blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Wyniki pierwszego jesiennego konkursu na kozetce u blazersa :)

1 miejsce - gretag ilość lajków 94
    2 miejsce - panoramaogrodnicza ilość lajków 88
    3 miejsce - AnnDżelina z ilością lajków 85
    4 miejsce - jagódka133 ilość lajków 81
    4 miejsce - bacowa70 ilość lajków 81

Jagódka musiałam odjąć Ci 5 lajków, ponieważ 2 były po czasie a 3 były z multi kont.

Tu jest cała lista którą zrobiła Agata. Miejsca są już uaktualnione .
    25 miejsce. Mod_Zgredek* - 48 lajków
    26 miejsce. małgoos - 40 lajków
    27. miejsce - Roamantyk1982 - 38 lajków.

Wszystkim serdecznie gratuluję :)

Last edited: Nov 10, 2017
  2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Upsss . . . konferencja przygotowana. . . fotoreporterzy na stanowiskach [​IMG]
    tłum wielbicieli w kolejce po autografy [​IMG][​IMG]
    a tu wszystko trzeba odwołać - miejsce tuż poza podium [​IMG]

Kochani ale nie jest mi absolutnie przykro, te kilka dni były naprawdę bardzo przyjemnym doświadczeniem, za co wszystkim serdecznie dziękuję.:)
    Olga Tobie należą się szczególne podziękowania:inlove:
    A dla wszystkich na podium serdeczne gratulacje.:)

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

:D Nie jest źle-pośrodeczku jestem(15)Gratki dla wygranych :music::music::music:Najważniejsze,że forum ruszyło i przybyło na kozetkę...;) Dzięki Olga,super pomysł miałaś :inlove:

4. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Gratulacje dla podium, ale także wielkie brawa dla wszystkich uczestników :)

osobiście bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za lajki - miejsce w pierwszej dziesiątce i myśl, że kilku osobom podobało się moje skromne "dzieło" bardzo mnie cieszy :).

5. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ogromne gratulacje dla laureatów konkursu [​IMG] dla wszystkich bez wyjątku
    Prace niesamowite , pełne pomysłów i kolorów
    Olga dla Ciebie szczególnie wielkie uznanie za ciekawy pomysł i podziękowanie za świetną zabawę :D

Nadal jestem pod wrażeniem kunsztu Waszych prac :inlove:

6. opel57

opel57 Zaawansowany

Witam wielkie BRAWA dla organizatorki i jej pomocników jak i uczestników tej zabawy .Pozdrawiam wszystkich

7. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Teraz oficjalne gratki dla wygranych , choć sądzę że był nim każdy kto odwiedzał w trakcie konkursu kozetkę:).
    Jestem bardzo dumny , że zabawiliśmy się wszyscy /prawdopodobnie/ fair play*.
    Bo to wg mnie było niezmiernie ważne.
    Jak ktoś ma problem z miejscem , zła oceną , czuje się niedowartościowany .................. tabsy tylko dzisiaj w promocji dostępne tam gdzie zawsze8).

*Fair play (z ang. sprawiedliwa gra) – norma wartości w sporcie. Jest wyrazem postawy reprezentowanej na boisku, gdzie zwycięstwo nie jest celem, który należy osiągnąć za wszelką cenę.

8. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Gosia, ja zaraz koło Ciebie :D:D:D A Doktor i Marzenka razem na 5-teczce :DxD

Jeszcze raz dzięki Oldze i Wam kochani za super zabawę :inlove: i za miłą atmosferę jaka się tu wytworzyła :D Mam nadzieję, że będzie powtórka, taka zimowo-świąteczna np. :p Laureatom serdecznie gratuluję :D Pozostałym uczestnikom też się należą równie gorące, bo wszystkie prace były cudowne :inlove:

9. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Hah!Miejsce w pierwszej dziesiątce:inlove:xD.Dzięki za lajki,zabawa była przednia!

10. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

gratuluje zwyciezcom ,AnnDzelina -ciesze sie szczegolnie bo za Ciebie kciuki trzymalam z czołowki;)
    podziwiam organizatorke za zorganizowanie konkursu lajkowego .moja cicha faworytka byla praca morellki i tam tez leci w dniu dzisiejszym male conieco ode mnie :)
    zycze wszystkim udanego gt :)

11. Karen139

Karen139 Baron forum

Z prac zamieszczonych przez graczy wniosek nasunął mi się jeden.................jesień jest piękna, wielobarwna i mimo, że często pogoda nas nie rozpieszcza, to warto docenić tą porę roku.
    Powtórzę , to co inni już napisali.............pomysł Olgi , to strzał w dziesiątkę, co widać po ilości zamieszczonych prac.
    Gratuluję Wszystkim, bo moim zdaniem Wszyscy , którzy swoje prace zamieścili są zwycięzcami.

12. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Ania,dziękuję za uznanie:inlove:,nie spodziewałam sięo_O.
    To cudowne z Twojej strony, naprawdę nie wiem jak dziękować;):inlove:

13. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Nie płacz, dostawimy po bokach stołeczki. ;)
    A tak poważnie to nie wiem co mam powiedzieć, nie spodziewałam się, że spodoba się to, co mi w duszy zagrało.
    Ogromnie dziękuję za wspólną zabawę:D:inlove:, a listę lajków powieszę sobie nad łóżkiem.;)8)
    Wszystkie prace są super, a autorom należą się nie tylko oklaski, lajki, ale i nagrody.
    No może nie nagrody, ale drobne upominki ode mnie. :)

14. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Jako że na 4 miejscu są 2 osoby a ja jestem sponsorem tego miejsca i brałam to pod uwagę o 14 zapakuję 2 różowe zagrody dla wron i wyślę do jagódka133 i bacowa70.Jakbym cos pokręciła to proszę mnie odkręcić:)))

15. ankagdw

powiedzmy ,ze ograniczone do minimum ;)konkursy lajkowe maja to do siebie ,ze w mniejszym lub wiekszym stopniu wodza na pokuszenie ;)wielkie brawa dla Olgi za podjecie wyzwania i za odwage.ja bym sie nie zdecydowala majac w pamieci oficjalny konkurs jesienny na lajki z paru lat wstecz :oops:cale szczescie ,ze wypadlo pomyslnie i bez kwasów :) do nastepnego-moze i ja sie wtedy zdecyduje dodac prace .kto wie...:music:

Last edited: Nov 10, 2017
  16. waldi221

waldi221 Naśladowca mistrzów

Gratuluję zwycięzcom, jak i pozostałym uczestnikom konkursu:). Prace pięknie wykonane, cieszyły oczy. Sam pomysł na konkurs - to strzał w 10:).

17. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Bry :)
    Gratuluję wszystkim bez wyjątku za to,że im się chciało pochylić nad tematem :) Codziennie z krzaków podglądałam prace i cieszyłam ślepia
    Kochani,takie moje i tylko moje subiektywne odczucie to to ,że zegary zamazują ostrość screena
    Nie jestem genialna i sama bym na to nie wpadła
    Nie wiem dlaczego zegar daje taką dziwną poświatę :oops:
    Olga dla Ciebie specjalne podziękowania :inlove:
    Obiecane słoiki i wianki rozesłane :)
    Za jakiś czas podejrzewam,że będzie kolejny konkurs :)
    Życzę wszystkim udanych wymian i dobrej zabawy :)

18. ankagdw

nie tylko Twoje wrazenie-rozmazuja obraz bardzo...:oops:

19. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Wiadomo , że ograniczone i wodzą , ale nic nie poradzimy jak ktoś lubi wygrać pixele za wszelką cenę.
    Z drugiej strony mając w pamięci poprzednią jesień to można komuś zrobić złośliwie czarny PR/pijar po naszemu/.
    Także mając powyższe na uwadze starałem się obserwować w miarę możliwości dość uważnie głosowanie i było naprawdę 9/10 /se pojurorowałem znowu:p/.

.... a klimat 9,5/10 , bo może być nas jeszcze więcej , bo i Ekipa w gronie liczniejszym byłaby mile widziana .......... ponosi mniexD.
    Niebawem Dożynki , mam nadzieję że będzie równie radośnie:).

20. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

4 miejsce było blisko nie ma co :) rozumiem dlaczego były odjęte głosy szczególnie te z mulitkont... a te dwa po czasie to i tak by mi nie dały 3 miejsca :) więc absolutnie nie mam żalu :) na tyle wystawionych prac.... gdzie większość miała "bomby"(jak dla mnie nie do zdobycia) naprawdę super zabawa :)

to chyba przeznaczenie bo ja już któreś G&T szukam różowej zagrody wron ;) tak musiało być :)