Bizon

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika IPMAN, 3 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. IPMAN

IPMAN Czeladnik forum

Witam mam pytanie odnośnie ceny za bizona na targu.Nie wiem czy to jest pomyłka w kwestii ustalonej ceny przy zaoferowaniu zwierzęcia? Maksymalna cena za 1 szt bizona wynosi u mnie 1130.61 a paszy 457,64 i trochę mnie to zastanawia,bo oferując kurę na sprzedaż cena jest znacznie większa i wynosi u mnie 1601.67 czy owcy.kozy... Uważam,że Bizon powinien kosztować znacznie więcej.Proszę o odpowiedź.Pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam i również pozdrawiam.

Targ jest dynamiczny i ceny kształtują się w zależności od popytu i podaży na dany towar a cena maksymalna ustalana jest w odniesieniu od ceny sugerowanej i wartości w Stodole. Czyli wraz z pojawianiem się większej ilości ofert, na które będzie dużo chętnych cena będzie stopniowo wzrastała tak jak to jest przy wszystkich nowo wprowadzonych do gry przedmiotach. Kiedy podaż na targu zacznie przekraczać popyt to cena znowu będzie spadać.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. IPMAN

IPMAN Czeladnik forum

Nie mam już więcej pytań.Dziękuję za szybką odpowiedź.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, temat zamykam i miłego wieczoru życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.