blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry.Nareszcie mnie wpuściło >:( Chociaż pewnie na chwilę...

2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Gosia to trzeba szybko pisać nim znowu w kosmos nas wystrzeli xD

3. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Mnie dopiero po 2 dniach.
    Dopiero teraz widzę,ze wszyscy mieli problemy a ja juz myślałam,ze to ja jako znany troll i...zastanawiałam sie jakież to znowu treści strollolowalam:p

4. draculik34

Marzenko tych trolli było troszkę więcej xD nie byłaś sama :D
    Ja to chciałam wejść oknem ( przez historię przeglądania ) ale okno było zabite dechami i dla wzmocnienia kołkiem podparte :D

5. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Śpieszmy się pisać posty, tak szybko off wywala xD:cry:

6. gosiagosia60

Nie zmartwiłam się,bo słynnego komunikatu nie było ;) ale kawa bez forum,to tak,jakby bez kofeiny była xD

7. Marrylan

Mi wczoraj jakoś wczytało zapisaną kopię, ale i tak ani odświeżyć ani napisać tylko poczytać to co już było napisane mogłam :p

8. gosiagosia60

O :D Znowu jestem ...Kurka wodna poluję na jednego cieślę i będę miała drugie słoniki...No i przy okazji trafiły mi się niedźwiedzie na róż-robić je czy poczekać ze zwierzem na lepsze czasy? No i oczywiście z kasy się spłukałam ale to u mnie norma w BB :(

9. Marrylan

To udanego polowania życzę :) Ze sprzedażą poczekaj na lepsze ceny, miśki rusz możesz postawić w każdej chwili, nie uciekną. Jak masz już jedne to może poczekaj z budową na gt, może się trafi jakaś oferta fajna za nie. ;)

10. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Dożyłam dziewczyny. Tak, tak dożynki:) Nie wiem czy się cieszyć czy nie... Po psim TOPie strach się bać co wymyślą:oops:
    Wyniki też miałam niezłe. Gratki Marry:)

Wczoraj mnie też przyjęli do zakonuxD:D:inlove:

W nagrodę dostałam zakaz wstępu na forum:p

11. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Bry :)

Aga, gratulacje :)

12. Marrylan

Dzięki ;) Uhh oby nie wymyślili czegoś podobnego do psiego z takimi przedziałami w Dożynkach i było tak jak zawsze :oops: Ale damy radę :)

No i ogromne gratulacje 200 :D:D

Kawał dobrej roboty :D Teraz przez chwilę możesz na hamaczku poleżeć :);)

13. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Dziękuję Zetko :)
    Dziękuję :)
    Teraz zastanawiam się co robić na farmie. Miałam 2 cele i je zdobyłam:) Może faktycznie pójdę na ten hamaczek podumać;) i coś sensownego przyjdzie mi do głowy:music:

14. Marrylan

Za długo nie poleżysz bo doładowanie poziomów coraz bliżej. Poleżysz tak w sam raz,żeby ciut odsapnąć i potem daleeeej :p:);) A coś tam jeszcze napewno wydumasz :)

15. gosiagosia60

Gratki Aga [​IMG]
    Słabo na tym moim targu ale nie tracę nadziei :) Z miskami masz rację,poczekam...Tyle,że nie wiem co bym za nie chciała mieć,bo ja wszystko w zasadzie mam :D Oprócz zyraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafy...To "a" to moja Lusia :D Na klawę mi wlazła.ale jak chciała do Was napisać,to zostawiam :D

16. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

A musi być sensowne?
    Bo ja wpadłam na bezsensowny pomysł, ale jak wiecie mam bzika na pewnym punkcie.
    Proponuję całą łąkę w itemach Uroki jesieni [​IMG] ;)
    Wyobrażasz sobie? 200 takich pięknych owczarków tarzających się w liściach :D

17. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Aga, pięknie ta 200 wygląda...i pasek cały na zielono... kolejny serowy zakonnik, a raczej zakonnica;) Gratulacje :D

18. draculik34

Aga:)

Weszłam ale jak długo posiedzę, nie wiem :D

19. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Dziękuję Gosiu.

Ja moje tańczące i druidy wrzuciłam do misji. Nie wiem po jakiego grzyba, ale jak mają siedzieć w pasku milion lat, to niech chociaż jakąś misję robią;)
    Nie wiem czy musi być sensowne. Gromadzenie SG też nie ma sensu, bo sukienki za to nie kupię;)
    Item ładny, tylko że ja nie mam bzika na punkcie psów:oops:
    Dziękuję:) I kto by pomyślał, ja zakonnicą?o_OxD:cry: No w sumie kiedyś trzeba głowę popiołem posypać:p
    Dziękuję:)
    Też mam dzisiaj nadal problemy:sleepy:

20. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Gratulacje Aga :DxD
    To teraz możesz leżeć i pachnieć ;)