blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.8%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.1%
  6. dopiero teraz ?

28.6%
Multiple votes are allowed.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

w opisie eventu jest mowa o budowaniu trzech domkow do budowy ktorych beda potrzebne pikowane koldry...przy budowie bedzie nam pomagac niedwiedz fenri..i podejrzewam ,ze bedzie to kalka domku elfow;) a jesli nam bedzie zalezalo na przyspieszeniu eventu to bedzie jeszcze rybny sklepik..gdzie za farmarki dostaniemy jeden z skladnikow kolder czyli latki

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Kurczę,chociaż raz przed śmiercią bym chciała się w Dożynkach spróbować :D A tu cały czas farmer trzeciej kategorii...:cry:3 lata już gram i bida...Chyba inną strategię muszę sobie przyjąć...

3. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Norbi, tylko nie na polu ewentowym mam nadzieje.
    Gosiu, ja pierwszy raz wystartowałam po 4 latach.

4. -norbijas-

nie;)
    ale bedzie ciekawy kwiatek do siania..pantoflowe kwiatyxD

5. gosiagosia60

Czyli mam jeszcze na jeden rok wziąć Stoperan? :p

6. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

To zależy jaką masz zasobną stodołę i sakiewkę;)
    Dopiero po 4 latach nabrałam odwagi:p

7. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Oby, oby też się tego trzymam, że wór zostanie bez zmian ;) Ale racja, dożynki są wyjątkowe i specyficzne i lepiej niech nie majstrują bo cały urok pójdzieee :oops:

uff, kamień z serca :p

o_OxD:cry:xD znaczy się te świnki od domków tego wilka Fenrira pantoflami będą przeganiać? xD:cry:Zaczyna mi się podobać :p

8. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Jesoooo byle nie ten domek elfów :wuerg::wuerg: nudne to do wyrzygu
    Owocowy targ przed nami :music:pytanie na ile się spłukać z owoców na rzecz farmarek i czy w ogóle się spłukiwać,a może udawać,że owocowego targu nie ma i iść wybraną ścieżką
    Powiedziałam sobie,że jeżeli podzielą nas na grupy ja odpuszczam chyba,że dadzą petardę
    Wielokrotnie w ciągu lat spędzanych na farmie wstawałam z zegarkiem na ręku i jeżeli tym razem będzie taka konieczność-zrobię to,ale muszę wiedzieć czy jest się o co bić
    Natomiast ten Mały z CHRL który wymyślił to pole elfów powinien oberwać po uszach >:( strategia,plan no zaśmiał się koń i zdechl
    Regularność to cała strategia

Gosia ja gram 7 :D i do dzisiaj pochlipuję,że nie mam wiewióry dozynkowej.Pierwszy mój event,który zrobilam w całości :D

9. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Każdy ma swój sposób gry i swoje tempo. Ja gram od 6 lat i jeszcze nie startowałam. Od 3 lat obiecuje sobie, że spróbuje, ale na obietnicach się kończy. Zobaczę poradnik, podliczę moje zasoby i jak zwykle stwierdzę, że nie.

10. -norbijas-

tylko co bedzie robil mis..?
    na temat owocowego targu wypowiedzialem sie w kuli...;)

11. gosiagosia60

Bo widzisz,ja w złym wątku się udzielam-tu same bonzy i ja,szaraczek :D A szaraczkowi żal...
    Z innej beczki-4 lata temu malutkiemu kotkowi zewnętrznemu,zrobiliśmy domek na ganku,żeby ciepło miał.Kotek zewnętrzny ma teraz jakieś 4,5 roku.Regularnie,3 x dziennie,na jedzenie przychodzi...Z domku tylko w mrozy korzystał ale chyba do dzisiaj...Przed chwilą zaglądam do domku a tam nowy lokator...xD I co ja mam teraz zrobić?Nawet nie wiem czy to kot czy kotka,która się ma okocić..:cry:Próbowałam wystraszyć ale się dzielnie trzyma w kącie domku i nie daje...xD Ja pitotę,od dziś jestem oficjalnie bezrobotna,bez prawa do zasiłku-czym ja mam te koty karmić...:cry:

12. Marrylan

Dobre pytanie :p Będzie pantofle im donosił? xD A może te kołderki szył? Hmmm...

:D Gosia, ale znaczy, że wprawę w domkach już masz xD Dożynki tylko pykniesz :D
    Kicie wiedzą, że masz serce i w potrzebie nie zostawisz xD A jeszcze chatę wypasioną zobaczył to już niebo w ogóle :D Pozamiatane masz, nie wylezie za żadne skarby xD

13. gosiagosia60

No ale to domek Rysia...Co z nim w mrozy będzie? :cry: Kurde,drugi domek na ganku się nie zmieści...:( Ten wypasiony jest-ze styropianu,takiego do ociepleń,ok.50/50/50.Taki prawdziwy dom :D...Benia,serce mam...:p Ale koty jeść chcą i wcale nie to najtańsze kocie żarcie...Z Rysiem było oki,jadł puchy dla psów z wołowiną,4.5zł za 1 kg puchę-na 2 dni :)A Lusia tylko Whiskas konsumuje,4.5 zł za 0.5 kg.Też paczka na 2 dni :) A ta reszta,to nie wiem ile podjada :D A to nowe??? :cry:

14. Marrylan

Jak by się dogadały, to może by się we dwójkę tam wcisnęli, ale to musiały by się zakumplować, a tym to różnie. :p No ale jeść to już powinny co dają, a nie wybrzydzanie.:p Chociaż kot kuzyna to nawet ryby takiej świeżo złowionej się nie czepił, za to wątróbki każdą ilość xD:cry:

15. gosiagosia60

Moje koty jedzą tak, jak napisałam.Ten nowy pewnie tez rysiową puszkę śmiga :)Ale teraz już mróz się zbliża,to chyba i Rysia na suche żarcie wezmę-w Biedronce dosyć tanie jest.To i to drugie się pożywi.A kuzynowi powiedz,że wątróbka może być,byle nie surowa.Bo surowa,to trucizna dla kota...:(

16. Marrylan

I jakoś dadzą radę ;)
    O widzisz, nie wiedziałam o wątróbce. jak widziałam to była gotowana, ale powiem dla pewności, dzięki ;)

17. gosiagosia60

Mąż słucha w radio pani Sumińskiej-to od kotów specjalistka.Stąd taka informacja. :)

18. Marrylan

Oglądałam jej "Zwierzowca" w TVP jak prowadziła. :D Bardzo lubiłam, tak konkretnie i fajnie o zwierzakach opowiadała :D

19. gosiagosia60

A jej Ojciec prowadził za moich czasów"Zwierzyniec" :)
    [ciach]
    A co najważniejsze wtedy było,to: filmy rysunkowe wprost ze studia Hanny-Barbery. Był Miś Yogi, Pies Huckleberry ze swoim show a także Pixie i Dixie oraz Kot Jinks. Wszystkie oczywiście profesjonalnie zdubbingowane przez doskonałych aktorów.

Link do zewnętrznej strony z odnośnikiem do forum usunęłam, zamieszczanie takich linków jest zabronione.

SMOD_Atena

Last edited by moderator: Oct 30, 2017
  20. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Gosia ja bralam udzial w 3 topach -teraz nie biore.nie widze sensu.zaden to prestiz dla mnie,zabawa?tez chyba niekoniecznie,a przeciag w stodole mi nie pasi jednak-lubie swoje zapasy ;)
    a kota nakarm koniecznie :inlove:zapoznaj sie i zaprzyjaznij:music:kocia mama jestes:pxD:cry:jak male beda to babunia:cry:xD:cry: