blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Postaram się zrobić sobie prezent na urodzinki :D

2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

To jest w miarę proste.
    Najeżdżając na awatar delikwenta możesz przeczytać, ile napisał postów. Multi będą miały zero lub kilka.
    Owszem, są osoby, które regularnie piszą z różnych kont, ale wszyscy je znamy, więc nie powinno być problemu ;)

5 to za mało, raczej 50 minimum byłoby rozsądniejsze.

3. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

sporo nicków się zna z forum ,a poza tym jak sprawdzasz delikwenta podczas GT ? patrzysz na ilośc postów i kiedy napisane i wiesz czy ktoś nowy czy nie ,a poza tym można jeszcze sprawdzić poziom na farmie ,to też jest pewna wskazówka :)
    trochę czasochłonne ,ale myśle ,że Olga proponując konkurs przemyślała wszelkie kwestie techniczne będące w jej zasięgu :)

4. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Aniu głosować mogą i powinni osoby, które są aktywne na forum. Nie jesteśmy tu od dwóch dni i znamy ludzi z OFF-u.
    Pod uwagę nie będziemy brać użytkowników z zerową iloscią postów.

5. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Może i rozsądniejsze , ale i 5 stanowi dobre sito , a może zechce ktoś ocenić niezbyt udzielający się na OFF.
    Sądzę , że wspólnymi siłami wychwycimy multi , zresztą to chyba już nie te czasy i nie to miejsce żeby jakieś multi przeprowadziły atak hakerski na konkurs:p.

6. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

no niby tak;) natomiast sa tez te multi co maja dosc przyzwoity poziom i pare postow na off tez nastukane xD:cry::cry::p
    pytalam z ciekawosci ,bo zawsze byl z tym problem .ciekawa jestem tego konkursu bardzo :)
    a mozna oddac jeden glos czy kilka? zawsze mi ciezko wybrac tylko jedna propozycje :oops:

7. draculik34

Monia dziękuję :)

Dzięki za wsparcie :)

8. zagma

Osoba niezbyt udzielająca się nie trafi na konkurs :p Ona zazwyczaj kończy lekturę na pytaniach ogólnych, ewentualnie na ostatniej stronie eventowego vel toaletowego xD

Tak czy siak trzeba liczyć na uczciwość zarówno lajkowanych jak i lajkujacych ;)

9. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Właśnie, właśnie.. można lajkować tylko jedno, czy ile się chce?

10. blazers

Nigdy nie wątpiłem w uczciwość pacjentów:).

Taki konkurs tuż przed G&T , dożynkami i tryliardem eventów, mini-eventów , wyprzy itd., emołszyn jak za starych , dobrych czasówxD.

11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Ja mam pytanie - czy startujący w konkursie też mogą głosować na inne prace pomijając oczywiście swoją .

12. zagma

Wolne na czas konkursu weź :p. Bo Twoje serce takich emocji może nie wytrzymać :pxD

Zwykle było można lajkować bez ograniczeń. Ale może Olga jakieś restrykcje wprowadzi w tym temacie ;)

13. draculik34

Liczę na uczciwość ludzi i że z zabawy nie zrobią smrodu.
    Można głosować ile się chce i na kogo się chce.

14. agula38

Ja zamierzam ,o ile czas pozwoli wystartować i lajkować co się da ,bez wyjątków xD
    już samo ułożenie pola ,by ładne było , zawrzeć w nim te wszystkie walory estetyczne i artystyczne zajmuje sporo czasu ,że o inwencji twórczej nie wspomnę :p lajk się należy jak nic każdemu xD

15. blazers

Pamiętam konkurs jesienny organizowany przez Ekipę , to były jedne z większych kwasów na OFF-ie odkąd go śledzę.
    Podział na grupy , lajki miały decydować , a skończyło się na grubej aferze i juryxD.
    Taką pracę wtedy zamieściłem:

Dostało mi się , że balony nie są jesienne , renifery ni hu hu nie pasują , zwierz niedokarmiony , nie wspominając o drzewach FLorentowych. Generalnie praca nędzna i szpanerska na maxa.
    Lajki za nick dostawałem , a nie za to dziadostwo. Ta popularność ......:p
    Dawno i nieprawda, ale ciekawie powspominaćxD.

Teraz będzie przepięknie czego życzę organizatorce , a uczestnikom i lajkującym dobrej zabawy.

Last edited: Nov 6, 2017
  16. anndyj

anndyj Nadzorca forum

Rafał ja ten konkurs pamiętam jeszcze lepiej niż Ty xD:cry: I dobrze go nie wspominam mimo, że zgarnęłam wygraną 8) Wtedy powiedziałam sobie, że nigdy więcej w żadnym konkursie na off nie wezmę udziału i tego postanowienia się trzymam :)
    Za to chętnie pooglądam i być może nawet polajkuje wasze prace :music: Dla zwycięzców poleci ode mnie mała niespodzianka :)
    Olga dla Ciebie za podjęcie się tematu :inlove:

17. agula38

Oj tam Rafał ,zaraz kicz :p
    z wizją artysty się nie dyskutuje xD
    przykład malarza van Gogha , za życia był nędzarzem ,dopiero po śmierci został doceniony jak trzeba :pxDxD

18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No dobra,mam co nieco zrobione ;) Jak "podochodzi"wszystko,to zobaczę,jak wygląda i czy warto pokazywać :)

19. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Pięknie się temat rozkręca :D Też coś dorzucę, dla wygranych
    1 item łowca duchów
    2 item poczęstunek dla roślinek
    3 item kocia zabawa
    jak będzie można wysłać, jeśli nie to będą niespodzianki :)/siebie oczywiście nie będę brała pod uwagę xD

Co chcesz od pracy, kunszt każdego artysty jest niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju :p;)

20. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Kurcze,bo tak zerkam raz na jakiś czas i zerkam, a fotek nie widzę poza starym pamiętnym zdjęciem Cysorza:eek:
    Oj działo się wtedy na forum,działo.Jeśli się nie mylę,był to ostatni tego typu konkurs,a smród po nim ciągnie się po dzień dzisiejszy
    Pula nagród coraz większa :D
    Z przyjemnością sobie popatrzę na prace oraz lajki,a i sama nie będę żałować :)
    Zaskoczcie mnie xD:cry: