pociągnąć ...:p:p Pozycja 803 z rana...[​IMG]
    Event dożynkowy pomału,jeszcze 4 tysie zielska i pnączak mój...:wuerg: W tym 3 domku ostatniego nie robię,kołderki mam,więcej mi nie potrzeba.Jak ja siać nie lubię...-.-
    Kurde,zima chyba do mnie przyszła-jakiś mróz dziś mam i podobno na jezdniach ślisko...:cry:

3. Reniarama

Reniarama Generał forum

mniescisz sie w 7, wiec jak dorzuca pozycje zmienisz:) jestem pewna ze masz jeszcze cosik w zanadrzu :D u mnie ponuto ale zimy jeszcze nie widac.;) a propo zimy, Gosiu mnieszkasz gdzies w gorach? ze tak szybko zima u Ciebie.

4. gosiagosia60

No nie mam właśnie :) Taka resztka została,to na targ po trochu noszę-SG mi "100" trochę wyżarła,to może się podreperuję...:) A 7 pewnie dziś już do boju ruszą :)

5. Reniarama

Reniarama Generał forum

no wlasnie tak myslalam ze 7 rusza, czekam na zbiory wiec jeszcze tu jestem, dozucilam drobiazgi i przecholowalam jak choinka no i nie zalapie sie do 7, chyba ze oni mnie przegonia wtedy sproboje do nich dolaczyc tylko jak te 7 obliczac kiedy mam taki galimatias a stodole.:D

6. gosiagosia60

Na pewno przegonią a Ty będziesz mogła gonić :D A co do tego,że u mnie zima-to w Toruniu mieszkam,taki mocniejszy przymrozek był.Teraz nawet słońce wyłazi.:)Ale zimy nie lubię...-.-

7. Reniarama

Reniarama Generał forum

wow ja pochodze z Bydgoszczy :) od 28 lat mnieszkam w niemczech ale gram po polsku.;)mnieszkalam na osiedlu nowy Fordon.

8. gosiagosia60

no to my sąsiadki prawie :)

9. Reniarama

Reniarama Generał forum

nooo :Dmilo mi :) musze zmykac obowiazki, powinnam byc popoludniu lub wieczorkiem. zostalam babcia i mam 18 miesiecznego wnuka, bede miala go dzis prawie przez caly dzien a on wykancza babcie do zenitu :D jestem samoukiem krawieckim i skoro tylko usiade do maszyny wnusio chce opa i patrzec jak maszyna trefluje sciegi hihi jest bardzo grzeczny, lapcie trzyma na pulpicie a oczkami patrzy gdzie moze pokrecic przy maszynie:D kocham tego szkraba jak nikogo na swiecie, no ja szaleje za nim a on za mna:) milutkiego dnia zycze:)

Last edited: Nov 18, 2017
  10. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Jarek wracaj jak najszybciej do pełni zdrowia i pogłaskaj czule rękę żeby już nie bolała:)

Z wszystkimi TOP-owiczami jestem serduchem i myślami:D
    Aktualnie brak czasu na nic innego nie pozwala...nawet na trzymanie 1 kciuka:oops:
    Na liście 6 sąsiadów:)
    Trochę wam zazdroszczę tej fajnej zabawy ale tak tylko troszeczkę,ociupinkę;)Nie szykowałam sie na dożynki ale...ale być może w przyszłości.Któż to wie;)
    Z eventem jestem do tylu,roślin ciągle brak.Pewnie uda się wysiać przed końcem.
    Bry zmęczone

11. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Bry zaspane :)
    Byłam przekonana,że 7 spadły ,a tutaj zaskoczenie :D
    Widzę,że Duszek do nas dołączył :) Jedni podbijają drudzy cierpliwie czekają na rozkaz-naprzóóóód :D
    Już to poprzednim razem przerabialiśmy,spadaliśmy i wskakiwaliśmy.Zabawa w kotka i myszkę :)
    Dzisiaj pewnie ze 100 trzeba będzie dorzucić :music:
    Nasz Cysorz to wrócił z tych wsadów???żeby Ci się stadko nie rozpierzchło,bo fajnie wyglądało do tej pory :p

12. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

Oj tam malutki margines błędu jest wszędzie ;) A 777 Cię będą gonić :D;) czekaj na nas ;)

Też myślałam, że zrobiliśmy bam na niewymowną a tymczasem jeszcze w 1000 jesteśmy. Tą stówę trzeba będzie dobić dziś. A Doktora po wsadach nie widziałam za płotem, zabalował gdzieś chyba :p

:D To masz słodkiego pomocnika :D Takiego skarba kochanego. Uściskaj od cioć :D

13. akinomrd

Też tak myślę,że trzeba delikatnie dołożyć:) Teraz zrobię święto mopa,a po obiedzie postaram się przysiąść.Dla mnie to liczenie to jakaś makabra:cry::cry: gdyby ta sałata była więcej warta to byłaby idealnym materiałem wrzutowym :D

Co do baletów boskiego ,to chyba już tradycja:music:Przyjdzie jak mu mewy przestaną tupać xD:cry:

14. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

przyszłam dowiedzieć się co robić żeby 77 -ek się utrzymać:)
    szef nie dotarł, ja wybywam wrócę wieczorem i zobaczę czy
    otwierać spadochron czy Was gonić
    trzymajcie się razem i wysoko:)

.

15. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Szef dotarł do eventowego :p Liczba weekendu to 177 777 777 ;)

16. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam :)

widze ze kozetkowicze trzymaja sie dobrze w TOP,moje sasiadki tez.
    Zła no dorzuc do wora bo cosik w dol lecisz :p

Ja dorzucilam do wora i znowu ze zlotej trafilam 3 TS(gdzie to SP :cry:),z drugiej partii TS małpy czerwone i reszta nawet nie warta wspomnienia,na razie nie wystawiam,poczekam,moze cosik jeszcze sie uzbiera.Coraz blizej do pnacza w ostatnim zadaniu juz mam zielska 2800 a potrzeba 5000,chyba dzisiaj mi sie uda zdobyc ;)

17. akinomrd

Normalnie Doktor zadomowił się w eventowym a pacjentów zostawił :oops::cry:
    Po obiedzie będę liczyć tą sałatę i rzeżuchę
    Ta rzeżucha to 0,2 na 1 SG o mamusiu :cry:

18. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

... a efekty sa takie, że człowiek niedoinformowany i poleciał nie wiadomo gdzie i po co :pxD
    Ale najwaźniejsze, że jest siła i pniemy się w górę ;)

Dzień dobry wszystkim :)

19. akinomrd

Znowu mi sie końcówka popsuła :cry: z kalkulatorem liczyłam:music: matematyk ze mnie jak z koziej :D
    Przód się zgadza,barwy ubrane:D to najważniejsze ;)

20. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

co Ty gadasz?xDslonce swieci :pxD:cry: