blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

56.1%
  2. jasne

14.6%
  3. to chłop na schwał

17.8%
  4. balansuję się

15.3%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

20.9%
  6. dopiero teraz ?

28.3%
Multiple votes are allowed.
  1. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Witam(jeszcze raz , bo byłam i witałam , ale się zbyło).
    Jeżeli byłabym (teoria) na 600 lvl , to z pnącza będzie więcej niż z tej mary. Chyba ,że ktoś lubi piąć się po poziomach od nowa.
    Być może się mylę...

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

to ja juz chyba wiem wszystko..
    to nie bedzie chyba 200 nowych lvli,,tylko podziela te 400 ktore,sa na 600..xD
    a czemu tak mysle..
    postaram sie wyjasnic,,
    pare postow wyzej cytowalem niemiecka BA..twierdzi ,ze maile dostaly osoby ktore,po przeliczeniu tpd beda miec ten 600 lvl
    jesli aweva55 tez dostala takiego maila:)
    pisze tutaj o tym..
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/blazers.32720/page-1051#post-1589979
    a jej stan tpd wynosil 2,035mld tpd
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/blazers.32720/page-1051#post-1590047
    a ja nie dostalem maila..
    a moj stan tpd obecnie wynosi tyle
    to jestem tuz przed 600 lvlxD

3. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

To w tych lvlach nie widzę żadnego sensu. Zmiana dla zmiany?

4. -norbijas-

ja tez nie..

5. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Aha coś się układa powoli. To by tą krzywą tłumaczyło i zmiany pd miedzy poziomami xD Tylko po co? Dokładnie zmiana dla zmiany. ;)

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No trudno, zafundowaliście mi zieloną noc, jak co to będzie na was.

Po co zmiany? Ja bym poszła w kierunku tych bananów - krótsze poziomy, mniej TPD trzeba na poziom, szybciej się banany zdobywa... a jak do tego dorzucą jeszcze parę jajeczek ze zwierzątkami domowymi, to już w ogóle żyć nie umierać.

7. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Jestem 6 mln TPD za Tobą to gdzie się uplasuję ????o_O
    Jak dla mnie to jest przekombinowane i tyle :)

8. -norbijas-

jest jeszcze jedna mozliwosc..taka juz bardziej z gatunku Kena Folleta;)
    te wszystkie maile to tylko proba wyciagniecia informacji od tych wysokich,,,,co ich interesuje jeszcze w grze..wbijanie poziomow czy tez wakacje...

9. zzizzie

To jest sugestia z gatunku KGW czy KGB 8)xD
    Ilu właściwie jest tych farmerów na samej górze wyspy, czyli z TPD powyżej tych tam dwóch milionów, miliardów czy ile to tam było...?
    Wiesz coś o tym?

10. -norbijas-

dodatek do mozilli pokazuje mi ze,jest ich tylu
    do tego trzeba doliczyc tych ktorzy,,nie maja tego dodatku..wiec tak na moje oko to moze maks byc 150 osob

11. Marrylan

Chyba też jestem skłonna pójść w tą stronę. To był by ukłon BP zwłaszcza dla nowych, którzy zaczynają, albo grają od niedawna. Szybciej wbiją, więcej bananów i mniej marudzenia, że nie ma za co odblokowywać świątyni. ;) I znowu wychodzi, że nowi będą mieć dobrze, bo weterani już sporo tej drogi przeszli i banany uciekły :p

12. zzizzie

No to jako próba do badań opinii dość skromna ta grupka.
    Ci z ponad trzema miliardami to cyborgi jakieś czy co...? o_O

BP w tym ukłonie pod adresem nowych zastygł jakoś tak ze dwa lata temu bodajże.
    Już się chyba nie wyprostuje 8)
    Ale to w sumie dobrze dla mnie, jeśli postanowię kiedyś wrócić do gry, to będę te levele wbijała śpiewająco xD
    Aha, ale postanowiłam wrócić dopiero wtedy, jak Norbi MOD-em zostanie 8)xD

13. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Gratulacje 16-tki;)
    Cyborgi... to mało powiedzianeo_O
    Bry popołudniowe

14. zzizzie

No fakt, gratki tego 16 miejsca, Norbi... ale może byś tak poprawił tę pozycję, hę...? ;)

A co do cyborgów, to ja serio pytam - jak można zgarnąć prawie dwa razy tyle TPD, co ludzie w okolicach 2 mld...?
    Inwestycje w real kasie czy jakiś mózg elektronowy...?

15. Marrylan

Witaj ;)
    Zerkam i też mi oczy delikatnie wychodzą z orbit o_O:eek::p Norbi gratuluję i pchasz do przodu :p

Też jestem ciekawa, bo czołówka imponujące pd ma. Petardowe itemy i bonusy z pnącza i jaj swoją drogą, ale czy to by starczyło? Ale tam sami krezusi pewnie sg sa i jeszcze dodatkowo od groma naleśników kruszonów i smootie nakupowali.

16. zzizzie

Myślę, że te wszystkie petardowe itemy, pnącza i jajeczka domowe to ma każdy z tej czołówki, SG też zapewne w nadmiarze.
    Naleśniki i smoothie to i ja kiedyś kolekcjonowałam w nadziei na rafę... więc to też nic specjalnego.
    Rozumiem różnicę rzędu powiedzmy pół miliarda... ale dwa razy tyle?!o_O

17. Marrylan

No właśnie. 2 razy tyle to jak by dwa razy całą Bahamę przejść o_O Nie wiem jak oni to zrobili... magicy o_O

18. -norbijas-

powiem tylko tyle...jak jeszcze grala Zorcia robila 80% wiecej tpd niz ja...

19. zzizzie

Ech.
    To się normalnie idzie załamać.
    Dobra, Norbi, to już nie musisz zostawać tym MODem - i tak nie wrócę :cry:
    Próbować dogonić najlepszych to nawet szlachetne zajęcie... ale niech ci najlepsi się mieszczą w granicach dostępnych dla zwykłych śmiertelników.
    Na Olimp to ja nie startuję... za wysokie progi ;)

20. -norbijas-

ja i modxD stawka realna mi nie pozwala na to...:p