blazers

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55,9%
  2. jasne

14,6%
  3. to chłop na schwał

17,7%
  4. balansuję się

15,2%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

20,8%
  6. dopiero teraz ?

28,6%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
  1. Grevido

Grevido Stały bywalec

Widzę na liście top, że wielu tutejszych kozetkowych bywalców przyczaiło się do ataku na czołówkę z wynikiem 77777777 xD

2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Kupiłam koszyczek z itemem i 2 skrzynki. Zgodnie z zapowiedzią. Nawet dostały mi się 2 narzuty ,dorobiłam jeszcze trochę,wrzuciłam do wora i trafiły mi się t.s-y sadzonki,s.p i jakoś ok. 500 000 sg.No nieźle.

3. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Event skończony xD zostały rybki do zabawy
    dzis koło mnie rozpieściło i dało 200% ze zbiorów ,wycisnęłam to na maxa :D

4. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Chwalę się ;) pomogły skrzynki:p

5. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Nawet całkiem nieźle ;) Dobry zakup :)

Poszłyście jak burza :D Granulacie :)

6. anndyj

anndyj Nadzorca forum

Zecia słabo to się robi na sam widok tej strzykawy o_O Jakby mi kto chciał takiego uspokajacza zaserwować to nie ręczę za siebie xD8)

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Dla Ciebie miałabym coś do zaaplikowania inną drogą, ale do tego jest wymagany kontakt w realu ;)

8. anndyj

anndyj Nadzorca forum

Zła litości, ja jeszcze poprzedniego weekendu nie odespałam :cry:

9. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Trzeba było na 4 literach siedzieć ,a nie szlajać się i to z taaaaaaaakim bagażem xD:cry:xD
    dobranoc ,bo kopa zaliczę xD:cry:

10. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Do piątku masz czas ;)
    A w sobotę do Wrocławia przyjedź. Poprawiny zrobimy ;)

Tak swoją drogą... Jak byłam w Twoim wieku, to szkoda mi było czasu na sen :D

11. anndyj

anndyj Nadzorca forum

Toć siedziałam, na takim krześle jak zydel niewygodnym, że do dzisiaj czuję xD Monia ten bagaż to największa atrakcja była :D
    A myślisz, że mi nie szkoda? Dlatego ciągle taka niewyspana chodzę :p Najbliższe weekendy niestety odpadają, za dużo zaległości mi się narobiło :sleepy:

12. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Bry

Dobiłam do siódemek. Mam nadzieję, że o pozwolenie nie trzeba było występować, bo takowego nie wysyłałam :p
    Następnym razem na OFF zajrzę dopiero w niedzielę, także o sowę poproszę, jeśli będziemy do tego czasu coś dorzucać.
    Powodzenia Kozetkowicze, niech narzuty będą z nami :pxD

13. Reniarama

Reniarama Generał forum

Witam dozynkowo:) wczoraj troche przegalopowalam siodemki ale czekam na was i dolanczam sie do kk, chce isc krok w krok z wami bo uwazam was za bardzo uczciwych graczy, ten sposob baaaardzo mi przypadl do serca:Dtakie przytulanie jest bardzo owocne i co najwazniejsze nie jest mi juz tak zimno hihi Pozdrawiam walczacych i kibicujacych:)

14. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Bry Kozetkowicze :)

Spora grupa 7 na liście :) Lubię To :D
    wysiane,pnącza odpalone :)

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry.Latam co chwilę sprawdzać,jak się macie ale chyba niepotrzebnie :D Macie moc i dacie radę :) Nawet ja jeszcze na liście wiszę :D

16. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

Witaj :) Cieszymy się, że jest nas więcej w 7 :D i tulimy :D:p;)
    Ja też :D Kosimy, kosimy :p:D

17. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry:)
    a ja wczoraj coś nerwowa byłam przy wrzucaniu i przekroczyłam siódemki. Dzisiaj dorzuciłam i czekam na Was piętro wyżej :)
    Silna grupa naszych - cudnie.
    Ciekawe jak ten TOP się rozwinie i w którym momencie. Wydaje mi się, że te narzuty jakoś specjalnie nie powinny wpłynąć na dolną granicę. Oby.:)

18. Reniarama

Reniarama Generał forum

Dzieki;) zycze wszystkim wytrwania :)solidarnosc to przyzwita zaleta i chociaz mialam obawy tu pisac z powodu mojej zlej polszczyzny, to jednak ciesze sie ze tu zakukalam:D

19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ale ja głupia jestem :cry:Wiem,że nie mam szansy a siedzę i do wora dorzucam xD:cry:xDZostanę z gołymi dechami i z niczym xD

20. Reniarama

Reniarama Generał forum

Gosiu moze tak zle nie bedzie i dasz rade;) Witaj.