blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Gratki Benia :) szybko wbijasz kolejne LVL :D ,ale że Ty drewniana głowao_O chyba że chodzi o twardość:music:xD:cry:

2. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)
    ja właśnie zostałam twórcą rzeźb w pestkachxD
    Sprawdzałaś ostatnio stan tabsów? nie ubyło aby za dużo ? xD

Dobry ;)

3. akinomrd

Mariolkaaaa padłam xD:cry:pokaż swoją twórczość :D
    o_Ooo właśnie, Benia nam tu pitu pitu,a ja czuję,że to odwyk od tabletek:music:

4. Mariolka7214

Znaczy że zarekwirowali wszystkie? hmm wiesz, że to mozliwe, bo na Baśce jestem prezenterem parasoli przeciwsłonecznych xD
    odwyk to ja mam juz od fajek (hura), słodyczy ( choć czasem grzeszę:p) i na żaden więcej się nie zgadzam :p

5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Przekonałam system alarmowy, żeby mnie wpuścił do tajnego pomieszczenia i odrobinę przyniosłam ;)

Na zdrowie :D

6. akinomrd

Co jeden tytuł to inteligentniejszy
    xD:cry::cry:
    Jak długo nie palisz????? też mam odwyk od słodyczy i też sporadycznie grzeszę :cry:zwłaszcza jak mam nutelle pod ręką :D

Te różowe na mój katar będą najlepsze :D

7. Mariolka7214

kolejne podejście, tym razem dam radę, nawet już kryzysów nie ma, a były, podkurzam nadal eprzyjaciela, ale planowane rozstanie wkrótce ;)
    w każdym razie faje śmierdzą okrutnie i do tego smrodu nie wrócę, choćby nie wiem co

Nutelle raczej nie, ale zdarza się, że chałwa i Pawełek do mnie mówią xD

8. akinomrd

Mariolka trzymam kciuki :) Ja długo czekałam nim mi zaczęły śmierdzieć.Za to miałam piękne sny zaraz po rzuceniu:D
    Chociaż parę dni temu śniło mi się ,że palę i to było takie realistyczne :D Jednak po obudzeniu kamień mi spadł z serca ,że to jednak sen:)
    Wiesz,dwa lata za mną ,a ja wcale się nie zarzekam :D Chociaż palacza wyczuję na kilometr i dym mi przeszkadza;)
    Zdaję sobie z tego sprawę ,że nikotyna jak alkohol i trzeba się pilnować :)

9. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xD:cry:xD No właśnie kurier coś ostatnio zniknął o_O I z braku już mi dyńka twardnieć zaczęła :eek::oops: Dobrze, że Zetka czuwa :p

Biorę z każdego po jednej, nos zatkany i jeszcze głowa musi zmięknąć :p

Mariolka tytuł przedni :p A na Baśce też dziś wbiłam 366 i jestem świeżutko upieczonym jeźdźcem preriowym xD:cry:Nie wiem czemu mi się to kojarzy jak bym na piesku preriowym miała jeździć xD

10. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

na farmie u mnie mam tytul polnego skoczka :eek:xD
    za to na wyspie :cry::cry::cry:poskromiciel polarnych niedźwiedzi xDxD:cry::cry:xDxD

11. akinomrd

Aga skąd polarne niedźwiedzie na wyspie???o_O:oops:xD:cry::cry: ten kto te tytuły układał chyba samogonu popił tudzież innej okowity
    Na wyspie mam ladny tytuł"ratujący korale"

12. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Pewnie trafiły tam tą samą drogą, co pingwiny na Madagaskar ;)

13. akinomrd

i Leniwce do epoki lodowcowej :D o mamutach i tygrysach szablozębnych nie wspomnę:oops:

MOD_Zgredek*, kacper_07 and Marrylan like this.
  14. Marrylan

xD:cry:xD No genialne są te tytuły już się nie mogę doczekać jakie jeszcze dadzą na farmie jak lvli dołożą xD:cry:

:D Przejęły samolot Zośki i witaj Bahamo xD:cry:

Kasialka, kacper_07 and akinomrd like this.
  15. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Gosiu, poszedłem Twoim tropem;) Sam jestem, a raczej byłem ciekaw czy ów "notowanie" faktycznie jest praktykowane...podejrzewam, że pewnie jest to gdzieś w systemie odnotowywane- kto wie?! Tego raczej się nie dowiemy;) Wracając do wątku....chcąc się przekonać na własnej skórze, udałem się na zakupy...zakupiłem nawet 2 pakiety SPo_O i niczego to nie zmieniło, nie zauważyłem aby przeskoki były jakieś 'lepsze'- przynajmniej u mnie nic się pod tym względem nie zmieniło- jak przeskoków nie było, tak nie ma:(:cry: ale może w Twoim przypadku będzie inaczej- trzymam mocno kciuki;)
    Nie mam już cierpliwości na dalsze polowanie na targu- jak do tej pory nadal nic:eek: oczy już odmawiają posłuszeństwaxD

akinomrd, Marrylan and gosiagosia60 like this.
  16. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

zdecydowanie popił i to coś bardzo podejrzanego w stylu "błękit Paryża " ,innej opcji nie widze xDxDxD
    poskromiciel polarnych niedźwiedzi w tropikach ,no nie mogę xDxDxD:cry::cry:xD

Marrylan, kacper_07 and flucy like this.
  17. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Witajcie dziewczęta;)
    Ten co układał nazwy poziomów chyba zjadł tabsy Beni.
    Ja na farmie słomę wiążę( skąd słoma jak drzewka stoją ) , a na wyspie razem z Moniką ratuję korale...

18. Marrylan

Bry deszczowe i zachrypniete :)

Zjadł tabsy i popił tym oto:

Następny dla mnie na farmie to będzie smażona ryba xD:cry:

Kalafiora męczę dalej już 4 uszlachetnienia jeszcze 5 i młot wpadnie bo się założę że jako ostatnie się znajdzie :p

EDIT:

A jednak jest już teraz :D:D:D

Last edited: Sep 17, 2017
  19. akinomrd

Beńka gratuluję !!!!!Teraz już na brak narzędzi nie będziesz narzekać :D Jak jeszcze wpadnie miłość do SN to kochana SP ,kasztanek i lecisz :D

Troszeczkę humoru ;)
    [ciach]

Niestosowne na nasze forum treści usunęłam,

SMOD_Atena

Last edited by moderator: Sep 17, 2017
  20. Marrylan

o_OxD:cry:xD:cry:popłakałam się xD Mieli fantazję przy układaniu :D

Dzięki Monia ;) Wymęczę do końca żeby miłość do sn wpadła, bo potem w razie W pyk i młotki nastukane :p

Cytat edytowałam zgodnie z oryginałem,

SMOD_Atena

Last edited by moderator: Sep 17, 2017