blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. Grevido

Grevido Stały bywalec

Jakoś tutaj cicho od paru godzin, wszyscy chyba obmyślają misterny plan jak przechytrzyć konkurencję w dożynkach :p

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

Aga Ty jak zwykle jestes WIELKA :):)
    za wszystkich kozetkowiczow trzymam podojnie kciuki,za pozostały zreszta tez,ja robie sobie venety wedkowy i troszke dozynkowy,do TOP nie startuje

4. Agata00755

No ja tak samo trochę wędkarskiego (oczywiście pomyliłam przynęty, zamiast luksusowych robiłam premium) i dożynek. Do topu nie startuje. I nadal zastanawiam się do czego ta skrzynia na środku planszy eventowej z dożynek. Zbyt zmęczona jestem żeby to ogarnąć...

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

ona pokazuje ile trzeba oddac towaru by ja otrzymac za wrzute do topu..
    u mnie teraz potrzeba tyle...

6. Agata00755

tak myślałam że to ma coś z topem wspólnegoxD:cry:xD:cry:

7. -mala159-

ja sobie 2 skrzynki złote wzielam i kilka srebrnych,Aga za skrzynki sa nagrody(za zlote calkiem przyzwoite),tylko mnie sie nie trafilo ani SP ani TS :(:(,moze jeszcze trafie ale trza oddac towar do TOP za 250000 wtedy masz 1 zlota i srebrna jesli sie nie myle.Oddalam troszke aby wlasnie zdobyc skrzynki ale tak bezpiecznie aby sie nie zalapac do 3000 :D :D :D

EDIT:

GRATY dla moich sasiadeczek co juz sa w TOP-ie :):)
    :inlove:

8. Agata00755

Może tez wrzucę coś żeby te skrzynie zgarnąć, ale żeby nie przesadzić. Nie chce iść na liste

9. -mala159-

to tak jak ja :):),licze sobie ile potrzeba na zlota i ile pkt ma ostatnia pozycja,jak sie mieszcze to wrzucam ,jak nie to czekam :)

10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja jestem 8)Pozycja 276 ale oczywiście z tendencja spadkową :D

11. Agata00755

tu nie ma co się obawiać, z kilkoma wpłatami na liście nie utrzymam się, a goździków akurat mi nie szkoda. Dużo ich mam.

12. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Agata dzięki, jak zawsze dobra robota :);)

Jeszcze nie wrzuciłam do wora :p Ale niebawem....

13. -mala159-

ja troszke wrzucilam,ale jak zwykle SP i TS ze złotych mnie omija :cry:,nawet uwieczniłam sie na liscie TOP hehehehehe :p

14. Agata00755

Kilka rzutów zrobiłam, SP nie trafiła się, raz kibelki z żyrafami, jakiś SN.

15. gosiagosia60

Nie żałuj Ewka TS-ja nawet za florki przyspieszyłam i...:wuerg: Jak żyrafy niet,tak dalej niet :(

16. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

a ja kupilam w 1 edycji 1 kibel i dostalam zyrafe:p

17. -mala159-

zyrafy 1 szt mam :),chialam zdobyc SP a tu kicha :(,TS tez by sie przydalo,moze by jeszcze jedna wpadla zyrafa a tu kicha totalna :(:(,jutro wrzuce do TOP po skrzynki,mam sporo towaru i jak bym chciala to w 3000 spokojnie bym sie zmiescila,nawet cchyba wyzej ale ...... nie oproznie stodoly,jestem chomik :p

18. gosiagosia60

A ja nie mam żadnej :) I nie to,że mi do czegoś potrzebna jest-podoba mi się po prostu... :D
    Anka,ja kibli nie kupuję od dawna...

19. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Dobry wieczór :)

Lekturę za chwilę nadrobię.
    Na wszelki wypadek, gdyby emocje za bardzo komuś zaszkodziły pomocnicę dla naszej Beni przyprowadziłam ;)

Jak widać pomocnica w sprzęt wyposażona, więc jakby komuś słabo było albo coś ;)

20. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Dzięki Zetka ;) Trzymam ją w pogotowiu, bo same tabsy to może być mało :p