blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

56.1%
  2. jasne

14.6%
  3. to chłop na schwał

17.8%
  4. balansuję się

15.3%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

20.9%
  6. dopiero teraz ?

28.3%
Multiple votes are allowed.
  1. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Polak, Węgier dwa bratanki... :D pewnie nas też te podwyżki sięgną bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że jakimś cudem nas oszczędzą.

Monia kolejnym razem role się odwrócą i u Magdy będzie nawóz :)

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

w tym ogłoszeniu bardziej chodziło o wyrównanie cen dla różnych państw. Jak podali są różne zarobki w państwach i są zmuszeni to ustabilizować, więc jedni będą więcej płacili,w innych państwach mniej. Jak napisali jest to krzywdzące, że jedni płacą więcej od drugich, a gra jest dla graczy (coś nowego:p)

Bry:(

3. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Wiem ,ale to ona ma całość odkrytą a mnie ciut ciut zbrakło przez te zakichane dęby>:( brakło elfów i tych błotnych paskudztw chociaż leciałam SP
    Odkryję całość podczas kolejnej pełni ;)

Już lepiej żeby oni u nas niczego nie wyrównywali>:( niedawno była podwyżka

4. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Monia następnym razem na górze będzie fiołek a nie to śmierdzące ;) Jesteś o kroczek i śmigniesz na wejściu jak będzie następna pełnia.

Ale Magda jest farciara :D:p;)

Też wole żeby u nas nie ruszali :oops:, no ewentualnie w dół by mogło pójść ;)

5. Kasialka

Kasialka Generał forum

Benia, dzięki za podarki :inlove:

Czyli teraz szykujemy się na Halołin? ;):pxD

6. flucy

flucy Książę forum

jak to nie oddali ja mam ale nie mogę go zdjąć

7. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

I to akurat wtedy kiedy na targu będzie chodził po 2 tys albo więcej:p
    xDxDxD
    Tak jak nasze forum dla nasxD:cry:xD
    Rozwala mnie to osobliwe poczucie humoruxD:cry:xD:cry:xD

8. Marrylan

No i nie zdejmuj bo go stracisz a później nie oddadzą ;) Ja miałam, ale skasowałam i przepadł tak jak kurę i pochód, a był w tym samym czasie . I tamte oddali a stołu nie ;) A szkoda bo mi się podobał.

xD:cry:xD To na bank będzie ten moment :D

:inlove: oplułam się i nie tylko się xDxD:cry:

Last edited: Oct 23, 2017
  9. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Jak jak lubię Twoje posty :DxDxDxD no genialne są xDxDxD

10. zagma

zagma Chodząca legenda forum

:inlove::inlove::inlove:

Widzę, że mamy podobne poczucie sprawiedliwości :pxD i humoru :pxD:cry:

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Przypominam:drugi sezon Belfra się zaczął,jest 1 odcinek :) Chyba się tez dobrze zapowiada...

12. Marrylan

A dobrze, że przypominasz :D pierwszy mnie wciągnął, tak że śmignęłam w dwa dni, myślę że ten mnie też nie rozczaruje ;)

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No to przyjemności oglądania :) Lubię Maćka-w lipie chyba udziału by nie wziął...

14. chris975

chris975 Fanatyk forum

Monia mi też się nie udało obydwu części odkryć :) elfów zabrakło xD ale następnym razem damy radę :)
    Bry :)

15. Marrylan

Dacie radę, dacie jesteście bardzo blisko ;) Mi się nie udało odkryć ani jednej części ale też jestem blisko i następnym razem śmigniemy tylko się będzie kurzyło :p

Pooglądałam Wasze farmy w prezentacjach i są piękne :inlove: Też dorzuciłam swoje trzy grosze tam xD

Zaraz odpalam :D Na pewno lipy nie będzie ;)

16. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Pokonały mnie błotne potwory i te obrzydliwe elfy.Jednia pełnia i odkryję chociaż 2 część. Tych elfów pomimo karmienia SP sporo brakuje
    Praktycznie do przedostatniego dna walczyłam z tymi dębami.Nie szło mi zupełnie,a nocek nie zarywałam chociaż zdarzyło się obudzić na klawiaturze :D

Benia,Ty niepoprawna optymistko :D Nudny by ten świat był bez ludzi takich jak Ty :)
    Idę podziwiać Twoją farmę :)

17. chris975

chris975 Fanatyk forum

Bardzo fajna farma Beniu :) mroczny ogród mamy bardzo podobny ;)

Skąpiłem sp i ani jednej brzydalom nie dałem bo tak to może bym się wyrobił ;)

18. Marrylan

Dzięki :D rusz okulary mam albo sweter nieważne xD:p

Dzięki Krzyś ;) Znaczy gustujemy w tym samym i wiemy co dobre :D;)

Już po Belfrze, no zaczyna się nieźle :p

19. anndyj

anndyj Nadzorca forum

Co wy wiecie o odkrywaniu, ja to nie mam ani kawałka odsłoniętego, za to wszystkiego brakuje, mimo że sp karmiłam, zochą i skarpetą lałam 8)xD Ja to chyba jakąś czarną dziurę mam na farmie, albo Magda podkop zrobiła, u Moni do koła po bonusy, a u mnie do stodoły i mi elfy i mroczne owocki kradnie :cry:

20. chris975

chris975 Fanatyk forum

I wszystko jasne, w końcu u Madzi obecnie "dyńka" nie od parady ;) plan obmyślony i skutecznie zrealizowany...

xD xD xD