blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.7%
  2. jasne

14.2%
  3. to chłop na schwał

18.0%
  4. balansuję się

15.5%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.2%
  6. dopiero teraz ?

28.8%
Multiple votes are allowed.
  1. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Dobry wieczor
    Wygrałamo_O:DBernadko dziękuje bardzo:).-mała 159- toDzasta gratuluje.:)
    Wiedziałam,ja to wiedziałam,ze kiedyś zostanę kobietą luksusową.Ach,te perfumki
    Jeśli mogę wybierać to poproszę
    FOLIES d AMOUR-to dla kota;)
    Deutsche Ikebana - dla mnie:p
    Dziewczyno skąd Ty masz tyle drzew???o_O W oazach Ci sie rozmnażałyo_OxD
    Ala-trafilas 100%:inlove:
    Jak bozi nozi miałam to właśnie napisać zanim przeczytałam Twój postxD

2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Tobie to się akurat najbardziej należało, za te przejścia z "dziadem" ;) Ale cel masz pierwszorzędny w zawodach strzeleckich bym się z Tobą w szranki stanąć nie pokusiła :p
    Teraz tylko trzeba Doktorka wysłać, żeby z Chińczykami pogadał bo nagrody wysłać trzeba a on chody u nich ma xD
    Parę z TS - ów, ale znakomita większość gt z czasów kiedy jeszcze nie były towarem luksusowym :p

3. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Miałem nie palę.
    Ale miała dzisiaj musiałam wykąpać, bo wlazł mi do brodzika zalanego płynem cif i się wytaplał...:p:cry:xD

4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Futuryści..a czytałyście pierwszy manifest futurystów? M.in."..będziemy głosić pogardę dla kobiety(...)"

5. Marrylan

Z ciekawości zerknęłam... kosmos :eek:
    A jak miał zniósł kąpiel? :p Bo miały raczej nie przepadają, ale z drugiej strony lepsza chyba kąpiel niż ten cif xD

Last edited: May 23, 2016
  6. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Kiedy ja przywiozłam swojego miała a właściwie miałkę zapchloną do domu,po uprzednich wizytach u 2 weterynarzy,u których była pryskana i obsypywana proszkiem z komentarzem"u takich małych kotków ta ilość proszku może spowodować śmierć ale tyle pcheł też",zauważyłam,że sporo pcheł przeżyło. Byłam mocno zdeterminowana więc wzięłam szampon psi ,miskę ,nalałam wody i po prostu po wtarciu szamponu wsadziłam kotkę po szyję do wody.. Wymordowałam wstręciuchy ale mała sie tak darła,że przybiegła moja sunia i druga ,starsza kotka. Patrzyły mi na ręce a po kąpieli zabrały młodą jak najdalej ode mnie...Od tej pory minęło parę lat ale młoda nie lubi tej miski nadal.:)

7. Zła_Kobieta

Miał chyba była w tak wielkim szoku, że dała się wymyć i powycierać. Na pół godziny była na mnie obrażona, ale do kabiny prysznicowej już nie zaglądała...:)
    Poza tym rasa taka jakaś łagodna z natury, że rzadko pazury są w użyciu :)

8. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Witam cieplutko
    Lepiej nie będę opisywać prób wykąpania mojego miała, był wykąpany raz po znalezieniu, jak miał 3 - 4 tygodnie i obyło się bez problemów, , przy drugiej próbie biały miał wytarzał się w czarnym miale, więc porwałam go na ręce i do pralni, próbowałam spłukać brud, przynajmniej z grubsza - rezultat - 2 dorosłe osoby podrapane, krew się lała, a kot chodził po ścianie, więcej nie próbowałam kąpieli, natomiast opracowałam inną metodę, w użyciu są ściereczki z mikrofibry na mokro i tak długo go wycieram aż jest w miarę
    czysty, Miał ostatnio sporządniał - ma 15 lat - a miał czarny zniknął z podwórek:)

9. Marrylan

Bry :)

Długi weekend się jeszcze na dobre nie zaczął a u mnie w sklepach już szał zakupowy. Kolejki jak z Rzeszowa do Toronto co najmniej :p
    Urlop już na piątek wzięty, kino zaklepane, coś tam jeszcze się wymyśli 8)
    Miłego dnia wszystkim ;)

10. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Dzień dobry słoneczny i gorący!:)
    O tak, uwielbiam ten szał zakupowy. Niektórzy tyle kupują jakby koniec świata miał nastąpić8) Ja dziś skromnie po bułeczki i wodę, a przede mną małżeństwo zakupy za ponad 250 zł, ledwo wyjechali ze sklepu wózkiem:wuerg:;) Coś konkretnego planujecie? Ja jeszcze nie wiem może jakiś grill u przyszłego teścia:music:xD może przejażdżka rowerem. Mój luby ciągnie mnie na ryby, ale nie widzi mi się tam przesiedzieć 12h (od rana do wieczora). Co prawda lubię sobie połowić, ale bez przesadyxD:)

11. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Kiedyś Wam wspominałam o chorej przyjaciółce.Nowotwór wątroby.
    Jutro idziemy z mężem na pogrzeb:oops::oops::oops:

12. Marrylan

13. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam :)

mama byla w małym sklepiku rano i jak przylazlam z pracy to mi opowiada:wiesz jaka byla kolejka,serka bialego na sernik juz nie dostalam,skad ci ludzie maja kase-tak podsumowala.Ja w piatek pracuje i to popoludniu (jutro tez popoludniowka)bo 2 maja mialam wolne.W czwartek jesli tylko nie bedzie padac zabieram mame nad Zalew Sulejowski.Jutro jedziemy na malutkie zakupy,trzeba kaczki i łabedzie troszke pokarmic ;)

14. gadek

gadek Fanatyk forum

Współczuję straty przyjaciółki.

15. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Przykro mi:oops:

16. Zła_Kobieta

Współczuję Ci bardzo. Strata przyjaciółki bardzo boli :(

17. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Pokręcone to wszystko zbyt często :(.

18. Marrylan

Dokładnie. Zbyt często, zbyt szybko, zbyt niesprawiedliwie... :(

19. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Bo tak naprawdę:

Tym bardziej tralala jest to , że tworzymy jakąś tam społeczność.
    Raz mocno sprzeczną , w innej chwili mówiącą jednym głosem.
    Dzielącą się smutkami , radościami ......

.... jakoś patetycznie wyszło , nieważne :).

Se coś zmixuję.

20. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Bry:)
    Ha, licznik mi przeskoczyl na 100 LVL .... teraz pasek leeeeeeciiiiii:D
    Wzielam pare dni urlopu i mam zamiar przestawic chalpe do gory nogami:D Najwazniejsze to pomyc okna... jak ja to kocham :wuerg:

Madzo, bardzo mi przykro z powodu utraty przyjaciolki:(