blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

poza nia to malo ciekawie tam w tej dwojce... ;) z reszta sama ocen :p

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Meldunek z placu boju :D 29,6 mln do setki :music: Bry.

3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Widzisz, jak pięknie idzie, brawo :D Mi brakuje 3 do dwóch setek ;)

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

To także brawo :) Ja nie myślałam,że dojdę-a o "200" to nie myślę wcale ;)Nigdy tak systematycznie niczego nie zbierałam :D Normalnie orka na ugorze...

5. ankagdw

jak to?o_O

6. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dobry wieczór bywalcom tego przybytku ;)
    Ja z taka propozycją, g&t niebawem to może jakaś mądra głowa wymyśli jakiś konkurs :)
    Mogę w ramach nagrody zasponsorować ruszowe misiaki :inlove: Co Wy na to ? Ktoś podejmie się organizacji ?

7. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Bry:)
    No to za nie całą godzinkę koniec z sianiem roślinki. Jeszcze zostanie dozbieranie żółtych liści, bo ich jeszcze ponad 100 brak, ale jest jeszcze czas.

No to dali kolejna osobę w system...........nie jestem to ja-.-:sleepy:. Tak więc tygodnióweczki zapowiadają się do końca roku, na razie nie słychać żeby kolejne osoby miały wrócić do systemu.

8. Marrylan

:pxD:cry::cry: Dobra pokićkałam xD:cry:xDxDxD:cry: bo mi brakuje do dwóch setek ale sg na farmie, do dwóch setek w levelu to nie dojdę w życiu/ Idę TWD odpalać :p

Super pomysł :) Można by coś pomyśleć, z jakimiś nowymi nazwami starych zwierząt / nowych zagród nigdy za wiele :p / np. żaba - żująca agrest biedronka alpejska, albo coś jeszcze innego/ Trzeba pomyśleć.

No szkoda, że Ci się nie fuksnęło, musisz jakoś przemęczyć do tego stycznia. Oby potem już wrócili do systemu.

Czasu jeszcze dużo, spokojnie wylecą :)

Last edited: Nov 4, 2017
  9. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Aga bardzo mi przykro:(Trzymaj sie dziewczyno choć wiem,ze to nie jest łatwe

10. Marrylan

Bry :)

Event rano przeszedł do historii

Kibelki wyspowe niestety nie dały żyrafy, tylko flamingi i aksoloty :p

No przyznaję rację, Shiva uratowała odcinek :p Bo tak to nudnawy był. Ciekawe jak to się dalej rozkręci ;)

11. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Współczuje :oops: może tak kogoś świąteczny nastrój oświeci i pójdą wcześniej po rozum do głowy :sleepy:

Dobry pomysł :D tylko proponuje jakieś wymagania określić.. przede wszystkim jakiś wymóg napisanych postów.. żeby się tu wnuczki jakieś nie zleciały :p

Dziękuje bardzo wszystkim
    Strasznie w domu pusto i wszystko go przypomina. Z resztą jego sierść będę jeszcze przez najbliższe trzy lata wszędzie znajdować :(
    Na wiosne trzeba będzie pomyśleć o jakimś nowym domowniku, bo nie wyobrażam sobie domu bez psa. Ale teraz jeszcze za wcześnie :oops:

12. Agata00755

Już mi wszystko jedno....można prosić, a na i tak wiadomo gdzie to mają. Wejdę jako ostatnia w system. Zawsze na końcu jestem brana pod uwagę.

A jak się wkurzę to walnę im L4 i tyle będą mnie widzieli. Dziwny pomysł z tymi tygodniówkami, wielki harmider jest, bo co 2 dni inny skład, kłótnie kto gdzie ma iść. Mam dość tego.

Ehh...szkoda słów.
    Bry:)

13. Marrylan

Właśnie :D dobrze mówisz ;) Proponowałabym maks 3 posty i każda propozycja w oddzielnym,bo będzie łatwiej podliczyć jeśli decydowały by lajki :);)

Prawdziwego przyjaciela się nie zapomni, ale mieliście razem wiele cudownych lat :) A na wiosnę na pewno gdzieś będzie jakaś sierotka, która będzie potrzebowała domu :)

Może to jest jakaś metoda :p Zupełnie nie wiem po co im fundować Wam takie zamieszanie, gorzej się pracuje, bo nie wiadomo gdzie kto ma iść i co robić, jak co chwila przetasowania. Dobrze by było, jak by ktoś z nich to w końcu zrozumiał :sleepy:

14. Agata00755

jedno jest pewne jak przełożony jutro przyjdzie się tłumaczyć z wyboru to nie zamierzam go słuchać. Jego tłumaczenia i przeprosiny nic nie zmienią. Razem na zmianie będziemy dopiero pod koniec listopada aż 1 dzień. Do tego czasu ewentualnie będziemy mijali się na przejęciu zmian.

15. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Bry;)
    U mnie ewent jest juz historią;) TS-y narazie grzecznie siedza w pasku-przyjdzie jeszcze na nie pora:p
    Teraz czas nadrobic i troche Was poczytać...;)

16. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dzień dobry
    Ponad dwa lata temu w lipcu odeszła nasza jamniczka i na początku nie chcieliśmy już więcej psów w domu bo tak bolało jej odejście:cry: . Pod koniec roku zaczęło nam brakować pieseła i powoli dojrzewaliśmy do nowego . W marcu zawitała u nas Dakota i zmieniła nasze spokojne życie ;). Sonia (jamniczka) była z nami ponad 17 lat , była bardzo posłuszną, mądrą i stateczną starszą damą . 2 lata przed odejściem ogłuchła zupełnie ale i tak rozumieliśmy się bez słów:) . Dakota miała 2 miesiące jak u nas zamieszkała z wszystkimi przeciwieństwami starszej damy, wiadomo była szczeniakiem. Dała nam strasznie do wiwatu ale już teraz nauczyliśmy ją dobrego zachowaniaxD i jest kochanym , żywiołowym psiakiem zawsze chętnym do zabawy;). Kochamy ją bardzo a Sonia i poprzednie nasze piesie zostaną na zawsze w pamięci:)

17. Marrylan

Moja sunia też tak miała na imię :) Na początku nawet nie wiedziałam, jakie to imię ma odzwierciedlenie w polskim, dopiero pani od rosyjskiego mnie uświadomiła :) O psiakach się zawsze pamięta :)

18. ankagdw

bry...mam pytanko do tych co maja powyzej 130 lvlu..
    majac 130lvl odblokowalam czerwona porzeczke,posialam pare razy z mysla o misji.zrobilam zadanie 1 z niezapominajka chcialam zrobic 2 z czerwona porzeczka a tu taka sytuacja:
    o_O:eek:a lvl mam jak widac juz 131...to co jest grane?-.-tez tak macie?:oops:

19. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

też tak miałam i ponoć tak jest prawidłowo 8)

20. Marrylan

Aniu nie tylko Ty tak masz

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/czerwona-porzeczka.52136/

Zadanie z porzeczka jest dostępne od 133 i tyle :sleepy: Tak postanowili tfórcy :oops: