blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

56.1%
  2. jasne

14.6%
  3. to chłop na schwał

17.8%
  4. balansuję się

15.3%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

20.9%
  6. dopiero teraz ?

28.3%
Multiple votes are allowed.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No może się teraz zmobilizuję,żeby zbytu poszukać na nie.Na razie sporadyczne zamówienia mam... :(

2. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Koniecznie się mobilizuj.Na twarzowym więcej się udzielaj .Dzieci lubią takie przytulanki

3. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Gratulacje i trzymam mocno kciuki za nowy początek!
    Co do laleczek też się zgadzam! Obserwuje Cię na fejsie i chce więcej tego widzieć :inlove: tym bardziej, że w przyszłym roku zostanę po raz pierwszy taką prawdziwą ciocią z pierwszej krwi :music: więc chętnie młodemu/młodej (jeszcze nie wiadomo) coś takiego sprezentuje :inlove:

4. gosiagosia60

Dzięki ;) Ten"nowy początek"może być w moim wieku dosyć trudny :) Coś się wymyśli...8) Na razie poczekam na świadectwo pracy,ciekawe, co mi w nim wypiszą :D Co do drugiej części postu,to zapraszam w odpowiednim czasie,w odpowiednie miejsce...;)

5. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Konserwy mnie wpuścić nie chciały :cry::cry:Gosia ściskam mocno za nowy początek ;) Zdrowie psychiczne i spokój najważniejsze. Produkuj cudeńka szydełkowe. Zbyt na pewno znajdziesz :) Basia równie śliczna jak Mania, a na Marcinka czekam z niecierpliwością żeby popodziwiać ;)

A teraz lecę nowości obczajać xD:cry:

6. gosiagosia60

ale numer-konserwy mam o_O

7. Marrylan

Tiaa wywaliło mnie jak zbiór w oazach kliknełam, nie zdążył bocian doleciećo_O xD:cry:wiadome było, ze coś się posypie :p

8. gosiagosia60

No wiadome :D Ale myślałam,że nie ruszy o 14-tej :p A Marcinek ma już nogi,ręce i 3/4 ciała.Za jakieś 2 dni pewnie go skończę :D

9. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

I się posypało.....chyba wykrakałem to moim wczorajszym postemxD:cry:xD

10. Marrylan

Dziw, że ruszyło zdążyłam odblokować jeden kapelutek dla słonicy i ze dwa rzuty do oaz wrzucić na probe i pfff. xD Jak sie za dużo chce na raz to zawsze tak wychodzi xD:cry:
    To Marcinek na ukończeniu :D Super, czekam na fotki jak się cały wyłoni :)

Tu nie trzeba nawet krakać, wystarczy odpalić tyle nowinek i eventów na raz:pxD:cry:xD Ostro robią cały czas :pxD

11. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Dokładnie, za dużo wszystkiego w tym samym czasie:sleepy: w wystarczy wyciągnąć wnioski z poprzednich takich samych niewypałów.... i np. jeden event odpalić o 14, a drugi(czy tam kolejne) np o 15
    Teraz będą przedłużać, przesuwać eventy... a co z odpalonymi kuponami, perfumami etc? tego nie zwrócą:mad:

12. Marrylan

Wpuściło mnie, ciekawe na jak długo :pxD Odstawiam ze z 1h będzie wydłużenie. Ale kupony i perfumy niestety z dymem.

akinomrd, Kasialka and aweva55 like this.
  13. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

mnie też wpuściło ,ale słoni nie da sie klonowac ,ikonka szara 8)

Kasialka and aweva55 like this.
  14. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

etam Gosia.tez robota miesiac temu trzepnelam i jestem mega zadowolona.nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo ;)jakis etacik sobie znajdziesz.to nie te czasy kiedy sie trzeba bylo o prace gimnastykowac ;)

wyprz zb ?o_OxDxD:cry::cry:o jaaaa:cry:xD:cry::cry:ale numerxD:cry:

15. Marrylan

Ja przed chwilą zapakowałam i klonuje. Próbuj może jak odświeżysz to zaskoczy.
    No i wyprzedłużane bb i randka:p

16. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

juz mogę ,ale przypomniałam sobie ,że trzeba odblokowac je i poleciałam do piramidy i teraz sie da :)

17. Marrylan

No ba, pytanie tylko co tak długo musieliśmy czekać o_O:cry:xD:cry:xD

Bez posągów ni dudu ;) Niech Ci skaczą te słoniki daleko :);)

18. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

ciesla wpadl i dwa strazaki -nie jest zle:pdrugi wsad zapakowalam;)

19. gosiagosia60

Mi się udało cieślę zakupić :D
    Na razie nic nie szukam-dopóki Tata żyje a potem to zobaczę ...

20. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Po ile domków uciech pakujesz jednorazowo??? Gratulacje :) Jeden cieśla u mnie wpadł na 2 x max oaz a reszta pffff.Nie eksperymentuję więcej szkoda SP