blazers

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by blazers, Mar 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Czy domek blazersa to dobry wybór ?

1. oczywiście

55.8%
  2. jasne

14.7%
  3. to chłop na schwał

17.9%
  4. balansuję się

15.4%
  5. połykam budyń i szczerzę kły

21.0%
  6. dopiero teraz ?

28.5%
Multiple votes are allowed.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xD:cry: Dyżur nocny dziś obejmujesz :p Gratulacje, śmigniesz badyl ani się obejrzysz :D Dzięki Ewa :)

Last edited: Aug 31, 2017
  2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

To razem posiedzimy-nockę mam w pracy ale bez bonusa :D

3. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Fajnie będzie mi razniej xD. Nie będę siedzieć całą noc ale budzik będzie używany;)

4. Marrylan

Posiedzę z Wami pół nocki, no może ciut dłużej ;) Budzik może raz zostanie użyty :) ;)

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Do 2:00 to i ja będę online.
    Zapodałbym coś do czytania, ale to dopiero w poniedziałek, na rozpoczęcie roku szkolnego.:p

6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

7. zagma

zagma Chodząca legenda forum

8. -norbijas-

czekolada mogla byc..Rysio jest z grupy slaskiej;)

9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nie zapominaj o jednym:

8)8)8)

10. gosiagosia60

Czekolada chyba była ;) Może nie akurat z nim...No ale i nie ze mną xD
    Zaczęłam interwencyjny skup owoców...Tanio chyba w tym roku nie będzie.Na szybko policzyłam,tak po łebkach,że mam na razie ok.250 mln w owocach + 130 mln w gotówce.A czasu jeszcze trochę jest.To może się w tym roku odważę...:p

11. Marrylan

Ja planuję pół godziny krócej, ale zobaczymy ;) No wiesz, do poniedziałku każesz czekać? Ale dobrze wiedzieć, że masz coś w zachomikowane :p

Mnie trochę zastanawiało, że tak długo nie ma przetasowań, a tu teraz wiem że coś było na rzeczy.;)

Owoce drogie jak nie wiem. Ja kupuję już dłuższy czas i ciężko. Muszę jeszcze trochę kupić. Ale przymierzam się już dożynkowo. Gosia solidny już masz kapitał. Trzymam mocno kciuki :)

12. -norbijas-

moringe kupuje na targu,, wszystkie jego xxl mam w pasku,,i troche sie tego uzbieralo

13. gosiagosia60

Moringi własnoręcznie uzbieranej mam 70600 :)Papai 72000 Tamaryndowca 79000.trochę podokupuję a trochę się jeszcze dozbiera :) No i na 1 miejsce w TOP-ie się nie wybieram-wystarczy mi solidne ostatnie :D

14. Marrylan

Ja kupuję wszystkiego po trochę, moringę, pitombę, i co się da bo na targu mało ofert, ale poluje no i + własny sad. Jeszcze z dwa miesiące pewnie, można coś jeszcze dozbierać lub dokupić ;)

15. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

spoko Gosia.dasz rade.pokazny zapasik ,w razie czego kasa.ja Ci nawet miejsca ustapie bo zmadrzałam nieco,a wlasciwie sie znudzilam i nie biore udzialu juz w oddawaniu bp calej stodoly za czapke gruszek:pxD:cry:pd i tpd mi nie potrzebne juz.mam ladne ogrody i sporo itemow z bonusem na pd wiec tym razem pohandluje moze dla odmiany.;):p

16. gosiagosia60

Popatrzyłam,ze pitomba daje ładną cenę-444.Chyba se śmignę na całe Wodospady...
    No ja zobaczę,co zaoferują-tez za marne grosze nie oddam :D
    :D:D:D[​IMG]

17. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ej tam czekolada jak grupa śląsko to krupniok i halba albo i dwie xD

18. Marrylan

Wartość ma ładną, warto posadzić na wodospadach ;)

Też mnie ciekawi co tam zaproponują w tym roku i czy warto będzie oddawać całą stodołę :p

Popite krupnikiem :p No ewentualnie tą czekoladą xD

19. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Hasło grupy śląskiej '' Nie ma popity, ale damy radę '' :p

20. -norbijas-

a tam zaraz krupnioki..żymloki sa lepsze:pxD chociaz i tak najlepszy jest werflajsz